Inlägg från: Önskarbebis2020 |Visa alla inlägg
  • Önskarbebis2020

    Fler som precis fått MA som vill försöka igen?

    Ja här är en till! Precis slutat blöda efter cytotec. Var MA i vecka 7+6. Upptäcktes när jag skulle ha varit i vecka 8+2 så hjärtat hade precis slutat slå.

    Vi kommer försöka nu direkt när jag får ägglossning. Mer peppade än någonsin. Vi hade turen att plussa på 2:a försöket fast det blev MA så ber till högre makter att det kanske går fort nu också.

  • Önskarbebis2020
    Lavandula skrev 2020-02-24 14:14:16 följande:

    Hej!

    Hur lång tid tog det tills du slutade blöda? Och har du tagit gravtest efter för att se att du inte längre är gravid?

    Hurra för er och lycka till!


    Cirka 1 vecka tog mifepristone förra torsdagen, cytotec förra lördagen och slutade i princip att blöda inatt. Har inte kommit en droppe blod idag, varken rött eller brunt. Nej jag ska ta nu senare i veckan tänkte jag, men brösten och alla symtom är totalt bortblåsta.
  • Önskarbebis2020

    Hej alla ni och stor kram till er!

    Jag som har använt cytotec för snart 2 veckor sedan tog ett gravtest igår som är svagt positivt. Tänker att jag nog kommer testa positivt max 1 vecka till. Testar ni andra positivt fortfarande?

    Jag hade superstarka plus innan MA upptäcktes så jag är tacksam att det blivit så pass svagt nu. Vi vill ju bara börja om igen. Ta hand om er!

  • Önskarbebis2020
    Onegemensamtbarn skrev 2020-03-05 08:00:14 följande:

    Hur går det för alla?

    Jag ska på återbesök idag och hoppas verkligen allt är ute nu så man kan börja ladda om,blöder inte längre men fortfarande bruna flytningar,väldigt långdraget och då har det ändå bara gått nappat två veckor sen första omgången cytotec,känns mycket längre.


    Negativt på både ÄL test och gravtest haha.. 2 veckor + 4 dagar sedan cytotec och allt kom ut. Vill bara ha tillbaka ÄL så jag vet att kroppen fungerar igen.
  • Önskarbebis2020
    Onegemensamtbarn skrev 2020-03-06 08:31:03 följande:

    Jag testar fortfarande starkt på grav test,tyvärr så inte på G med något nytt känns det som.

    Blev du också rekommenderad att vänta en mens innan ni provar på nytt?

    Tänker måste man få ha skyddat sex fram tills dess tro?


    Åh okej! Ja alltså en sköterska sa ?vänta 3 månader? men det tror jag bara är standard för dom att säga för att läka psykiskt. Vi kommer försöka direkt efter första mensen har vi sagt nu myser vi oskyddat när vi är sugna och blir det plus innan första mensen så blir det, annars blir första riktiga försöket igen efter mensen.
  • Önskarbebis2020

    Här har jag äntligen fått positiva ägglossningstester vilket känns så skönt tog cirka 3 veckor och 2 dagar efter cytotec för att få ägglossning igen.

  • Önskarbebis2020
    EllaLo skrev 2020-03-10 17:19:00 följande:

    Gud vad skönt, hoppas allt går vägen för er! :)

    Kände du av att du hade äl eller började du testa på en specifik dag?


    Har känt av molvärk i en vecka ungefär så började testa när gravtesten var negativa (6 dagar sedan) såg att jag hade stegring igår och fullt utslag idag och glad gubbe på cb. Men utan det så nej, började bara testa pga värken
  • Önskarbebis2020
    Onegemensamtbarn skrev 2020-03-10 18:30:22 följande:

    Härligt!

    All lycka!

    Inne på tredje veckan själv nu och fortfarande bruna flytningar och idag klart blod igen...Blrjar ta rejält på psyket nu.

    Någon mer som har det långdraget?


    Tack

    Jag hade ganska mycket klumpar och blödningar de första 5 dagarna sedan avtog det helt. Så jag blödde bara 7-8 dagar. Förstår att det känns jobbigt för dig hoppas blödningarna ger sig snart!
  • Önskarbebis2020

    Hej alla fina! Hur går det för er och hur mår ni?

    Jag har haft min första ÄL efter mitt ma och bim idag/imorgon. Har testat negativt hittills så är 100% att jag inte är gravid. Har ni andra fått tillbaka äl eller mens? Jag vill bara att mensen kommer nu så man kan starta om inför nytt försök... Trodde aldrig att man skulle behöva gå igenom så mycket jobbigt i livet men som tur är så blir man väl starkare på vägen också.

