• Anonym (Maria­)
    Wed 12 Feb 2020 23:33
    3390 visningar
    67 svar
    67
    3390

    Vad göra med fantasier man aldrig kommer att få uppleva?!

    Jag har i alla år haft olika sexfantasier som jag vet att jag aldrig kommer att få leva ut, som säkert många med mig, och det har inte gjort så mycket. Det har liksom räckt med att tänka på det när jag onanerar och så kan jag gå tillbaka till att vara med maken efter det. Men nu, av någon anledning, har jag börjat tänkt mer och mer på det även vid stunder då jag inte ens är kåt t.ex när jag diskar, lagar mat, går i affären ja ni fattar...

    det har liksom funnits där i alla år men nu kommit i dunderstyrka och jag vet inte vad jag ska göra av det! Försökte att fantisera om det när jag och min man hade sex, tänkte att kanske det skulle kännas lite som att uppleva det då, men sånt funkar inte för mig. Jag är för "närvarande " med min partner under sex för att kunna "låtsas" att det är nåt annat.

    Det här kanske inte låter som nån vidare stor grej, men jag tycker det är skitjobbigt att nästan ständigt gå runt och tänka på sex, ett sex jag vet att jag förmodligen aldrig kommer få ha.

    Känner mig ganska äcklig också som går och kåtar upp mig i tid och otid...

    Min man och jag har haft lite av en svacka nyligen som vi håller på att jobba oss igenom. Kanske har nåt med det att göra tänker jag. Fast vi har haft fler än en svacka genom åren utan att jag blivit så här jävla knäpp!

    Alltså, dom fantasier jag har har inget att göra med ex barn, djur eller liknande, absolut inte!

    Anledningen till att jag aldrig kommer att få leva ut dom handlar då om att min man inte vill. Har aldrig frågat honom men han är väldigt öppen med vad han tänder på och vad han INTE tänder på så jag vet att mina fantasier definitivt inte vore nåt för honom.

    Hur får man bort såna här "besatta" sex tankar? ? För det är nästan så jag känner mig, besatt!

    Har ni nånsin haft nån fantasi ni inte kunnat släppa och som ni visste inte kommer kunna förverkligas? Och hur hanterade ni det?

    Det här har också gjort att jag heller inte kan uppskatta vårt vanliga sexliv vilket känns hemskt. Känns nästan som att jag lurar min man.

    Hoppas min text blev någolunda begriplig...

    Hur får man bort såna här tankar?!

    Tacksam för alla svar ni vill ge!

  • Svar på tråden Vad göra med fantasier man aldrig kommer att få uppleva?!
  • Anonym (Maria­) Trådstartaren
    Thu 13 Feb 2020 09:49
    #8
    Anonym (Bikille) skrev 2020-02-13 00:04:21 följande:

    Jag är bisexuell och lever med en kvinna. Tyvärr fantiserar jag emellanåt om sex med män. Har alltid varit så. Tror inte det finns något sätt att få det att släppa, man tänder på det man tänder på. Accepterade läget helt enkelt för många år sedan.

    Det vore intressant att höra vad du fansierqr kring, även om det kanske inte är relevant. Du är ju anonym, du kan berätta utan att skämmas här.


    Jo jag har väl lärt mig att "acceptera" att jag tänder på vissa grejer, men det tog många år innan jag kunde sluta skämmas inför mig själv.

    Det är inga jätteskruvade fantasier jag har men iom att jag är uppväxt och lever på ganska liten ort så är det ju inget någon skulle prata om. Min uppfostran var väl lite konservativ kan man säga.

    Jag har bl.a som du alltid haft några bisexuella fantasier. Känns dumt, även fast att jag är anonym, att basunerar ut alla mina fantasier...men när det gäller med andra kvinnor så är det väl mest att få dominera och själv bli dominerad. Jag och en tjej med flera män. Ja, mest så...
  • Anonym (Maria­) Trådstartaren
    Thu 13 Feb 2020 10:06
    #13
    Anonym (Me) skrev 2020-02-13 00:27:09 följande:

    Oj, är i en väldigt lik situation, t.o.m. så att jag funderat på att skriva inlägg på fl men det blev inte av haha. 

    Jag vet inte vad som hänt med mig men har plötsligt blivit jättekåt och tänker på sex konstant. Jag och min man går också igenom en svacka och har knappt haft sex på 2 år, och samtidigt som det började bli verklighet att vårt förhållande ev inte kommer att hålla (för några månader sen), så har jag blivit jättekåt och måste fixa mig själv ibland flera gånger om dan. Jag har inga specifika fantasier förutom att ligga med dominanta män som tycker att jag är supersexig.

    Senaste gången jag minns att jag var så här sex-fixerad var när jag var oskuld!

    Har normalt väldigt låg sex-lust.

