• Tis 23 feb 2021 19:19
  26474 visningar
  3231 svar
  Inlägg från Vicki89 Visa alla inlägg
  3231
  26474

  Letrozol, PCO

  Anonym (M) skrev 2021-02-23 14:46:05 följande:

  Ja sååå skönt!!! Jaa jag tror verkligen att de behövdes för min skull och även hans. 

  Jaa alltså detta är liksom något ingen annan som inte genomgår detta kan förstå. Den här tråden är verkligen en livboj <3

  Min lillblåsa har överlevt!!!

  Har till och med två!! En på vänster sida som är 18 mm och en på höger sida som är 19 mm! Jag ska ta ovitrelle imorgon kl 18.00 och sen ska vi ha sex torsdag, fredag och lördag!

  Hon frågade om jag ville testa att ha naturlig ägglossning eller ta spruta. Jag sa jag vet inte om jag vågar skippa sprutan vad tycker du? Hon svarade: jag tycker att det är bättre att ta sprutan. 


  Vad roligt att höra, grattis!! Håller tummarna för att åtminstone en av oss tre får ett plus den här månaden (men helst alla tre!!)
 • Ons 24 feb 2021 21:28
  Russin112 skrev 2021-02-24 20:31:24 följande:

  Mitt hopp för denna månad dog idag då jag fick mina pms besvär som jag alltid får 1 vecka innan mens, humörsvängningar utan dess like... :(


  När jag har varit gravid har ett av mina tydligaste symtom varit humörsvängningar - jag börjar lätt gråta utan anledning. PMS-symtom och graviditetssymtom är ju i princip samma. Håller tummarna för att det är tecken på att du är gravid!
 • Ons 24 feb 2021 21:32

  BIM-lista!

  Russin112: Försök nummer 7, Ovitrelle 16/2 BIM 3-4/2.

  Barnlängtan2021: Väntar på att påbörja försök nummer 3 efter ett MA.

  Vicki89: Försök nr. 7 (andra försöket efter missfall), positivt äl-test 18/2, BIM ca. 4/3

 • Tor 25 feb 2021 11:09
  Anonym (M) skrev 2021-02-24 22:15:22 följande:

  Det blev inget sex idag! Och de kommer nog inte bli något alls denna månaden. Så en massa hormoner i onödan då. Efter middagen tog jag en dusch satte på lite snyggare underkläder. Kommer ut efter jag nattat sonen och sambon ser ja jag vet inte typ sutr ut. Jag frågar lite försiktigt vill du inte? Jo svarade han okej ja så vi ska börja med lite förspel. Han garvar in princip hela tiden och säger att han känner sig så pressad. Då sa jag att de behöver du inte göra du får se de här som en mysig stund. Han fortsätter garva hela tiden och påpekar vet inte vad som är fel men får inte upp den.

  Jag svarar: men de är väl inte så konstigt du håller ju bara på och garvar hela tiden? Försöker kyssa honom flera ggr men han bara garvar. Jag säger till slut något i stil men asså allvarligt du måste ju sluta garva. Han ba jag känner mig som en spermadonator då sa jag men vad tror du jag känner mig som? En jävla avelsko.

  Han fortsätter garva och hålla på så jag reser mig till slut upp och går och säger att vi skiter i de här. Har varit så jävla arg och ledsen och gråtit en hel del.

  De här är fan topp 3 gångerna i mitt liv som jag känt mig så jävla förnedrad. Där ligger jag i lite finare underkläder och har outat i måndags om hur psykiskt dåligt jag mått sen i april över de här och berättat allt om pressen/stressen som blir varje månad osv. och blir typ skrattad åt? Skiter i om han skrattade åt situationen eller inte de var så jävla förnedrande. Han försökte inte ens! Jag tror faktiskt att jag kommer lägga ned de här nu. Detta kändes som droppen som fick bägaren att rinna över. Jag känner någonstans att jag just nu efter de här inte vill ha fler barn med honom och just nu vet jag faktiskt inte om jag ens vill vara tillsammans med honom överhuvudtaget. Trodde aldrig han skulle få mig att känna mig så pissad på efter 10 år tillsammans.


  Usch, det låter inte alls som en bra upplevelse. Och när man har kämpat så för att komma till den där ägglossningen och sedan ändå inte kan få chansen för att det inte går att ligga, det är ju inte kul...

