• Anonym (Kaffedraken)

    Det vänder aldrig.

    Är så fruktansvärt trött på mitt liv. Allt jag aldrig någonsin trott ska hända har hänt, jobbiga saker. Precis allt är motigt och nej jag överdriver inte. På ett halvår har jag, blivit dumpad av min sambo som blev ihop och GIFTE SIG en månad efter med en person som hatar mig, förlorade mitt drömjobb, mitt kort blev scammat på halva mina besparingar, jobbat helger på ett jobb jag hatar för att få ihop pengar tills jag flyttade utomlands då mina föräldrar meddelar mig att de ska skiljas och sälja mitt barndomshem som är den enda platsen på hela jorden jag känner mig trygg på. Hela mitt liv kastas runt och jag orkar liksom inte mer. Det har varit såhär i säkert tio år nu. Innan var skolan tuff. Allt jag oroat mig för har hänt. Jag är 22 och den största läxan livet lärt mig är att jag inte kan lita på någon, inte ens familj. Jag har inga vänner. Jag har bara varit ledsen, frustrerad sedan lång tid tillbaka och såfort jag försöker vända på det händer något som gör allt svårare.

    Känner inte att jag vill leva såhär mer. Hur orkar man? Vad gör man? Jag är för ung för detta och det kommer aldrig något bättre, för det har det aldrig gjort. Snarare tvärtom och jag blir rädd för livet när allt man inte tror kommer hända händer en.

  • Svar på tråden Det vänder aldrig.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (Grus i dojjan.) skrev 2020-02-24 08:07:36 följande:

    Vänta bara, det här är bara början. Det du upplever är livet och sen när du inser att man blir fan inte yngre ja, då har du verkligen något att känna dig oroad över.


    Wow. Tack.
Svar på tråden Det vänder aldrig.