    Kram

  • Önskarbebis2020
    Onegemensamtbarn skrev 2020-03-25 08:42:57 följande:

    Heej...Här sniglar det på,har haft min första mens precis som bara varade i tre dagar precis som innan MA och nu väntar vi o ser om det blir någon äl i nästa vecka.

    Vi har bestämt att köra utan äl tester första två

    Månaderna och bara njuta o hitta tillbaka till varandra.

    Mår ganska ok,det är från dag till dag,är med i en facebooka grupp där många plussar och är gravida i samma vecka som jag skulle varit i o då kommer det över mig. Viktigt o tillåta sig o känna alla känslor.

    Håller tummarna för att mensen inte kommer för dig.

    Kram


    Åh, vad ?skönt? att kroppen ändå kommit igång för dig. Håller tummarna för er att ÄL kommer nästa vecka.

    Tror det kan vara jättebra som du säger, att bara njuta och ta hand om varandra. ÄL tester blir lätt en stor press och stress.

    Ja absolut, samma för mig. Blir ofta påmind och tycker det är riktigt jobbigt ibland.

    Jag har precis fått mensen nu. Känns ändå bra att ÄL kom Cirka 3 veckor efter ma och mensen 5veckor efter. Försöker tänka positivt att kroppen försöker göra sitt bästa att bli stark och välmående igen. Kram
  • Önskarbebis2020

    Blir så frustrerad på min kropp. Är på cd 13 och ÄL testen är svaga fortfarande. Innan mitt MA hade jag ÄL på dag 15 (positivt dag 13+14) och nu händer ingenting. Har haft 1 ÄL sedan ma och då försökte vi inte riktigt.

    Så antingen så får jag en väldigt sen ÄL eller ingen alls.. känns ju superkul nu när vi sagt att vi ska försöka ordentligt fy vad jag känner mig både stressad och så nere...

    förlåt för deppigt inlägg, men just nu suger allt. Jag hoppas allt går bättre för er andra!!

  • Önskarbebis2020
    Onegemensamtbarn skrev 2020-04-08 05:38:31 följande:

    Å finaste du,förstår din frustration,håller alla tummar för att den kommer snart.

    Jag ländenlikadan i slutet av förra vecka,vi hade bestämt oss för att inte köra med tester denna månaden men jag kunde inte låta bli,brukar ha äl på cd 15/16 o det var tok svagt på 15 men så bestämde jag mig för o ta ett på jobbet på i helgen o plötsligt från ingenstans så var det super starkt 10 på förmiddagen,har alltid fått det på kvällarna.

    Kanske din bara är någon dag sen?

    Min temp har stigit nu så nu väntat vi bara...

    Kram på dig


    Ja fy... tack vad snäll du är! Jag har faktiskt fått ordentlig stegring imorse och blinkande gubbe i 3 dagar så den är nog fast imorgon vi har legat varannan dag nu, senast igår morse så vi fortsätter med det över påsken och håller tummarna att det blir ett plus sen!!

    Åh spännande med väntan!! Håller tummarna att ni får ett fint plus om 2 veckor kram
  • Önskarbebis2020
    Onegemensamtbarn skrev 2020-04-09 13:27:59 följande:

    Håller tummarna för december/januari bebis för oss båda ??


    Här verkar det vara kört ännu en gång tyvärr

    Är på ÄL+10, negativt testa tidigt och har bara en stark känsla av att det inte blev något. Positiva är att tempen legat hyfsat lika som sist jag blev gravid men har inga ilningar eller samma känsla som förra gången. Hur går det för dig?
  • Önskarbebis2020
    Onegemensamtbarn skrev 2020-04-22 13:43:16 följande:

    Hej.

    Gick inte för oss denna månaden heller,testade väldigt svagt plus på äl+10 men det blev aldrig tydligare och mensen kom som vanligt på cd30.

    Precis blött färdigt så nu är det äl igen runt 1/5 så vi blickar framåt.

    Vissa dagar är det riktigt jobbigt,tycker man ser gravid magar och bebisar var man än tittare

    Håller tummarna för er!


    Åh okej Vad tråkigt men vad starka ni är! kämpa på! Vår tur borde ju komma!!

    Ja verkligen... en vän som fick bebis just för några dagar sedan och visst är man glad, samtidigt som det gör så ont i hjärtat. Vi får kämpa på vi också. Ska nog prova efamol nästa cykel som ska hjälp till med mer sekret, var ganska torr under denna ÄL tyvärr. Kram och lycka till!
Svar på tråden Fler som precis fått MA som vill försöka igen?