    Jag fattar inte vad det beror på men jag har en teori... hur gammal är du? Jag är 32 år och har inga barn. Så jag undrar om det är min ålder i kombination med att min kropp (inte min hjärna) vill bli gravid och i kombination med ett knackigt förhållande som gör att jag känner som jag gör. Kanske skriker min kropp "hitta en man NU så att du kan bli gravid SNABBT innan det är för sent!" och det är ju lättare att hitta en man när man vill ligga hela tiden!!!

    Jag har också läst att många kvinnor når sin "sexual prime" när de är ca 35, till skillnad från män som når den när är i sen tonår.

       


    Jag är 34 så det med åldern skulle ju kunna vara nåt i såfall. Har ett barn i förskoleåldern så nån längtan över fler barn känner jag inte, just nu iaf. Fast det kan ju vara att kroppen gör det...

    Men att vi båda är i relationer som inte funkar som det ska så skulle jag ju kunna tänka mig att det kanske är nån slags "reaktion " på det...låter som att jag pratar om nån sjukdom! :) Men ibland känns det faktiskt som att jag kommer att bli galen!

    Längtan och tankarna är så starka och att gå runt som en hormonstinn tonåring hela dagarna är i längden inte så jätteroligt...
  • Anonym (Maria­) Trådstartaren
    Thu 13 Feb 2020 10:14
    #15
    Anonym (Me) skrev 2020-02-13 00:29:34 följande:

    Hur vet du att din man inte kommer gå med på det? Har du frågat honom rätt ut och förklarat hur du känner?


    Nej jag har inte frågat honom för rädsla av hur han ska reagera...En del saker vet jag att han absolut inte skulle vilja av den anledningen att han inte tänder på sånt. Och en del saker skulle han kanske inte bli äcklad/upprörd över men hans "moral" skulle säga emot. Han är ganska konservativ i mycket, säkert p.g.a uppfostran, och dom tankarna sitter djupt rotade. Sen är han ganska mycket äldre än mig(53)så en del saker som många idag inte skulle se som något vidare ovanligt skulle nog vara väldigt främmande för honom.
  • Anonym (Maria­) Trådstartaren
    Thu 13 Feb 2020 10:26
    #16
    Man 78 skrev 2020-02-13 08:59:40 följande:

    Har ni ett aktivt sexliv i övrigt och är ni kära i varandra och trivs tillsammans?


    Förutom under kortare perioder ibland så har vi vanligtvis sex ca 3-5 ggr/veckan. Så det är inte dåligt på det viset och vi ser till att ge varandra orgasm. Sen att det är lite enformigt men så har det nog alltid varit, t.o.m i början då vi var nykära.
  • Anonym (Maria­) Trådstartaren
    Thu 13 Feb 2020 10:34
    #18
    Man 78 skrev 2020-02-13 09:58:05 följande:

    Så en fantasi är att ha gruppsex?

    Kan ju vara svårt att få till i en relation tyvärr, hur tror du att din partner skulle reagera på att bara ta in en kvinna till?


    Jag tror att tanken på att få vara med en annan kvinna nog skulle locka honom men han skulle nog inte vilja att jag och kvinnan skulle ha sex.
  • Anonym (Maria­) Trådstartaren
    Thu 13 Feb 2020 10:54
    #21
    Anonym (Anonym A) skrev 2020-02-13 09:58:36 följande:

    Är det åt BDSM-hållet? Smisk? Bondage?

    Det är jättevanligt och jag har själv börjat leva ut det först i 40-års-åldern. Visserligen, jag skiljde mig då och hade då tillfälle att ge mig in i den världen. Jag har inte ångrat mig. Jag har testat en del och sedan hittat en partner med liknande läggning . 

    Men även min tidigare partner visste om det och kunde ställa upp på det. Det var dock inte riktigt tillräckligt kände jag. Men om den relationen hade varit bra annars, så hade jag väl nöjt mig med den kompromissen. 

    Jag tycker du ska berätta för din partner. Så mycket förtroende bör det finnas. Om han är oförstående, då misstänker jag att relationen inte är så bra generellt. 


    Jo jag har en del såna fantasier, att verkligen vara undergiven honom. Tyvärr så tror jag att detta, och att ha med flera män i sängen, skulle vara det han ryggade för mest. Det är nog för främmande för honom...

    Nej, just nu är vårat läge nog lite extra känsligt efter den sista svackan...det bästa vore ju om jag kunde bli av med dom här tankarna, iaf få bort det här "behovet" jag känner att jag har. Förut var det ju fantasier men nu känns det mer som ett behov. Om det låter begripligt?

    Får jag ställa en personlig fråga? Du behöver naturligtvis inte svara men...

    Har dessa turn-ons varit någonting som du känt behöver bli tillfredsställt hos dig? Att det inte räckte med fantasier?
  • Anonym (Maria­) Trådstartaren
    Thu 13 Feb 2020 17:08
    #36
    Underhill skrev 2020-02-13 10:12:22 följande:

    Ur ett rent biologiskt perspektiv låter det som din kropp är redo för ett barn till. Sen spelar säkert fler saker in som du snuddar vid i dina inlägg. Lätt att hamna i rutiner och vardag i längre relationer. Går det inte att prata med din partner?


