• Anonym (Maria)

    Vad göra med fantasier man aldrig kommer att få uppleva?!

    Jag har i alla år haft olika sexfantasier som jag vet att jag aldrig kommer att få leva ut, som säkert många med mig, och det har inte gjort så mycket. Det har liksom räckt med att tänka på det när jag onanerar och så kan jag gå tillbaka till att vara med maken efter det. Men nu, av någon anledning, har jag börjat tänkt mer och mer på det även vid stunder då jag inte ens är kåt t.ex när jag diskar, lagar mat, går i affären ja ni fattar...

    det har liksom funnits där i alla år men nu kommit i dunderstyrka och jag vet inte vad jag ska göra av det! Försökte att fantisera om det när jag och min man hade sex, tänkte att kanske det skulle kännas lite som att uppleva det då, men sånt funkar inte för mig. Jag är för "närvarande " med min partner under sex för att kunna "låtsas" att det är nåt annat.

    Det här kanske inte låter som nån vidare stor grej, men jag tycker det är skitjobbigt att nästan ständigt gå runt och tänka på sex, ett sex jag vet att jag förmodligen aldrig kommer få ha.

    Känner mig ganska äcklig också som går och kåtar upp mig i tid och otid...

    Min man och jag har haft lite av en svacka nyligen som vi håller på att jobba oss igenom. Kanske har nåt med det att göra tänker jag. Fast vi har haft fler än en svacka genom åren utan att jag blivit så här jävla knäpp!

    Alltså, dom fantasier jag har har inget att göra med ex barn, djur eller liknande, absolut inte!

    Anledningen till att jag aldrig kommer att få leva ut dom handlar då om att min man inte vill. Har aldrig frågat honom men han är väldigt öppen med vad han tänder på och vad han INTE tänder på så jag vet att mina fantasier definitivt inte vore nåt för honom.

    Hur får man bort såna här "besatta" sex tankar? ? För det är nästan så jag känner mig, besatt!

    Har ni nånsin haft nån fantasi ni inte kunnat släppa och som ni visste inte kommer kunna förverkligas? Och hur hanterade ni det?

    Det här har också gjort att jag heller inte kan uppskatta vårt vanliga sexliv vilket känns hemskt. Känns nästan som att jag lurar min man.

    Hoppas min text blev någolunda begriplig...

    Hur får man bort såna här tankar?!

    Tacksam för alla svar ni vill ge!

  • Svar på tråden Vad göra med fantasier man aldrig kommer att få uppleva?!
  • Anonym (Maria)
    Anonym (Me) skrev 2020-02-13 00:27:09 följande:

    Oj, är i en väldigt lik situation, t.o.m. så att jag funderat på att skriva inlägg på fl men det blev inte av haha. 

    Jag vet inte vad som hänt med mig men har plötsligt blivit jättekåt och tänker på sex konstant. Jag och min man går också igenom en svacka och har knappt haft sex på 2 år, och samtidigt som det började bli verklighet att vårt förhållande ev inte kommer att hålla (för några månader sen), så har jag blivit jättekåt och måste fixa mig själv ibland flera gånger om dan. Jag har inga specifika fantasier förutom att ligga med dominanta män som tycker att jag är supersexig.

    Senaste gången jag minns att jag var så här sex-fixerad var när jag var oskuld!

    Har normalt väldigt låg sex-lust.

    Jag fattar inte vad det beror på men jag har en teori... hur gammal är du? Jag är 32 år och har inga barn. Så jag undrar om det är min ålder i kombination med att min kropp (inte min hjärna) vill bli gravid och i kombination med ett knackigt förhållande som gör att jag känner som jag gör. Kanske skriker min kropp "hitta en man NU så att du kan bli gravid SNABBT innan det är för sent!" och det är ju lättare att hitta en man när man vill ligga hela tiden!!!

    Jag har också läst att många kvinnor når sin "sexual prime" när de är ca 35, till skillnad från män som når den när är i sen tonår.

       


    Jag är 34 så det med åldern skulle ju kunna vara nåt i såfall. Har ett barn i förskoleåldern så nån längtan över fler barn känner jag inte, just nu iaf. Fast det kan ju vara att kroppen gör det...

    Men att vi båda är i relationer som inte funkar som det ska så skulle jag ju kunna tänka mig att det kanske är nån slags "reaktion " på det...låter som att jag pratar om nån sjukdom! :) Men ibland känns det faktiskt som att jag kommer att bli galen!

