• Anonym (Ä)
    Wed 12 Feb 2020 12:33
    8110 visningar
    332 svar
    -1 +3
    332
    8110

    Så sjukt skönt att slippa bonuslivet!!!

    Ja, det förstår jag. Vad jag inte förstår är varför folk envisas med att inleda ett förhållande och ens överhuvudtaget dejta någon med (i alla fall minderåriga eller hemmaboende) barn sedan innan. Det har jag aldrig gjort och har definitivt inga planer på att någonsin göra heller. Nu har jag själv barn och är ensamstående och ändå tänker jag absolut inte dejta män som också har barn (dejtar för övrigt överhuvudtaget inte alls) och det kommer aldrig flytta in en man i vårt hem, utan skulle jag mot förmodan träffa någon nån gång så blir det särbo och definitivt inga gemensamma barn! Jag tänker aldrig bli en så kallad ?bonusmamma?. Aldrig i livet. Det ligger i mitt, men allra främst mitt barns, intresse att hålla ?bonusfamilj? och ?styvförälder? borta från våra liv. Förutom att det skapar onödiga konflikter, stress och drama i vardagen så är risken för barn att bli sexuellt utnyttjade, misshandlade, mördade eller allmänt illa behandlade betydligt högre när ?bonusföräldrar? finns med i bilden. Det är en känd riskfaktor. Den risken tänker jag inte utsätta mitt barn för och fattar verkligen inte varför andra villigt utsätter sina barn för det.

  • Anonym (Ä)
    Wed 12 Feb 2020 12:47
    #13
    +4
    Anonym (Ina) skrev 2020-02-12 12:39:26 följande:

    Och jag förstår verkligen inte hur du har kunnat utsätta dina barn för en separation och låter dom leva med en ensamstående förälder. Hur tänkte du egentligen när du skaffade barn med en man du inte klarade av att leva med? Det är fruktansvärt oansvarigt av dig och dina barn utsätts för ett stort trauma i och med skilsmässan.


    Någon tar illa upp ser jag. Du kanske skulle ta och fundera på varför. Hur som helst, nu är det dock så att du inte har någon aning om anledningen till att jag blivit ensamstående och hade du haft det hade du nog känt dig ganska dum. Jag besparar dig det, och sträcker mig så långt som att säga att jag inte är ensamstående av de anledningar du tror.
Svar på tråden Så sjukt skönt att slippa bonuslivet!!!