• Anonym (M)
    Tue 23 Feb 2021 20:56
    105341 visningar
    3231 svar
    3231
    105341

    Letrozol, PCO

    Anonym (Syskonförsök) skrev 2021-02-23 20:24:13 följande:

    Grattis till blåsorna <3

    Håller med att det är så skönt att prata med några som faktiskt förstår hur jobbigt detta är!


    Tack så mycket<3

    Jaa det är de verkligen! Här är de fritt fram för alla känslor och man får en helt annan förståelse liksom.
  • Anonym (M)
    Tue 23 Feb 2021 21:05
    akalei skrev 2021-02-23 20:52:21 följande:

    Hurra! Tror det blir toppen att ta den imorgon så får de växa till sig lite ytterligare :) Om de mot all förmodan skulle släppa av sig själva innan så skadar det ju inte med sprutan.

    Jag tyckte också torsdag, fredag, lördag va lite sent? Ägget släpper väl 36 h efter sprutan och då vill man väl att det redan finns gott om spermier på plats... de kan ju leva flera dagar där inne. Särskilt lördag då borde det väl va för sent? Då är det ju bättre att börja redan på onsdag. Min gyn sa alltid sprutdagen och dagen efter iaf. Alltså vilken jäkla vetenskap detta är...


    Jaa :D

    Ja precis! De lär nog inte växa så himla mycket under ett dygn med tanke på hur långsamma de varit haha!

    Nej precis de ska ju inte vara någon fara!

    Jaa och jag och jag frågade dessutom typ 3 ggr gällamde sexet! Ja tar jag sprutan 18.00 ons då släpper väl äggen 06.00 morgonen till fredag? Äggen lever ju Max 24 timmar och vi kommer ju knappast ha sex lördag innan 06.00 haha. Ja nej men jag kör på sprutdag och minst en dag efter de känns bäst. Hon kanske va trött eller något hehe.
  • Anonym (M)
    Wed 24 Feb 2021 07:36

    Tjejer har ni hört något från era gyn om när den bästa tiden på dygnet är att ta sprutan?
    Min gyn sa ju 18.00 vet ej varför tänker om de är bättre å ta den typ nu på morgonen? Har suttit och försökt räkna vilken tidpunkt som är mest optimal haha. Och försökt ta i beaktning att  ägget bara lever i 12-24 timmar men de bara snurrar i huvudet :P.

    Så vilken tid på dygnet brukar ni ta sprutan och vad har era gyn sagt?

  • Anonym (M)
    Wed 24 Feb 2021 08:15
    Anonym (M) skrev 2021-02-24 07:36:15 följande:

    Tjejer har ni hört något från era gyn om när den bästa tiden på dygnet är att ta sprutan?
    Min gyn sa ju 18.00 vet ej varför tänker om de är bättre å ta den typ nu på morgonen? Har suttit och försökt räkna vilken tidpunkt som är mest optimal haha. Och försökt ta i beaktning att  ägget bara lever i 12-24 timmar men de bara snurrar i huvudet :P.

    Så vilken tid på dygnet brukar ni ta sprutan och vad har era gyn sagt?


    Update: Jag gick emot gyns rekommendationer och tog äl-sprutan nu på morgonen hehe. Har haft så ont i äggstockarna nu på morgonen så kände bara fuck it! MEN hoppas jag inte "förstört" något nu gaah fick lite ångest så här efteråt!
  • Anonym (M)
    Wed 24 Feb 2021 08:47
    Russin112 skrev 2021-02-24 08:43:52 följande:
    De tycker jag att du gjorde helt rätt i! Glöm inte att anpassa liggandet efter det också :) kanske ikväll, imorgon och fredag blir bättre :)

    Min gyn brukar anpassa spruttiden efter storleken på blåsan så ibland kväll/em/fm/morgon :) 
    Skönt att höra :P Jaa jag tänkte köra på de faktiskt! 

    Ja men bra att veta! Tänkte på det du sa att du alltid fick ta när blåsan var minst 18 mm och de var dom ju faktiskt igår så de borde inte vara någon fara känner jag. Men jaa det är ju den här orimliga och ologiska stressen som dyker upp ibland hehe :P
  • Anonym (M)
    Wed 24 Feb 2021 09:08
    palettblad1 skrev 2021-02-24 08:50:35 följande:
    Meeeen så kul!! Håller verkligen tummarna nu för att det blir träff denna cykel!

    Vi fick instruktion om att ha sex samma kväll som sprutan, sen varannan dag, så onsdag, fredag, söndag, tisdag. Dom ville verkligen vara säkra på att öka chanserna, haha. Men lyckades köra tre dagar i rad efter sprutan, så håller tummarna för att det blir nåt för oss också. Så kul att vi alla är ganska nära varandra i testdagar osv nu! Spännande tider!!
    Åh tack<3  håller tummarna att de blir likaså för er!

    Haha ja men de är ju ändå bra med tydliga instruktioner och bra jobbat av er att köra tre dagar i rad! Jag siktar på 2 dagar nu och hoppas på 3 om sambon orkar :P
  • Anonym (M)
    Wed 24 Feb 2021 09:10
    Russin112 skrev 2021-02-24 08:54:30 följande:

    Tänkte att de kunde vara dags för en uppdaterad lista, börjar här :)

    Russin112: Försök nummer 7, Ovitrelle 16/2 BIM 3-4/2.


