• Anonym (f)

    Är jag en feg man?

    Anonym (Beatbox) skrev 2020-02-18 10:56:13 följande:

    Hon skulle nog inte svara. Läst i trådar att tjejer skriver först till killar de är intresserade av. Hon har inte skrivit till mig.


    Jag skriver nog aldrig till någon. Dels för att jag inte riktigt tror på dejtingsiter, dels för att jag är ganska blyg.
  • Anonym (f)
    Anonym (Igen) skrev 2020-02-18 12:17:31 följande:
    För att många saknar social träning och går på för hårt och för fort. Om det över tid byggts upp något där man lärt känna varandra, trivs ihop, kan umgås kring saker som inte är jobb, kanske gjort något tillsammans vid sidan av jobb så brukar läget vara annorlunda.

    De flesta brukar tycka det är obehagligt om en kollega man knappt känner, kanske bara jobbat ihop plötslig poppar upp och förklara sin kärlek eller vill ses privat utanför jobb.
    Jo, men kan ju vara att man inte alls är intresserad, och inte kommer att bli det, men den andra är. Och sedan ska man jobba ihop. Det kan liksom bli jobbigt i längden för båda.
  • Anonym (f)
    Anonym (Igen) skrev 2020-02-18 12:27:38 följande:
    Exakt, därför ska man ta det lite varligt med kollegor och gå fram varsamt och lära känna varandra först.

    Att något som på krogen skulle vara hyffsat ok som t ex säga "Hej Snygging! Nu skiter vi i det här och går hem till mig" skulle inte vara lika lysande på jobbet.

    Ragget på krogen slipper man troligtvis se i framtiden medans kollegan ska man jobba med dagen efter
    Jag står ju mina kollegor väldigt nära. Har även funnits attraktion med någon. Men ingen av oss vill ju lämna jobbet om det inte skulle fungera. Jag hade nog varit för feg för att bli ihop med en kollega.
Svar på tråden Är jag en feg man?