Inlägg från: Anonym (Usch och fy) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Usch och fy)

    Så sjukt skönt att slippa bonuslivet!!!

    Grattis! Jag förstår hur lättad du måste känna dig. Alla föräldrar som tycker att sina barn är guds gåva till världen och därför anser att bonusföräldern måste avguda marken barnen går på, äcklar mig. De kommer aldrig någonsin att förstå hur jobbigt det är att alltid komma i sista hand och inte ha något att säga till om. Eller hur man förväntas ge upp sitt eget liv för sina bonusbarn. Usch och fy för att vara bonusförälder. Det finns inget så dränerande som att vara bonusförälder. Grattis till dig som tog dig ur situationen. Hoppas att du inte fått samma men som jag. Jag vill inte ens sätta egna barn till livet efter att ha levt med två odrägliga ungar och deras förälder som curlade dem sönder och samman och lät dem bete sig som svin och sedan klandrade mig när jag inte orkade vara mamma till dem. Ja, han tyckte att jag skulle ersätta hans ex (mamman till barnen) och göra allt hon gjorde för barnen när de var i relation och bodde under samma tak. Fy fan. Önskar dig all lycka framöver!

  • Anonym (Usch och fy)
    Kramklubba skrev 2020-02-12 11:12:42 följande:

    Först propagerar kvinnor för att antalet skilsmässor med barn ska öka. Sedan blir kvinnor sura för att de vill leva med män som har barn sedan tidigare. Det är väldigt väldigt märkligt och ologiskt.


    Jag förstår inte alls vad du menar med att "kvinnor propagerar för att antalet skilsmässor med barn ska öka". Eh, va?

    Om papporna kunde haft realistiska förväntningar på sin nya partner och den nya familjekonstellationen istället för att göra sin nya partner till en barnvakt som genast MÅSTE älska sina bortskämda barn, hade vi sluppit detta problem. Om papporna kunde sluta låta sina barn få göra allt den vill och bete sig odräglig utan konsekvenser p.g.a. dåligt samvete, hade det varit betydligt lättare för den nya partnern.
  • Anonym (Usch och fy)
    Anonym (Eh) skrev 2020-02-12 20:02:53 följande:

    Fattar inte varför man sätter sig i den situationen från början.


    Jag visste inte vad jag gav mig in på. Jag gick in med ett öppet sinne och hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle bli på det viset. Men det blev en av mitt livs viktigaste lärdomar. Aldrig igen.
Svar på tråden Så sjukt skönt att slippa bonuslivet!!!