• Anonym (Jag med.)
    Thu 13 Feb 2020 21:03
    3576 visningar
    97 svar
    97
    3576

    Fler som känner att ni aldrig kommer att träffa någon?

    Jag känner det med. Jag har vart kär ett antal gånger, och varenda en av dem har vart en gift man. Inte ens så att jag lyckats få till något med någon av dem, inte den typen av gift man. Utan bara fullkomligt olyckligt och misslyckat när jag försökt ta steget till att det skall bli något och berättat vad jag känner. "Du är en jättefin tjej men jag är inte intresserad på det sättet".

    Det är något med den typen av man som attraherar mig något oerhört. Någon jag liksom känner att det här är en man som verkligen kan ge och känna kärlek. Som kan älska någon och aldrig skulle bedra hon de älskar. En trogen och fin man. En bra man. Men samtidigt är det ju kört redan från början, jag vet ändå detta någonstans, men fantasin går igång och jag blir helt hjälplöst förälskad.

    Sedan försöker jag flirta litegrann men mest samla mod till att våga berätta hur jag känner. Det kan ta månader att göra det. Sedan öppnar jag mig och då kommer ratningen. Då blir jag ledsen. Sedan är jag vilsen ett tag, dejtar lite löst men singelkillar eller vänsterprasslare känns ointressanta, och så hittar jag en ny att bli kär i och så upprepar sig mönstret.

Svar på tråden Fler som känner att ni aldrig kommer att träffa någon?