Inlägg från: caveat emptor |Visa alla inlägg
  • caveat emptor

    Är det orimligt av mig att be om detta?

    Eller så kan man bara låta bli att träffa folk överhuvudtaget. Om jag fick ett SMS med förhållningsregler kring ett spädbarn hade jag definitivt struntat i besöket. Så det kanske är det bästa sättet egentligen, ingen kommer på besök och du slipper noja över all mänsklig kontakt ditt barn utsätts för.

  • caveat emptor
    Anonym (Ts) skrev 2020-02-13 11:01:53 följande:

    Så du tycker att jag är överdriven?

    Allt jag begär är tvättade händer och att man, om man har snus eller nyss rökt, låter bli att pussa på och va i ansiktet på barnet. Känns väldigt ofräscht enligt mig.


    Fast det var ju inte bara det du skrev i trådstarten... i så fall har du redan minskat på dina krav. Men ja, jag tycker att du är överdriven. Du fåt väl förmedla dina krav till folk ansikte mot ansikte åtminstone, allt annat är ett galet oskick. Eller som sagt, göra det lätt för dig och isolera dig med guldklimpen.
  • caveat emptor
    Anonym (Ts) skrev 2020-02-13 11:58:36 följande:

    Nej okej, du har rätt, skrev om fingrarna i munnen också. Alla har rätt till sin åsikt, inklusive du. Men att säga att dessa regler är så överdrivna så jag lika gärna kan isolera mig med barnet är att ta i.

    Det är detta jag menar, så fort man uttrycker minsta lilla regler göllande sitt barn ska folk få en att verka så överbeskyddande. Vad är ok eller rimligt enligt dig då?


    Du skriver ju själv lite längre ner att du blir så illa till mods över det hela att det är lättare att bara inte ses (isolering). Så vad är det jag skriver som är så orimligt?

    Jag själv har inga problem att uttrycka min vilja så när jag ville ha tillbaka mitt barn sa jag bara det. Utöver det förväntar jag mig vanligt hyfs, i alla situationer. Jag har däremot aldrig förvägrat mitt barns närmsta släktingar att hålla, krama eller pussa honom. De älskar ju honom de också, vilket jag givetvis är tacksam för.

    Du kommer behöva stå upp för ditt barn oräkneliga gånger framöver, vill du ha dina regler får du också grow a pair och stå för dem.
Svar på tråden Är det orimligt av mig att be om detta?