• Anonym (RuPau­l)
    Fri 14 Feb 2020 15:35
    537 visningar
    30 svar
    +1
    30
    537

    Ännu är de singlar?! Varför?

    Jag tror det är för att de vill ha mycket sex med många olika personer. Män med hög status och mycket pengar kan lätt få kvinnor vilket medför att vissa väljer den vägen. Tillslut vill de säkert ha familj och barn men män har inte samma biologiska klocka som kvinnor vilket medför att de skjuter upp familjebildandet.

  • Anonym (RuPau­l)
    Fri 14 Feb 2020 21:16
    #20
    Anonym (Karriärskillar) skrev 2020-02-14 19:24:15 följande:
    Tror att de ser oss tjejer som objekt.. Har märkt av det.
    Skulle inte säga objekt men det ligger verkligen något ytligt i att bara träffa kvinnor för korta romanser. Kvinnor som faller för dessa män är däremot lika ytliga, pengar och makt är det som lockar, det finns inget djupare och ädlare än så.   
  • Anonym (RuPau­l)
    Sun 16 Feb 2020 12:55
    #25
    Anonym (laserkvinnan) skrev 2020-02-15 18:19:38 följande:
    Du verkar förutsätta att det inte finns några kvinnor som är intresserade av dessa män på allvar alltså?

    För det blir ju det du säger- alla kvinnor är kass och bara ute efter pengar oavsett om de har mer pengar själva? Kan ens Oprah dejta nån eller är hon också ute efter mer pengar då? Drömmer 
    Eftersom vi inte enbart pratar om rika män utan även de som innehar många negativa sidor Bara för att för att en man är rik gör honom givetvis inte automatiskt dålig vilket jag heller aldrig skrivit. Men om du faller för en man med negativa karaktärsdrag som samtidigt är rik, har hög status samt makt så är det bara det ytliga som är viktigt.
  • Anonym (RuPau­l)
    Tue 18 Feb 2020 20:50
    #30
    Anonym (laserkvinnan) skrev 2020-02-18 18:52:37 följande:
    Du säger emot dig själv lite nu. Först skriver du att det är pengar och makt som lockar kvinnor, sen skriver du plötsligt att det gäller även mäns negativa sidor och män som inte är rika?

    De som kan prestera något själva gör oftast det, de hänger inte upp sitt liv på en partner. Men den som inte har läshuvud eller ärvda pengar och blir lätt bländad av det materiella, då spelar man väl de kort man har?

    Maria Montazami är ett bra exempel.
    Hon är så dum så hon inte vet skillnaden mellan Celsius eller Fahrenheit eller vilka grader som är sommartemperatur i vilket land fast hon bott i både USA och Sverige, men hittade ändå en miljonär att gosa med. Så det blev en bra lösning på det evolutionära problemet för hennes del.
    Nej det gjorde jag inte. Jag skrev att för vissa kvinnor är pengar och makt mycket viktiga attribut för en partner och att de är lika ytliga som rika män med hög status som bara vill ligga runt med vackra kvinnor. Jag säger alltså inte att alla kvinnor fungerar på det sättet. Precis som att jag inte säger att alla rika män med hög status enbart vill ligga runt och inte påbörja seriösa förhållanden. 
Svar på tråden Ännu är de singlar?! Varför?