Inlägg från: Anonym (Ilse) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ilse)

    Ligga runt, manlig/kvinnlig sexualitet

    Yes. Och det är här det blir så snett.

    Killar får lära sig att gasa, ligga och lägra.

    Tjejer ska vara svåra, sparsamma och hålla ihop benen.

    Sen klagar killar på att kvinnor inte släpper till, inte vill ligga.

    Om vi dumpar hela den här harangen med ord som; slampa, hora, madrass, luder, drinkluder, hål, lössläppt, fladderfitta, dålig kvinna, lättfotad etc etc etc och istället uppmuntrar kvinnor att njuta av sin sexualitet. Ja då kommer det finnas betydligt fler kvinnor där ute som släpper till.

  • Anonym (Ilse)
    Anonym (Kerstin) skrev 2020-02-10 16:01:10 följande:

    Precis så är det, männen försöker styra upp vår sexualitet och när vi senare i äktenskapet gör som de säger blir de ledsna och frustrerade på vår brist på sexualitet. Att killar inte fattar att de får ligga mer om de uppmuntrar kvinnlig sexualitet redan från början.

    Allt handlar ytterst om kontroll över kvinnokroppen och kvinnan.


    Som man bäddar får man ligga
  • Anonym (Ilse)
    Ascendere skrev 2020-02-15 09:31:29 följande:

    Livet är en tävling. Vi kan låtsas för en stund att alla är snälla och regnbågar och enhörningar och tralala men vi vet alla att egentligen är det djungelns lag som gäller, den starkaste (i vid bemärkelse) får knulla flest honor och i slutändan har du bara en enda person i hela världen som du kan lita på fullt ut och det är dig själv.

    Sån är tillvaron för oss män.


    Stackare.. fått hjärtat krossat? Eller aldrig varit kär kanske? Du låter väldigt ensam.

    Livet är ingen tävling. Livet handlar om att skapa en tillvaro man själv trivs i och försöka komma så helskinnat ut ur som möjligt.

    Och du har fel. Gå ut i valfritt villaområde så ska du se att även de tunnhåriga, gamla med gubbmage minsann har fru, barn, villa och vovve. Och många väldigt lyckliga i sin bubbla.

    Det är knappast matchomannen som sitter där i förorten och klipper gräs och byter blöja. Vet ingen kvinna som skulle välja en sådan man att starta ett seriöst familjeliv med. Skulle ju inte funka alls.
Svar på tråden Ligga runt, manlig/kvinnlig sexualitet