  Har ni kunnat prata om det som hände? Jag tänker spontant att din killes skratt kanske också var en stressreaktion, ett slags försvar mot att det kändes jobbigt. Det är ju såklart också en stress för mannen att behöva?prestera? på given signal också, vilket kanske inte alltid är så lätt om man blir stressad eller så. Jag vet ju inte alls hur situationen var så det går ju inte att säga så mycket, mer än att jag verkligen förstår om du blev upprörd och besviken. Men det kan nog vara bra att prata om detta och se varför han reagerade som han gjorde och om det går att göra på något annat sätt nästa gång för att det ska kännas mer bekvämt och lustfyllt för er båda (även om det är sjukt svårt när man måste ligga efter ett schema)

  Massa kramar till dig!
 • Tor 25 feb 2021 22:19
  Anonym (M) skrev 2021-02-25 21:02:40 följande:

  Update:

  Pratet gick typ aa jag vet inte. Han la de på mig att jag borde märkt att något var knas eftersom han inte fick upp den.

  Svarade att jaa jag frågade ju innan allt om du inte ville. Han tyckte att jag borde förstått att han var stressad. Sa de att ja men lägger man sig som en säl på någon och garvar så är de klart ingen av oss blir särskilt kåt. Han tyckte att eftersom jag yttrade mig om att jag var stressad i måndags så var de minsann hans tur nu att känna stress.

  Jag sa också igår att han till viss del bidragit till endel press då han innan/under utredning tjatat om vart min mens är. Att den måste komma igång så sonen kan få ett syskon. Han höll inte med och tyckte inte alls det har varit att pressa mig utan att han sa så för att visa intresse. Vi kom inte längre än så sen ville han inte prata mer!

  Han somnade för 30 min sen och har varken sagt förlåt eller tagit initativ till sex. Så detta får bli min sista kur. Jag vill ha ett syskon till min son men inte på de här sättet. Det är inte menat helt enkelt!

  Jag vill skaffa barn med någon som vill de lika mycket som mig!

  Vill tacka ER ALLA! Vilka jävla fina människor ni är! Who runs the world?

  Så härligt att haft ert stöd under alla toppar och dalar. Ni har varit min livboj som ingen annan kunnat vara! Jag kommer nog inte riktigt lämna tråden ännu! Vill fortsätta hejja på er även om jag inte längre försöker få barn. Ni är bäst jag önskar er alla härliga plus och söta små bebisar under 2021! Detta hoppas jag blir ert år ni är så värda de <3


  Åh jag känner mig så ledsen för din skull. Man går ju bara och väntar på den där jäkla ägglossningen, och vill inget hellre än bli gravid, och att då inte få chansen måste ju kännas hemskt. Och på det sättet det hände dessutom.

  Jag hoppas att din kille ändå kommer till insikt och att ni kan hitta tillbaka till att vilja försöka och att han kan stötta dig mer än du fått stöttning nu. Och att du och er relation kan repa sig efter detta. Ändå bra att ni pratade om det som hände. Även om det gick sådär så var det ändå en början.

  Vi finns ju här om du behöver prata eller ventilera. <3
 • Fre 26 feb 2021 13:08

  Russin112 - hur mår du? Fortfarande PMS-känsla? När tänkte du testa, eller vill du bara vänta och se om mensen kommer?

  Jag har känt mig så himla varm de senaste två dagarna, har ingen feber, men högre temp än jag brukar (brukar ha 36,9-37,0 men nu har jag haft runt 37,5. Känner mig dock inte sjuk, bara varm i kroppen. Men hittar ingenstans att det skulle vara något graviditetstecken så antagligen är det något annat. Har av någon anledning väldigt låga förhoppningar på det här försöket, vet inte riktigt varför...

 • Fre 26 feb 2021 16:38
  Russin112 skrev 2021-02-26 13:52:34 följande:

  Jag har fortfarande lite av pms känslan kvar :/ men jag ger inte helt upp än! Har annars inga känningar als, varken för med eller graviditet. Tänkte nog börja testa på måndag redan (ovitrelle + 13). När ska du börja testa? :)

  Jag har faktiskt en bekant som hade precis den värmen som tidigt graviditetstecken så det kan absolut vara det :D hoppas hoppas!!


  Spännande, bra att du inte ger upp, än är hoppet inte ute!

  Jag tänkte nog försöka vänta med att testa till torsdag faktiskt. Vi får se om jag kan hålla mig. Men så tråkigt att få negativt om det egentligen är positivt, då blir jag bara ledsen i onödan.

