• pyssel

    Är riktigt irriterad men hur ska jag berätta

    Menar du att hon är överkänslig om du säger till henne? Är det det du menar med din fråga hur du ska säga det?

    F.ö är det konstigt om hon inte blivit kallad på samtal än pga sin korttidsfrånvaro. Man blir trött på sådana kolleger, för att inte tala om chefer som inte tar ansvar.


    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    Mammia skrev 2020-02-13 18:34:44 följande:

    Det är din uppfattning om hur man ska bete sig men det finns inget som stödjer det. Här är det upp till arbetsgivaren att bedöma. Är man hemma några dagar för att man exempelvis lider av psykisk ohälsa så kan det vara positivt att göra saker utanför hemmet.


    Jobba utanför hemmet t.ex.
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    Anonym (Upprörd) skrev 2020-02-13 18:30:46 följande:

    Rubriken är kanske lite förvirrande eftersom jag har sagt till henne vad jag tycker. Däremot har jag alltid sagt det på så snällt sätt jag kan. Är rädd att såra henne om jag tar i lite mer. Håller med om det sista du skrev, det är tröttsamt!


    Hon har kanske en skev bild av vad som är legitima skäl. I så fall hade jag tagit i lite mer. Som jag gör med mitt myndiga barn när han inte har legitima skäl att ligga hemma från skolan. Men som jag inte gör med min man som har skyhög arbetsmoral men som håller på att gå under av sin livsförkortande sjukdom. Min son m.fl är nog av en generation där trösklarna är lite eller mkt lägre för att "ta igen sig" eller var gränsen för att "vara dålig/sjuk" är, kanske din flickvän också(?)
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    Anonym (Titti) skrev 2020-02-13 20:12:03 följande:

    Tänker som du. Jag hade absolut lämnat. 

    Den där latmasken kan sitta väldigt hårt fast.


    +1
    #inteensamaldrigglömd
Svar på tråden Är riktigt irriterad men hur ska jag berätta