    Jo kanske är det så, att det är biologiskt. Skulle vara skönt om det var det faktiskt för då vore det ju "normalt" att hormonerna flödar! Då skulle det också vara lättare att prata med min man...
  • Anonym (Maria­) Trådstartaren
    Thu 13 Feb 2020 17:32
    #37
    Man 78 skrev 2020-02-13 16:58:45 följande:

    Stämmer in på mig med även om jag nu inte är kvinna. 

    Väldigt frustrerande att i långa perioder gå runt och känna sig missnöjd, det övriga förhållandet tar ju skada också när man saknar sånt man tycker är viktigt. 


    Har du kunnat prata med din fru om det?
  • Anonym (Maria­) Trådstartaren
    Thu 13 Feb 2020 17:40
    #38
    MrFlex skrev 2020-02-13 10:59:31 följande:

    Egentligen har du inte så många alternativ. Du kommer inte kunna programmera bort dina känslor och fantasier.

    Så...

    1. Lev med detta som enbart fantasier som du gör nu. 

    2. Tala uppriktigt om hur du känner med din man. Just nu gissar du ju bara att han inte vill. Om han förstår helheten och vad som står på spel så är han förhoppningsvis villig att hitta en lösning. Antingen genom att bli delaktig eller att låta dig utforska på annat håll.

    3. Separera och lev ut din sexuella fantasier.

    (4.) Var otrogen

    Personligen hade jag börjat med alternativ 2. 


    Ja 1 och 2 är ju mina alternativ. Att han skulle låta mig leva ut fantasier utanför vår relation är ett säkert Nej iaf. Och fick jag välja så vill jag att han ska vara delaktig. Men hur I hela friden lägger man ens fram nåt sånt här till sin partner liksom?! Ja det kan ju inte nån annan svara på...
  • Anonym (Maria­) Trådstartaren
    Thu 13 Feb 2020 17:48
    #39
    Anonym (Ladybug) skrev 2020-02-13 16:17:29 följande:

    Men inom många områden har man ju drömmar man inte kan/får/vill leva ut. Måste man förverkliga allt man drömmer om för att vara hel som människa?


    Nej det tror jag absolut inte att man måste. Jag har ju haft dom här fantasierna i princip alla tider och har aldrig känt att det har varit nånting som "varit i vägen" i mitt samliv med min man.

    Jag vill ju helst få bort dom här tankarna, inte känna att jag vill leva ut dom.
  • Anonym (Maria­) Trådstartaren
    Thu 13 Feb 2020 18:00
    #42
    Vittran skrev 2020-02-13 15:04:39 följande:

    Det kunde varit jag som skrivit denna tråd! Jag förstår precis vad du menar

    och det är precis likadant för mig! Skillnaden är väl att jag alltid varit väldigt mycket för sexuell öht, kan tänka på det i tid och otid och känner mig konstant villig, att försvinna bort i fantasier när jag står å lagar mat tex hör till min vardag och inget nytt. Dock så har jag varit "nöjd" och lycklig i lååånga perioder och känt mig tillfreds och harmonisk med att "bara" vara med min man resten av livet och aldrig få uppleva vissa fantasier. Men sen kommer rastlösheten som ett brev på posten. Oftast i kämpiga perioder i livet men ibland ändå. Jag har haft kontakt med andra män över nätet och via sms. pratat snusk och fått känslor/känt mig förälskad i 2 personer men aldrig varit otrogen fysiskt.


    Har du pratat med din man om dina fantasier nån gång?
  • Anonym (Maria­) Trådstartaren
    Thu 13 Feb 2020 18:12
    #45
    Anonym (Me) skrev 2020-02-13 17:58:43 följande:

    Låter kanske "omoget" men om jag varit dig hade jag köpt nåt gott att dricka, blivit full och sett till att min man också blev det, frågat honom om hans sexfantasier och sedan lite försiktigt berättat vad mina var.... jag hade absolut inte varit modig nog att göra det nykter m a o. 


    Haha, då är vi lika omogna Isåfall! Ska jag tala om mina fantasier så får det ske under lite onyktra former faktiskt. Då kan jag ju skylla på spriten om det skulle gå käpprätt...

    Visste din man om dina fantasier?
  • Anonym (Maria­) Trådstartaren
    Thu 13 Feb 2020 18:20
    #46
    Anonym (Anonym A) skrev 2020-02-13 18:00:08 följande:

    Har du haft fantasierna sedan före puberteten? Ofta är det så när det är en verklig läggning. 


    Vissa fantasier började iom puberteten, som att vara undergiven en man och dominera en annan tjej.
Svar på tråden Vad göra med fantasier man aldrig kommer att få uppleva?!