• Zamaso1

    Letrozol, PCO

    Russin112 skrev 2020-07-28 18:06:05 följande:

    Okej. Man tycker ju att de borde gå ner fortare när man skrapar...

    hur gick de idag? Var de positivt? :D


    Ne det är negativt nu, på tiden kanske.. 7 veckor sen lixom haha.
  • Zamaso1
    Russin112 skrev 2020-07-30 09:55:08 följande:

    Fan då.... men nu kan du börja om på en ny kula! <3

    Har ni genomgått eller ska ni genomgå en missfallsutredning? för om jag inte missminner mig har ni drabbats av rätt många :( Min läkare sa till mig att om jag får missfall igen kan någon medicin tas i början av graviditeten för att typ motverka det... ingen aning om vad de är för mirakelmedicin och varför inte alla får det.


    Ja så e de ju, samtidigt som ja inte orkar kämpa mer.. nu väntar ja bara på att mensen ska komma, har haft känningar av att de ska börja i ca 2 veckor nu men det händer aldrig något..

    Vi har redan gjort en missfallsutredning för ca 1,5 år sedan men dom hittade inga fel men ska på en annan undersökning nu i augusti där dom ska spruta in nån vätska i livmodern o så för att kunna få en klarare bild på ul så dom verkligen kan se hur allt ser ut ifall Det finns några avvikelser.. jaa vi har haft många missfall nu, ska ja va helt ärlig så har ja tappat räkningen, säkert konstigt men ja man blir lite snurrig av allt de här kan ja säga..
  • Zamaso1
    Russin112 skrev 2020-07-30 13:13:10 följande:

    Usch! Jag kan inte ens föreställa mig hur du måste känna <3 hoppas verkligen att dem hittar anledningen och kan åtgärda det så ni får er efterlängtade barn <3


    Jaa, vi får se vad nästa undersökning visar.

    Hur går det för dig? <3
  • Zamaso1
    Russin112 skrev 2020-07-30 18:16:37 följande:

    När är de du ska dit? Är de vanlig spolning med kontrastvätska du skall göra? :)

    Jag kör på provera nu för att få mens och sedan köra letrozol Trippla dos igen :)


    Ja det var det nog, har lite dålig koll.. dom pratade om det o sen något annat så ja vet inte riktigt.. har du gjort nått sånt förut? Jag ska dit 13/8.

    Okej , ja vet inte om jag ska ringa o höra om ja ska börja med det med nu eller iaf få en undersökning och se om de e någon blödning på g eller inte. Aldrig tagit så här länge för mensen att komma igång efter ett missfall
  • Zamaso1
    Russin112 skrev 2020-08-01 08:53:05 följande:

    Okej, om de är spolning så har jag gjort det två gånger. Man gör de för att se att de inte är några blockeringar eller annat strul som kan ställa till de för en graviditet. Det är lite obehagligt men gör absolut inte ont :)

    Det tycker jag du borde göra. brukar din mens komma av sig själv efter mf? Har förstått att de är väldigt olika på hur lång tid de tar för mensen att komma igång.


    Ja nått med att fylla med nån vätska, dålig koll :p sen pratade dom om nått annat med men de skulle isåfall göras under narkos så ja får helt enkelt se vad de va som väntade nu :)

    Jo men tidigare har den ändå kommit relativt fort efter
  • Zamaso1
    Russin112 skrev 2020-08-02 23:04:05 följande:

    Okej okej, hur som haver hoppas jag dem finner en anledning till missfallen och kan åtgärda det!


    Jaa jag med. Men nu vet ja inte om de ev har hänt nått i magen ?! Tagit gravtest... dock vääldigt svagt men det syns ju! :O ( upplösningen här e ju katastrof men lägger en bild ändå ifall du/ni ser nått )

  • Zamaso1
    Russin112 skrev 2020-08-03 10:28:26 följande:

    De där är tydligt positivt. Om jag vore du hade jag åkt in till Gynakuten och krävt att dem tagit ett blodprov och gjort ultraljud... de har gått alldeles för lång tid nu för att du ska ha kvar hcg...


    Jag tänkte ringa till min privata imorgon tänkte jag. Så får vi se .. har svårt att tro det ändå vill ju inte bli besviken igen :/ men det är ju ändå ett streck .. åh, får köpa digitalt o kolla med
  • Zamaso1
    amandakollb skrev 2020-08-03 20:59:17 följande:

    Jag såg också ett streck! Tycker som russin12 att du ska ringa och be dem kolla ultraljud och hcg-prover så du får veta vad som händer! Inte kul att gå runt och inte veta :/


    Ja har köpt ett digitalt som ja ska kolla imorgon bitti först :)
  • Zamaso1
    amandakollb skrev 2020-08-04 07:15:53 följande:

    Vad bra, uppdatera oss efteråt :))


    De va inget :/ hade de på känn nånstans ändå men tänker ju inte ta ett sånt där med bara streck från clearblue igen :p
  • Zamaso1
    amandakollb skrev 2020-08-04 07:42:49 följande:

    Åh vad tråkigt :(( hur mår du?


    Jo tack, ja mår väl ok! Innerst inne så trodde ja inte på de så när ja såg svaret så blev de mer ? ja vad annars?
Svar på tråden Letrozol, PCO