    Anonym (M): Försök nummer 3, Ovitrelle 24/2 BIM 11-12/3
  • Anonym (M)
    Wed 24 Feb 2021 22:15

    Det blev inget sex idag! Och de kommer nog inte bli något alls denna månaden. Så en massa hormoner i onödan då. Efter middagen tog jag en dusch satte på lite snyggare underkläder. Kommer ut efter jag nattat sonen och sambon ser ja jag vet inte typ sutr ut. Jag frågar lite försiktigt vill du inte? Jo svarade han okej ja så vi ska börja med lite förspel. Han garvar in princip hela tiden och säger att han känner sig så pressad. Då sa jag att de behöver du inte göra du får se de här som en mysig stund. Han fortsätter garva hela tiden och påpekar vet inte vad som är fel men får inte upp den.

    Jag svarar: men de är väl inte så konstigt du håller ju bara på och garvar hela tiden? Försöker kyssa honom flera ggr men han bara garvar. Jag säger till slut något i stil men asså allvarligt du måste ju sluta garva. Han ba jag känner mig som en spermadonator då sa jag men vad tror du jag känner mig som? En jävla avelsko.

    Han fortsätter garva och hålla på så jag reser mig till slut upp och går och säger att vi skiter i de här. Har varit så jävla arg och ledsen och gråtit en hel del.

    De här är fan topp 3 gångerna i mitt liv som jag känt mig så jävla förnedrad. Där ligger jag i lite finare underkläder och har outat i måndags om hur psykiskt dåligt jag mått sen i april över de här och berättat allt om pressen/stressen som blir varje månad osv. och blir typ skrattad åt? Skiter i om han skrattade åt situationen eller inte de var så jävla förnedrande. Han försökte inte ens! Jag tror faktiskt att jag kommer lägga ned de här nu. Detta kändes som droppen som fick bägaren att rinna över. Jag känner någonstans att jag just nu efter de här inte vill ha fler barn med honom och just nu vet jag faktiskt inte om jag ens vill vara tillsammans med honom överhuvudtaget. Trodde aldrig han skulle få mig att känna mig så pissad på efter 10 år tillsammans.

  • Anonym (M)
    Thu 25 Feb 2021 12:38
    Russin112 skrev 2021-02-25 09:00:30 följande:
    Jag blev så otroligt ledsen för din skull när jag såg det här igår kväll, jag väntade till idag med att svara för att kunna ge ett mer utförligt svar och inte ligga och knappa från mobilen. 

    Jag kan på något sätt känna din sorg, jag kan verkligen förstå frustrationen, ilskan, sorgen och smärtan över att ens käraste väljer att minimera allt man gör för sitt mål och dessutom skratta, FY FAN! Du förtjänar bättre! Jag känner varken dig eller din partner så jag kan inte komma och predika om er relation men av det du säger så förstår jag verkligen att du känner att du inte vill vara med någon som behandlar dig så.... 

    Jag vet inte vad jag mer kan säga än att jag finns här ifall du behöver ventilera, det gåt även bra att skriva privat om du vill <3 Hur mår du idag? 
    Jaa och det var liksom inte skratt en gång utan under typ 5-10 min. Och att han sedan blir arg på mig för att jag blir ledsen. Men jag vet inte kändes nästan planerat på något sätt. Dels för att han var sur och konstig innan och sen att han vet att jag kan absolut inte kan ligga när jag är arg/ledsen, make up sex har aldrig varit min grej så han slipper ju undan nu. Jag tror jag hade känt annorlunda om jag inte hade berättat allt i måndags om hur jag kände/mådde kring allt detta och verkligen visat mig så sårbar. De kändes liksom som ett slag under bältet.

    Känner mig ganska tom idag och har verkligen ingen lust att träffa honom.

    Tack för allt<3

    Hur mår du? Hur är det med pms symtomen? Är de kvar?
  • Anonym (M)
    Thu 25 Feb 2021 12:46
    Vicki89 skrev 2021-02-25 11:09:13 följande:
    Usch, det låter inte alls som en bra upplevelse. Och när man har kämpat så för att komma till den där ägglossningen och sedan ändå inte kan få chansen för att det inte går att ligga, det är ju inte kul...

    Har ni kunnat prata om det som hände? Jag tänker spontant att din killes skratt kanske också var en stressreaktion, ett slags försvar mot att det kändes jobbigt. Det är ju såklart också en stress för mannen att behöva?prestera? på given signal också, vilket kanske inte alltid är så lätt om man blir stressad eller så. Jag vet ju inte alls hur situationen var så det går ju inte att säga så mycket, mer än att jag verkligen förstår om du blev upprörd och besviken. Men det kan nog vara bra att prata om detta och se varför han reagerade som han gjorde och om det går att göra på något annat sätt nästa gång för att det ska kännas mer bekvämt och lustfyllt för er båda (även om det är sjukt svårt när man måste ligga efter ett schema)

    Massa kramar till dig!
    Ja allt känns bara så onödigt speciellt när han typ förstod innerbörden i måndags kring varför de är viktigt att ha sex vid äl även om de blir 2-3 dagar i rad osv osv. 

    Nej han ville prata igår men jag orkade inte prata med någon som blir arg för att jag blir ledsen. Så jag svarade vi kan prata nu om det får dig att må bättre men de kommer inte få mig att må bättre. 
    Jag är väl lite extra känslig också för hans känslor/mående tar väldigt stor plats i vårt liv medans mina inte alls får utrymme. Sen när jag tar utrymme så blir de skit ändå. Men prata måste vi oavsett har dock inte så mycket att säga liksom. 
Svar på tråden Letrozol, PCO