• Mandel

    Är jag en feg man?

    Men hur svårt kan det vara att skicka iväg ett litet meddelande med ett hej, och någon återkoppling till något intresse hon har och sedan önska trevlig dag?

    Då hamnar bollen hos henne och du slipper fundera.


    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
  • Mandel
    Anonym (Beatbox) skrev 2020-02-18 10:53:47 följande:
    Är inte sånt tråkigt? Läst i trådar här hur tjejer vill att killen ansträngt sig mer när han skriver.
    Om du har läst hennes presentation och frågar något kring något intresse så är det bra mycket mer än vad 98% av övriga män på HP kör med.
    Absolut inget Hej Snygging eller bara HEJ osv. URK!

    Jag svara de som tagit sig tid till att faktiskt läsa min presentation och som återkopplar kring något i den. Behöver absolut inte vara en lång novell utan några få meningar räcker gott och väl!
    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
  • Mandel
    Anonym (Beatbox) skrev 2020-02-18 11:01:13 följande:
    Man skulle kunna tro det när man läser i trådar här. 
    Finns de jag skickar till och de jag inte skickar till på HP.
    Om jag går in på en intressant killes sida och inte skickar meddelande så kan det bero på att jag läst vad han skrivit och känt att jag inte är vad han efterfrågar, men svarar så klart om han sedan skriver till mig!
    Finns de som ex skriver att de gärna vill ha barn - det vill inte jag. De som vill ha någon som är yngre än mig osv.

    Jag är så udda att jag ger alla en ärlig chans och jag svarar artigt på alla och avböjer en del artigt. Tackar aldrig nej till dejt med någon som bor inom ca 1 timmes bilresas radie. Har heller inget emot att träffa samma person flera gånger innan jag säger nej tack även om det kanske inte kändes 100 första gången vi sågs. Alla förtjänar artighet, tid och engagemang tycker jag.
    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
  • Mandel
    Anonym (Beatbox) skrev 2020-02-18 11:56:20 följande:
    Ja, jag har gillat kvinnor jag jobbat med, man umgås ju mycket, lär känna varann. Undrar varför så många kvinnor skriver då att de tycker det är obehagligt och jobbigt om män de jobbar med är intresserade? Det är väl fel män som är intresserade antar jag.
    Det beror förmodligen på vart på samma företag vederbörande jobbar och hur stort företaget är.
    Jag jobbar på ett litet företag med enbart män och det skulle aldrig falla mig in att försöka attrahera någon av dem. Det är som att skjuta sig själv i foten liksom.
    Ett större företag med olika avdelningar och där man jobbar på olika avdelningar är en helt annan sak och inget jag är främmande för.
    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
  • Mandel
    Anonym (Beatbox) skrev 2020-02-19 07:39:19 följande:
    Jag tror inte att jag törs. Förr gjorde jag sånt hela tiden. Vet inte varför jag blivit så rädd för det nu. Om hon inte svarar eller senare säger att hon inte är intresserad, inte hela världen. Men det skulle ändå kännas jobbigt, tror jag är lite för skör just nu. Och feg.
    Handlar nog inte om att vara feg utan att man i perioder bara inte orkar bli ratad ytterligare en gång. Eller att man inte orkar med detta tramsande/spel som dessa dejtingappar innebär.
    De flesta önskar väl hitta någon att älska och dela sitt liv med och en del hittar rätt ganska snabbt och lätt medans andra får kämpa hårdare och längre. Och det tär på psyket!

    Jag har haft flera stycken som sagt att vi ska träffas, men när det väl kommer till kritan så drar de sig ur. Eller mer bara skiter i att höra av sig/svara på sms.
    En hade till och med bestämt att vi skulle ses en specifik dag och bokat en aktivitet och jag hade handlat för vi skulle laga mat ihop efteråt och så hörde han inte ens av sig och avbokade.
    Varit på en del dejter där jag inte fått ett nej tack eller ens svar när jag tackat för dejten och frågat om vi ska ses igen.
    Eller de som tycker att jag har allt de efterfrågar och att jag är snygg, men att något saknas...
    Det tär!

    Och om jag ska bli personlig så detta i hop med att mina vänner övergett mig i samband med skilsmässan och att jag alltid har varit särbehandlad av mina föräldrar gör så klart att det tar extra hårt att ständigt bli ratad och bortvald och att inte ens vara värd ett artigt bemötande.
    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
  • Mandel
    Anonym (Beatbox) skrev 2020-02-19 09:00:29 följande:
    Nej, det var väl inte meningen då.
    Jag tänker inte göra något.
    Nu gör vi en deal du och jag! OK?

    Du skickar ett meddelande till henne och återkommer med vad hon svarar och när hon svarat.

    Mitt tips är att du skriver hej och som sagt återkopplar om något kring hennes presentation. Typ: Ser i din presentation att du gillar att gå i skogen, gillar du även att plocka svamp?
    Jag går gärna i skogen på hösten och plockar svamp då jag finner det rogivande. Kompisarna säger att jag har näsa för kantareller
    Ha en bra dag!

    Eller liknande! Om ni har samma intressen så spinn på det.

    Och så rapporterar jag hur dissad jag blivit på dagens fikadejt...

    OK?
    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
  • Mandel
    Anonym (Beatbox) skrev 2020-02-19 10:11:43 följande:
    Ja, och därför är det bättre för fegisar som mig om kvinnan tar kommandot.
    Skulle vara intressant om nån kvinna kunde svara här. Vill ni behandlas annorlunda för att ni är kvinnor?
    Jag skrivet inget om sex, eller skickar dickpics.

    Fast då är frågan om en kvinna som tar kommandot vill ha en fegis?

    Var på dejt med en man visserligen på hans initiativ då jag kände redan ifrån början att det inte var så intressant, men jag ger folk en chans ändå.
    Och det blev bara så fel när när det sitter en mager räddhare på andra sidan lunchbordet.
    Där det kändes som att jag var mest "man" av oss båda.
    Jag var nog 30-40cm kortare än honom, men han hade inte haft en chans i armbrytning mot mig... Inte ens psykisk "armbrytning" hade han klått mig i...

    Jag tar oftast kommandot och söker därför någon som kan ta kommandot över mig och inte låta mig styra och ställa hela tiden. Någon som går bredvid, inte bakom.
    Är alldeles för van vid att klara mig själv i alla lägen, så en fegis skulle jag tämligen omedvetet köra över totalt och sedan skulle jag bli galen över att personen aldrig tog tag i någonting...


    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
  • Mandel
    Anonym (Beatbox) skrev 2020-02-19 09:23:55 följande:
    Kul idé, men tyvärr, jag törs inte.
    Jag har alltid skrivit så till kvinnor. Återkopplat till nåt jag läst i hennes pres. För man vill ju känna att man har nåt gemensamt.
    Hoppas att du inte blir dissad som du tror Skrattande

    Återkoppling:
    Trevlig karl och vi ska väl ses igen.
    Dock jag som är skeptisk. Och nu blir jag väl anklagad för att vara ytlig, men jag fixar faktiskt inte fluffiga "ölmagar". Tycker det är sjukt avtändande. Man behöver absolut inte vara vältränad eller smal utan normal är helt ok.


    X-makens fluff och oviljan till att förstå sambandet med det och min minskade sexlust var avtändande.
    Han gnällde över att jag typ aldrig tog initiativet, men även när jag talade om det rakt ut att jag inte tände på hans mage så tyckte han att det var någon anledning för honom att försöka göra något åt den. Han var ju nöjd.


    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
Svar på tråden Är jag en feg man?