• enable007

    Vad göra med fantasier man aldrig kommer att få uppleva?!

    Anonym (Me) skrev 2020-02-13 00:27:09 följande:

    Oj, är i en väldigt lik situation, t.o.m. så att jag funderat på att skriva inlägg på fl men det blev inte av haha. 

    Jag vet inte vad som hänt med mig men har plötsligt blivit jättekåt och tänker på sex konstant. Jag och min man går också igenom en svacka och har knappt haft sex på 2 år, och samtidigt som det började bli verklighet att vårt förhållande ev inte kommer att hålla (för några månader sen), så har jag blivit jättekåt och måste fixa mig själv ibland flera gånger om dan. Jag har inga specifika fantasier förutom att ligga med dominanta män som tycker att jag är supersexig.

    Senaste gången jag minns att jag var så här sex-fixerad var när jag var oskuld!

    Har normalt väldigt låg sex-lust.

    Jag fattar inte vad det beror på men jag har en teori... hur gammal är du? Jag är 32 år och har inga barn. Så jag undrar om det är min ålder i kombination med att min kropp (inte min hjärna) vill bli gravid och i kombination med ett knackigt förhållande som gör att jag känner som jag gör. Kanske skriker min kropp "hitta en man NU så att du kan bli gravid SNABBT innan det är för sent!" och det är ju lättare att hitta en man när man vill ligga hela tiden!!!

    Jag har också läst att många kvinnor når sin "sexual prime" när de är ca 35, till skillnad från män som når den när är i sen tonår.

       


    Inte haft sex i 2 år ! Huhh hur kan du hålla ???
Svar på tråden Vad göra med fantasier man aldrig kommer att få uppleva?!