Inlägg från: Anonym (Elin79) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Elin79)

    När man sover med barn

    Min man är likadan och jag uppskattar det inte, jag säger till honom att han får sova i kalsonger. Själv har jag alltid ett linne och trosor.

  • Anonym (Elin79)
    Brumma skrev 2020-02-13 10:26:53 följande:
    Anonym (Elin79) skrev 2020-02-13 08:53:42 följande:

    Min man är likadan och jag uppskattar det inte, jag säger till honom att han får sova i kalsonger. Själv har jag alltid ett linne och trosor.


    För att vissa tycker det är oerhört obekvämt att sova med ngt på sig?

    Personligen har jag svårt att förstå hur bgn kan vilja ha underkläder på sig när de sover (speciellt kvinnor om man tänker på vad som är bra för kroppen..), men jag går inte och säger att de gör fel, att de måste ta av sig eller att de är "äckliga".

    För vad är problemet - det är väl bara att "ta av sig"? Eller? (Om man nu skall använda samma retorik som ni)
    Absolut, jag kan ta av mig. Men om grundfrågan är huruvida man ska/bör/får sova naken i samma säng som barn, och man tycker olika om det. Så spelar det väl ingen roll hur svårt eller enkelt det är att ta på respektive ta av sig, ett plagg.

    Jag tror inte att min man skulle uppskatta att jag sov uttalat och medvetet naken med vår treåring som 9 nätter av 10 både nattas och sover hela natten i vår säng. Men han är man, hissen går inte alltid ända upp, och att detta således omfattar även honom (detta med kön, nakenhet och barn) tar han inte riktigt till sig.
    Inte för att det är ett jätteproblem. Man får tycka som man vill.

    Men till exempel, treåringen gillar att somna liggandes på sidan mitt emot mig så att säga. Jag ligger på min högra sida och han på sin vänstra. Han ligger och pillar i mitt hår, det är så han vill somna. Samtidigt lägger han sina ben i 90 grader och jag har mina på ungefär samma vis. Sina små fötter borrar han in mellan mina lår. JAG hade inte uppskattat att han hade sina fötter där om jag inte hade haft trosor. Det är inget sexuellt över det överhuvudtaget. Han är väl bara lite frussen om fötterna och vill ha dem där. Men jag vore inte bekväm med det. Och således tycker jag inte att det vore så majsigt om han gjorde så på sin pappa och pappan inte hade underbyxor på sig.

    Det är ett fritt land, man gör som man vill.


Svar på tråden När man sover med barn