Inlägg från: Anonym (Lil) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lil)

    Armar och ben på ultraljud vecka 7 (6+)?

    JeSuisMoi skrev 2020-02-06 08:36:40 följande:

    Embryot har visst armar och ben i vecka 7, klart de inte är fullt utvecklade som hos ett foster men som ni kanske missade i TS: UTBUKTNINGAR för armar och ben. 

    Ja, jag har sett många bilder på embryon i vecka 7, här har ni två, och det är ungefär såhär jag tycker mig skymta på den videon jag har från mitt ultraljud när man går upp och ner i skikten. En liten "boll" nedtill och en upptill. Förstår inte varför det skulle vara omöjligt haha. 


    Jag hoppas du skojar haha. Men absolut honey ;) om du mår bättre av att tro att det är armar och ben på ditt 7 veckors embryo så fine. Lycka till med graviditeten!
  • Anonym (Lil)
    JeSuisMoi skrev 2020-02-06 13:43:47 följande:

    Vad är grejen med att alla är så extremt otrevliga? Vad fan är det här? Varför skulle embryot TVUNGET visa sig helt platt på ultraljud om den inte är helt platt? Det finns uppenbart redan utbuktningar för armar och ben så om man nu ser embryot i olika skikt som jag gör på videon, så är det väl inte helt jävla otänkbart att det är det man ser? Vad är det annars? Bölder? Alltså stick från min tråd.

    Så jävla grisigt beteende. Kanske dags att lämna familjeliv om det är den här tonen det ska behöva vara. USCH.


    Wow. Är du ok?
  • Anonym (Lil)
    JeSuisMoi skrev 2020-02-14 07:02:48 följande:

    My. God. Vad är det för fel på folk egentligen.


    Det undrar du? Haha! Herregud. Du som verkar ha någon suuuperbra ultra HD syn och kan urskilja ben och armar på en liten cellklump. Cool.
Svar på tråden Armar och ben på ultraljud vecka 7 (6+)?