    Längtan och tankarna är så starka och att gå runt som en hormonstinn tonåring hela dagarna är i längden inte så jätteroligt...
  • Underhill
    Anonym (Maria) skrev 2020-02-13 10:06:01 följande:
    Jag är 34 så det med åldern skulle ju kunna vara nåt i såfall. Har ett barn i förskoleåldern så nån längtan över fler barn känner jag inte, just nu iaf. Fast det kan ju vara att kroppen gör det... Men att vi båda är i relationer som inte funkar som det ska så skulle jag ju kunna tänka mig att det kanske är nån slags "reaktion " på det...låter som att jag pratar om nån sjukdom! :) Men ibland känns det faktiskt som att jag kommer att bli galen! Längtan och tankarna är så starka och att gå runt som en hormonstinn tonåring hela dagarna är i längden inte så jätteroligt...

    Ur ett rent biologiskt perspektiv låter det som din kropp är redo för ett barn till. Sen spelar säkert fler saker in som du snuddar vid i dina inlägg. Lätt att hamna i rutiner och vardag i längre relationer. Går det inte att prata med din partner?
    E vi överens så kör vi
  • Anonym (Maria)
    Anonym (Me) skrev 2020-02-13 00:29:34 följande:

    Hur vet du att din man inte kommer gå med på det? Har du frågat honom rätt ut och förklarat hur du känner?


    Nej jag har inte frågat honom för rädsla av hur han ska reagera...En del saker vet jag att han absolut inte skulle vilja av den anledningen att han inte tänder på sånt. Och en del saker skulle han kanske inte bli äcklad/upprörd över men hans "moral" skulle säga emot. Han är ganska konservativ i mycket, säkert p.g.a uppfostran, och dom tankarna sitter djupt rotade. Sen är han ganska mycket äldre än mig(53)så en del saker som många idag inte skulle se som något vidare ovanligt skulle nog vara väldigt främmande för honom.
  • Anonym (Maria)
    Man 78 skrev 2020-02-13 08:59:40 följande:

    Har ni ett aktivt sexliv i övrigt och är ni kära i varandra och trivs tillsammans?


    Förutom under kortare perioder ibland så har vi vanligtvis sex ca 3-5 ggr/veckan. Så det är inte dåligt på det viset och vi ser till att ge varandra orgasm. Sen att det är lite enformigt men så har det nog alltid varit, t.o.m i början då vi var nykära.
  • Anonym (Me)
    enable007 skrev 2020-02-13 08:31:10 följande:
    Inte haft sex i 2 år ! Huhh hur kan du hålla ???
    Vi har haft sex men väldigt sporadiskt.
    Men nä, det är inte lätt.
  • Anonym (Maria)
    Man 78 skrev 2020-02-13 09:58:05 följande:

    Så en fantasi är att ha gruppsex?

    Kan ju vara svårt att få till i en relation tyvärr, hur tror du att din partner skulle reagera på att bara ta in en kvinna till?


    Jag tror att tanken på att få vara med en annan kvinna nog skulle locka honom men han skulle nog inte vilja att jag och kvinnan skulle ha sex.
  • Anonym (Me)
    Anonym (Maria) skrev 2020-02-13 10:14:02 följande:
    Nej jag har inte frågat honom för rädsla av hur han ska reagera...En del saker vet jag att han absolut inte skulle vilja av den anledningen att han inte tänder på sånt. Och en del saker skulle han kanske inte bli äcklad/upprörd över men hans "moral" skulle säga emot. Han är ganska konservativ i mycket, säkert p.g.a uppfostran, och dom tankarna sitter djupt rotade. Sen är han ganska mycket äldre än mig(53)så en del saker som många idag inte skulle se som något vidare ovanligt skulle nog vara väldigt främmande för honom.
    Ok det är ju förståeligt. Men man vet ju inte förrän man pratat om det.
    Sen så är det ju faktiskt inte meningen att man ska leva ut alla fantasier, vissa är bättre som fantasier och fungerar inte alls i IRL. Jag har t.ex. fantasier om att bli våldtagen, inte fan vill jag bli det i verkligheten. Du pratar om att vara med en tjej, när det väl händer kanske det visar sig att du inte alls tänder på det utan tvärtom. Svårt att veta...

    Intressant förresten att din man också är lite äldre, min är 45 år.
  • Man 78
    Anonym (Maria) skrev 2020-02-13 10:34:23 följande:
    Jag tror att tanken på att få vara med en annan kvinna nog skulle locka honom men han skulle nog inte vilja att jag och kvinnan skulle ha sex.
    Det låter ju tråkigt för dig men är väl tyvärr sånt man får respektera. Känner igen mig i mycket av det du skriver även om jag inte har några planer på att blanda in ytterligare partners i sexet. Och ligger gör vi nästan aldrig Gråter
Svar på tråden Vad göra med fantasier man aldrig kommer att få uppleva?!