Inlägg från: Vilsen och rådlös |Visa alla inlägg
  • Svar på tråden Skrämmer starka kvinnor män?
  • Vilsen och rådlös

    Ja du.. jag hade gärna krupit in i en stor trygg famn, trots att jag själv är väldigt, stabil, stark, självgående osv.. 

    Jag säger ofta saker andra inte vågar skoja om, jag vet att jag uppfattas som stark, stabil & lite galen :) jo o kanske lite maskulin som ngn skrev..

    Men d där med att hitta ngn verkar svårt..

  • Vilsen och rådlös
    Anonym (Hmmm) skrev 2020-02-03 16:18:04 följande:

    Män vill officiellt ha starka och självständiga kvinnor men verkligheten ser oftast inte likadan ut. När det visar sig att man både klarar av sådant som generellt ses som mansgöra samt lever ett bra och lyckligt liv, även som singel, är man inte längre särskilt attraktiv på marknaden.


    Jo, jag har märkt d.

    Jag får se d som så, att de inte vet vad de går miste om :)
  • Vilsen och rådlös

    Alltså med stark menar jag, stabil, trygg, självständig, lagom händig, vet vad hon vill, gör saker på egen hand, osv.. Ni kanske definierar det med ngt annat ord?

  • Vilsen och rådlös
    Anonym (L) skrev 2020-02-03 16:34:12 följande:
    Har aldrig funkat för mig. TS får svara själv f.ö.
    Det ligger ngt i vad du skriver, nu talar jag bara för mig själv. Inte så starka män, har "skrämt" mig lite, då jag vet att jag kan köra över dem utan att mena nåt illa, jag vill ju också att den man jag är i relation med, vågar säga ifrån & får mig att stanna upp när jag går på för mkt. 

    Dejtade nyss en väldigt lugn o mjuk kille, som jag gjorde mitt bästa för att inte köra med. Blev dock dumpad av honom, kanske just för att jag inte var mig själv egentligen..
  • Vilsen och rådlös
    Jo d har hänt, dock inte så ofta. D finns ett flertal såna som du, som jag skulle vilja bli kär i, för då vet jag att jag fått ett helt fantastiskt förhållande. Men tyvärr så styr man inte över sina känslor & det blir oftast bara vänskap.
  • Vilsen och rådlös
    Anonym (L) skrev 2020-02-03 17:14:50 följande:
    Men du har fallit för dem från början i alla fall?

    Ingen har någonsin fallit för mig, är t.om fortfarande okysst fast jag är i din ålder. Förmodligen pga osäkerhet och svaghet. Jag skulle inte bli skrämd av en stark kvinna men har svårare att se henne falla för en sån som jag.
    jo d har hänt, dock inte så ofta. D finns ett flertal såna som du, som jag skulle vilja bli kär i, för då vet jag att jag fått ett helt fantastiskt förhållande. Men tyvärr så styr man inte över sina känslor & det blir oftast bara vänskap.
  • Vilsen och rådlös
    Liberté skrev 2020-02-03 17:42:49 följande:
    Vadå en helt normalt fungerande vuxen person ?

    Knappst som du säger att vara en stark man är de egenskaperna eller ?
    Hur skulle du säga att en stark person är?
Svar på tråden Skrämmer starka kvinnor män?