• Anonym (jag med)
    Fri 21 Feb 2020 18:10
    989 visningar
    9 svar
    9
    989

    Kapad kontakt med pappan

    Jag hade också en pappa som var helt ointresserad av mig. Jag var i din dotters ålder när jag gav upp på min pappa för egentligen ville jag ju att han skulle vara intresserad av mig och vad jag gjorde men det var han aldrig. Det är inte roligt i längden att försöka få kärlek och uppmärksamhet från någon som inte bryr sig.

    För mig handlade det inte alls om någon press från mamma att sluta åka till pappa eller någon svartmålning eller vad som helst. Tvärt om försökte mamma alltid övertala mig att träffa pappa, tala om för mig att pappa egentligen älskade mig också osv. Det var jättejobbigt att höra men aldrig känna eller uppleva. Det blev en stor lögn som jag var tvungen att bära. Jag var jätteledsen och stressad över det men det visade jag inte för mamma tills jag var 15 och fick ett gigantiskt utbrott. Äntligen slutade mamma tjata.

    Mina syskon frotsatte bo varannan vecka men min storebror började glesa ut sina besök efter mitt utbrott. Jag vet inte om det var för att han var stor och hade sina kompisar där vi bodde eller om det var för min skull. Jag har aldrig frågat.

  • Anonym (jag med)
    Mon 24 Feb 2020 19:43
    #7
    Rudbeckius skrev 2020-02-24 19:37:10 följande:
    Jag läste noga två gånger. Det gör ont att dela din känsla. Hoppas att ni kanske kan närma er och försonas och få bra nya familjeminnen framöver? Kan det vara värt ett försök eller två?
    Ingen av oss är intresserad av det så det kommer förmodligen inte hända.
Svar på tråden Kapad kontakt med pappan