• Anonym (svårt­)
    Thu 13 Feb 2020 18:55
    3682 visningar
    97 svar
    97
    3682

    Fler som känner att ni aldrig kommer att träffa någon?

    Jag är 40 och ensamstående på heltid med ett barn efter att hans pappa gick bort för sex år sen. Har haft två relationer sedan dess men ingen av dem kändes riktigt bra, dvs jag var inte riktigt attraherad, de hade inte "det" och det kändes mer som att jag gav dem en chans och trodde det skulle kännas bättre med tiden, men icke.

    Jag har varit riktigt attraherad två gånger på 15 år (!), dels med mitt barns pappa när jag träffade honom och var nykär för första gången (trots att jag hade haft förhållanden tidigare) och nu är jag oerhört attraherad av en man i min närhet som liksom är sex on legs men som inte är tillgänglig för mig så honom blir det aldrig något med. Två gånger på 15 år! 

    Jag är övertygad om att attraktion och kärlek bara händer. Har testat nätdejting och det var där jag träffade mina senaste män, men det är verkligen inget för mig. Ingen spänning, ingen attraktion och att springa på dejter stup i kvarten är bara så jobbigt. Vill träffa någon i verkligheten men om det bara händer så kanske jag får vänta i 15 år till?! Jag är trevlig och ser nog ganska bra ut men det verkar som att alla bra män i 30 -och 40-årsåldern är upptagna. Är de inte upptagna har de en massa egna problem eller ett problematiskt förhållande till exfrun.. Been there done that. 

    Vad gör man, är det celibat i resten av livet som gäller? Herregud, jag är i min bästa ålder och skulle kunna ha så mycket sex med någon jag är attraherad av..

  • Svar på tråden Fler som känner att ni aldrig kommer att träffa någon?
  • Anonym (svårt­) Trådstartaren
    Thu 13 Feb 2020 22:02
    #8
    Anonym (Lugnt) skrev 2020-02-13 21:18:39 följande:

    Varför har du gett upp han som du är attraherad av?

    Är det relationen eller sexet du saknar mest?

    Eftersom du haft ngr relationer så tror jag som nån skrev att du är attraktiv och kommer finna vad du vill ha.


    Han som jag i nuläget är väldigt attraherad av (tror aldrig jag varit så attraherad tidigare) är upptagen. Tyvärr. Han är så jäkla sexig. 

    Jag saknar både sex och närhet. Känslomässig intimitet, hud mot hud.
  • Anonym (svårt­) Trådstartaren
    Thu 13 Feb 2020 22:05
    #10
    Anonym (B) skrev 2020-02-13 21:44:21 följande:

    Japp. Har varit riktigt attraherad och intresserad två gånger. En gång på högstadiet och då vågade jag inte ens prata med killen och den andra gången med mitt ena ex. Jag har dejtat mycket och även haft ytterligare ett förhållande men känner aldrig varken attraktion alls eller kärlek. Var nog tillsammans med senaste ex mest för att han var snäll, rolig och jag ville träffa någon så jag kunde skaffa barn sen. Det funkar inte. Har insett att jag antagligen aldrig kommer träffa någon ny och det får vara så. Jag dejtar inte ens längre överhuvudtaget. Jag avskyr dejting och det leder aldrig någonstans heller. Känns som det är något fel på mig som typ inte kan bli attraherad av folk.


    Jag har lovat mig själv att aldrig mer inleda något om jag inte känner "det". Jag har haft några förhållanden där jag inte ens varit kär i början av förhållandet. Aldrig mer. Enda gången jag varit kär i början är med sonens pappa. Och hade jag inlett något med den man jag i nuläget är attraherad av så hade jag nog blivit störtkär i honom men det kommer inte ske eftersom han redan har flickvän. Jag dejtar inte heller längre. Har reggat mig på dejtingsidor men jag är helt enkelt inte intresserad av att träfffa någon därifrån.
  • Anonym (svårt­) Trådstartaren
    Thu 13 Feb 2020 22:07
    #11
    Anonym (Lugnt) skrev 2020-02-13 22:05:25 följande:
    Tror du det är ömsesidigt dvs att han är attraherad av dig? Är ni bekanta?
    Nja, han kan nog vara attraherad men det är inte tillräckligt för att lämna sin flickvän. Han vet om att jag är intresserad eftersom jag berättade det eftersom jag kände att jag höll på att göra bort mig och orkade inte hålla det inom mig längre.
  • Anonym (svårt­) Trådstartaren
    Thu 13 Feb 2020 22:12
    #12
    Anonym (Live Forever) skrev 2020-02-13 20:45:28 följande:

    Du har uppenbarligen kunnat etablera flera relationer i ditt liv och då tycker jag mycket tyder på att du kommer kunna göra det igen.

