• Anonym (Lite salt)
    Tue 4 Feb 2020 15:17
    2249 visningar
    78 svar
    78
    2249

    Vad är "sexliv på dina/bådas villkor" för en man?

    På bådas villkor betyder väl att båda njuter och uppskattar sexlivet. Att man har sex när båda vill och att båda får njuta. Inget konstigare än så.

  • Anonym (Lite salt)
    Sat 15 Feb 2020 08:27
    #64
    Perjonsson skrev 2020-02-14 05:27:51 följande:

    Nu ska jag citera mitt egna inlägg och utveckla mer.

    Tidigare var jag mer av er andras åsikt där resp person gillar vissa saker och inte andra. Och att porr inte avspeglar äkta i riktig sex.

    Men jag har de senaste 5åren hängt i olika sexforum för mer o mycket mer kinky sex och jag och att jag själv kommit ut garderoben och själv praktiserat ny radikal sex. Alltså ny superhärlig sex som jag för 5årsedan inte fanns på min karta och totalt uteslutet i min mentala värld då. Men tänk vad jag lyckades överaska mej själv och med öppensinnighet sänka garden till min tjuriga panna och bara kasta mej in i steg 1. Man ska inte bara prova en gång, utan ärligt o possitivt göra det ett antal gånger före man öppnar munnen med en analys. Ok det var kanon och därmed blev jag öppen för steg2 o steg3 osv.

    Dvs porr som jag såg ansåg jag som overklig där kvinnan exploraterades och egenteligen inte är hon bara med för pengarna för vilken kvinna vill bli piskad, bunden, knullad i alla hål av 5 afrikaner osv osv.. Men jag har ändrat åsikt och vet att både kvinnor o män önskar o söker det som Svensson anser som absurt. Jag känner själv en kvinna som inte är nöjd förens hon är blåslagen och har en knytnäve i båda sina hål. Och jag chattar med många andra kvinnor med bissarra önskemål.

    Så när jag hör er säga att jag är nöjd med mitt alldagliga ex och att et där tycker jag inte om så anser jag att ni har mentala spärrar, provar saker med fel taktik o teknik och för snabbt fäller er dom om var gränser går och den attityden och gränser försöker ni överföra på andra vilket är väldigt lyckligt.

    Jag skulle vilja göra en jämförelse med bilar. Ja det är normalt o lagom att folk kör runt en sedan, kombi, suv osv, men så har vi de som går ett steg till och kör folkrace, och sen rally osv osv och i slutet av alla steg har vi de som kör Dragracing, indy, Nascar och F1.

    Visst är det coolt att nå upp till F1 och inte är det något fel med det. Men om du hoppar från din volvo kombi till en F1 så kommer du skita knäck och aldrig med våga prova igen och du idiotförklarar F1. Det är samma med sex. Våga lämna Svensson sexet och i lagom steg göra allt med vågade saker öppensinnigt och snart är du själv på porrfilms nivå kan jag lova er alla om ni plockar bort era mentala spärrar.


    Men måste alla "inte bara prova en gång, utan ärligt o possitivt göra det ett antal gånger" testa saker som att bli blåslagna och få knytnävar i alla hål. Jag är hyfsat övertygad om att jag inte skulle gilla det, oavsett hur många gånger jag provade. Tvärtom skulle jag tycka det var vidrigt, speciellt om min partner förväntade sig att jag skulle prova.
Svar på tråden Vad är "sexliv på dina/bådas villkor" för en man?