• Anonym (ppp)

    Falskt anklagad och lämnad för otrohet

    Hon tog kontakt med exet för att hon uppenbarligen kände att något var konstigt med en partner som har kvar en massa gamla ex på sociala medier. Varför behövde du ha kontakt med exet över huvud taget?

    Säger inte att du gjort något fel, bara att det finns två sidor av varje story och din tjej ansåg att det var så pass allvarligt att hon kontaktade exet. 

  • Anonym (ppp)

    TS, det låter på alla dina inlägg som om du bara MÅSTE ha kontakt med detta ex - och då blir det per automatik så att det är den nya tjejen som tänker "fel". 

    Du kanske inte är så gammal? Jag får i alla fall intrycket av en person som inte helt lärt sig de sociala koder som oftast behövs för att klara av att ha ett riktigt förhållande. Inget fel att ha kontakt med vänner av andra könet men just den här tjejen, som uppenbarligen hoppas på att ni ska bli ihop igen, är inte ett smart val att ha som kompis när du har en ny tjej. OCH att prata med denne ca 1 gång i veckan - varför? Pratar du med alla dina vänner en gång i veckan eller bara henne? 
    Vad kan ni ha att prata om som måste göras så ofta? 

    Nej, här osar det katt. Antingen är du så naiv att du helt enkelt inte fattat att exet vill ha dig tillbaka eller så gillar du att ha ett litet "harem" av gamla ex. En del gillar känslan av att det finns en liten kanal kvar, som ger lite uppmärksamhet, även om man inte vill vara ihop med dem igen. En del människor har svårt att kapa gamla kontakter utan "samlar" på dem, men man kanske behöver fundera över sig själv i så fall, varför är det viktigt att ha kvar gamla ex? Helt ok om man är singel men inte alltid när man satsar på en ny relation. 

    Jag förstår att du blev upprörd över att tjejen tog kontakt med exet utan att du visste det MEN om inget alls fanns där att oroa sig över, borde det inte ha stört dig. Nu svarade exet saker som inte stämmer, men du borde nog ha fattat vad den tjejen var ute efter eftersom hon klänger sig fast vid dig. 

    Så, du får välja hur du vill ha ditt liv: är det viktigare att ha kvar ex till varje pris eller är det viktigare att prioritera en ny relation, vilket kan innebära att man får sluta ha kontakt med ett färskt ex? 

Svar på tråden Falskt anklagad och lämnad för otrohet