    Är 45 och har egentligen inte haft någon kärleksrelation i livet. Funderar ibland på om någon bestämt att det ska vara så.

    Du kommer att lyckas och fundera på vad det var som gjorde att du kunnat skapa de relationer du haft.


    Men attraktion kommer inte på beställning. Två gånger på 15 år, det är inte mycket. Två relationer från dejtingsidor de senaste åren, ingen attraktion alls och jag gav det verkligen en chans att få attraktionen att utvecklas men icke. Kommer aldrig mer inleda något när jag inte är attraherad. 

    Jag är 40 och inte intressant för män utan barn som vill ha flera barn och samtidigt är jag inte speciellt intresserad av frånskilda män med exfruar och familjerättssessioner i bagaget. De jag vill ha vill inte ha mig och de som kanske vill ha mig vill jag inte ha.
  • Anonym (svårt­) Trådstartaren
    Thu 13 Feb 2020 22:15
    #14
    Kramklubba skrev 2020-02-13 19:45:09 följande:

    Jag är 40 men jag söker kvinna då jag vill ha barn, så ni kvinnor 40+ är ju inte aktuella. Tror många män som tänker skaffa barn tänker likadant.


    Precis. Visst kan man få barn efter 40 men inget är ju säkert och mer än ett barn blir det inte. Jag kan vara hur fräsch som helst men det faktum att jag är 40 gör att jag knappast är ett förstahandsval. 
  • Anonym (svårt­) Trådstartaren
    Thu 13 Feb 2020 22:16
    #15
    Anonym (Lugnt) skrev 2020-02-13 22:13:13 följande:
    Det var starkt gjort! Då vet han vem vet kanske blir en fling även om det ej består.
    Jag är inte så intresserad av att ta en upptagen man och han har inga barn så en kvinna på 40 duger bara till att flirta med tyvärr.
  • Anonym (svårt­) Trådstartaren
    Fri 14 Feb 2020 07:41
    #17
    OscarWilde skrev 2020-02-14 00:11:18 följande:
    Nej, nu har du fel.

    Skulle du bli bortsorterad på grund av din ålder kan du räkna med att ha gått miste om någon du inte passat tillsammans med.
    Fast om jag träffar någon utan barn och han vill ha barn så kan det ju faktiskt vara avgörande. Det är möjligt att jag kan få ett barn till men tiden rinner ut. Visst kärleken övervinner allt och om någon man tycker att jag är kvinnan i hans liv så kanske han är beredd att offra egna barn, vem vet. 
  • Anonym (svårt­) Trådstartaren
    Fri 14 Feb 2020 14:39
    #21
    Anonym (Grabben bredvid) skrev 2020-02-14 12:40:48 följande:

    Det första man ska göra är att tycka om sig själv. Sen kan man börja tycka om andra och känna attraktion. Men ser man på sig själv, mer eller mindre omedvetet, blir det väldigt svårt.


    Jag har inget problem att bli attraherad men det händer så sällan. Jag vill känna den typ av attraktion som gör att personen är det vackraste som finns, jag vill ta på honom, prata med honom, vila i hans närhet. Givetvis ska man tycka om sig själv men tror inte det är problemet i mitt fall. 
  • Anonym (svårt­) Trådstartaren
    Fri 14 Feb 2020 14:53
    #24
    mandelskrutten skrev 2020-02-14 14:42:29 följande:
    Konstigt. Män i din ålder karriärsmän brukar vara på förstaplatsen i dejtingvärlden.

    Upplever du att det är svårt att få oss tjejers intresse? Berätta!
    Jag är inte man.
Svar på tråden Fler som känner att ni aldrig kommer att träffa någon?