  Är det sant?! Oj, nu fick jag ändå upp förhoppningarna lite! Men egentligen är det nog mest önsketänkande, är på ägglossning+8 idag cirka, så det borde egentligen vara för tidigt för några symtom än, tänker jag. Men hoppas ändå!
  Anonym (Syskonförsök) skrev 2021-02-26 15:32:31 följande:

  När jag var gravid med dottern hade jag 0,5 grad högre temp än normalt så det kan absolut vara ett gravidtecken


  Åh, spännande! Håller tummarna att det är ett tecken på att det har gått vägen den här gången men det är säkert bara jag som känner efter och hoppas för mycket. Hade inte varit första gången det hände.
 • Fre 26 feb 2021 23:05
  Russin112 skrev 2021-02-26 22:28:55 följande:

  Men om jag tänker rätt är vi ju på samma dag nu med, jag tog Ovitrelle för 10 dagar sedan, det innebär ju att jag hade ägglossning för 8 dagar sen :D

  Tycker ändå de låter lovande för dig men jag förstår dig, man vill ju inte få upp hoppet för att sedan bli så satans besviken då är det nästan enklare när man är beredd på negativt.


  Ja, då är vi ju verkligen på samma ställe i cykeln! Jag fick mitt positiva ägglossningstest för 8 dagar sedan, men hade ju antagligen ägglossning någon dag senare, så egentligen är jag nog äl+7 eller nåt sånt, men räknar ändå från positivt ägglossningstest. Vissa cykler känner jag exakt när jag har ägglossning, men den här cykeln hade jag lätt ägglossningssmärta hela torsdag-lördag utan någon peak liksom, så det kan ha varit när som helst där.

  Ja, jag håller tummarna för oss båda! Hoppas på att få fler och tydligare symtom de kommande dagarna, och att tiden ska gå fort.
 • Lör 27 feb 2021 11:27
  Russin112 skrev 2021-02-27 08:26:45 följande:

  Aaah okej, ja det är ju svårt att veta exakt när ägget har lossat (även med Ovitrelle) men vi bör ju vara Max en dag ifrån varandra då :)

  Det vore ju helt fantastiskt dock har jag nästan gett upp helt på hoppen om att bli gravid med letrozol, väntar på remissen för Ivf att bli behandlad så jag kan påbörja det istället. Tror dock att den kommer bli nekad då det är 10 månader sedan jag var gravid och inte 12... :/ hoppas att det är en opetig som behandlar remissen :D


  Ja jag tycker det där låter konstigt, som sagt. Jag fick snabb remiss till IVF för att jag hade PCOS och behövde inte vänta ett år, men verkar skilja sig mycket mellan landstingen. Konstigt! Sedan behövde ju inte jag göra IVF för jag hann bli gravid med Letrozol innan dess. Hoppas att remissen går igenom! Vad jag har förstått så ska ett missfall inte räknas som en graviditet när det gäller IVF. Finns ju de som får upprepade missfall, de ska ju inte behöva vänta ett år från senaste missfall för att få göra IVF, utan man ska räkna från det att man har börjat försöka, men som sagt, det kanske skiljer sig åt mellan landstingen.

  Ja, jag har ju det här försöket och ett till innan vi har bestämt oss för att göra IVF och bekosta det själva så jag håller verkligen tummarna för den här gången. Hade varit så skönt.
 • Lör 27 feb 2021 14:08
  Anonym (M) skrev 2021-02-27 13:06:23 följande:

  Ja man gör ju de! Jag tror inte de riktigt de hade gått in hos honom hur mycket väntande de är!

  Vi pratade mer igår! Och jag sa det att för dig så är de så att jag går till gyn och kollar blåsor ibland flera ggr för att få veta när/om de blir äl. Sen får du info om vilka dagar vi ska ligga och sen släpper du de. Medan jag går och väntar återigen på antingen mens eller testdag och så börjar de om igen. Han svarade faktiskt men gud vad stressigt och gå och vänta och känna efter varför gör du de? Jag svarade att de är typ omöjligt att inte känna efter och omöjligt att inte räkna ner dagarna till testdag osv.

  Hur mår du?


  Vad skönt att ni ha kunnat prata och reda ut saker lite mer! Hoppas att ni kommer på rätt kurs igen nu.

  angående din fråga innan så brukar jag få äl-flytningar med Letrozol, men det varierar lite hur mycket från cykel till cykel.

  Jag mår bra, har lite symtom som både kan vara PMS och graviditet så håller tummarna för det senare! Har haft lite lätt till tårarna, lite ömma bröst och lite spänningar i ljumskarna.
Svar på tråden Letrozol, PCO
Logga in
Bli medlem