Inlägg från: amandakollb |Visa alla inlägg
  • amandakollb

    Letrozol, PCO

    Anonym (komigennu) skrev 2020-05-03 08:41:06 följande:

    Testen tagna i morse, 12 dagar efter sprutan, nu något starkare. Vågar mig på att tro helt tro att det är jag som producerar hcg och att de inte är några rester från sprutan! Nu ska det bara hålla i sig, hela vägen denna gång! 

    Åh förstår dig! Vet känslan. Tyckte de va aslusigt att. biverkningarna försvann de andra gångerna jag tog rutan sen :o men de är väl bara positivt antar jag!

    * Hm okej, olika råd från läkare då. Jag va inne på cd12 och kollade, hade då en äggblåsa på 23 mm. Hon sa att jag skulle testa med ägglossningstest två dagar framåt och skulle jag få positivt skulle jag ta sprutan, och om jag inte fått positivt inom två dygn skulle jag ta den i iallafall. 

    Jag tror däremot inte det ska ha någon större betydelse om man tar sprutan innan positivt på ägglossningstest, utan viktigast är nog att äggblåsan är i en tillräckligt mogen storlek. Vilket jag ändå tycker att din va!


    Wow stort grattis!!! :D så kul! Nu får jag hopp att det ska funka för oss andra med! Har du några symptom ännu?

    Ja precis, och 20 mm borde ju va rätt bra! Och hade fin slemhinna på 9,5 mm och hade två dagar innan jag tog sprutan massa äl-flytningar så fattar inte varför sprutan inte funka för mig :( har redan gett upp denna cykel, får hoppas på nästa ist! Ska ringa till kliniken imorgon och be om ett progesteronprov iaf :)
  • amandakollb
    Zamaso1 skrev 2020-05-03 08:53:23 följande:

    Jätte kul för alla som plussat!!!

    Tror dock inte det fungerade för mig denna månaden faktiskt. Vissligen ?bara? på dag 10 efter sprutan så kanske bör vänta lite innan man tar ut något, men de känns inte så ljust längre..


    Ja så himla kul, man får upp hoppet!

    Jag tror inte heller det funkade för mig denna månad, jag är 6 dagar efter sprutan. Varför tror inte du det funkade för er?
  • amandakollb
    Zamaso1 skrev 2020-05-03 09:15:48 följande:

    Svagare test idag och sen bara en magkänsla.. visst kan de ju bli starkare om någon dag kanske? Men jag vet inte, något säger mig att det inre fungerat tyvärr.


    Okej men kan ju säkert va ovitrellen också, du får avvakta några dagar och ta ett nytt test då :)
  • amandakollb
    Zamaso1 skrev 2020-05-03 09:24:02 följande:

    Jo jag får väl göra det. Hoppas de funkar för dig! När blir din bim?


    Har gett upp redan haha då jag inte fått bekräftat vid natural cycles att jag haft äl. Men borde ha varit i onsdags och då har jag bim 14e maj. Men som sagt, tror inte haft äl ens :(

    Visst hade du 7e?
  • amandakollb
    Obalem skrev 2020-05-03 09:26:40 följande:

    Ja visst är de märkligt! Ja precis. Fått såhär flera dagar :/


    Ser också streck! Så himla konstigt att de inte blir starkare :( när är/va bim?
  • amandakollb
    Anonym (komigennu) skrev 2020-05-03 10:22:37 följande:

    Jag har samma värk i livmodern som jag fick förra gången, det liksom "stramar" där nere, framförallt i vissa rörelser, inte molvärk som vid mens, utan en annan sorts känsla. Sen har jag börjat få lite ömma/större bröst. Kanske en liten tendens till illamående, men absolut inget jag hade tänkt på om jag inte visste om att jag plussat. Har BIM på torsdag 7/4. 

    Har hört om några som inte fått ägglossning trots spruta och mogna ägg. Men dessa personer har fått en lyckad behandling senare. Så oroa dig inte, tycker de låter som du har svarat bra på behandlingen trots allt, och ge inte upp, kanske är de något fel på tempen/eller så har du ägglossat trots icke temp-stegring, konstigare saker har nog definitivt hänt! Men ett blodprov skulle nog vara skönt för dig, så kan du veta med säkerhet om du ägglossat eller inte. Håller tummarna för dig!


    Tack snälla för peppen! Känns lite bättre nu :) jaa visst, hoppas att de kan göra ett sånt prov! Hade känts så mkt bättre att få svart på vitt om jag ägglossat eller inte.
  • amandakollb
    Obalem skrev 2020-05-03 19:16:29 följande:

    De blev inget denna gång heller.. här dök mensen precis upp :(


    Nooo :(( vad tråkigt att höra :( Men så konstigt att du fick svaga streck? Ska du börja om med letrozol nu på två dagar?
  • amandakollb
    Obalem skrev 2020-05-03 22:19:59 följande:

    Ja verkligen :/ börjar imorgon! Jag kör 2-6


    Skönt att börja om igen direkt! varför börjar du en dag tidigare, spelar det något roll?:)
  • amandakollb
    Zamaso1 skrev 2020-05-04 07:30:25 följande:

    Verkar som gårdagens deppdag kanske va någon hormon tjosan? Väldigt blankt test igår men idag är det ett svagt streck! Vill inte ta ut något i förväg men det ser lovande ut!!!


    vad kul :D håll oss uppdaterade!! 
  • amandakollb
    Obalem skrev 2020-05-04 08:23:27 följande:
    Ingen aning :o min läkare som sa de, så då har ja följt de
    okej jag förstår! vi håller tummarna för nästa cykel! jag har också redan börjat längta till nästa cykel och göra ett nytt försök, har redan gett upp på denna omgång
Svar på tråden Letrozol, PCO