Inlägg från: Anonym (M) |Visa alla inlägg
  • Anonym (M)

    Letrozol, PCO

    Russin112 skrev 2021-02-28 17:01:39 följande:
    Ja men gör det, intressant att veta vad det beror på!

    Ja men verkligen! Testade dock negativt imorse:/
    Åh vad tråkigt! Dock lite tidigt ännu va?
  • Anonym (M)
    Russin112 skrev 2021-03-02 07:54:45 följande:

    14 dagar efter ovitrelle och fortfarande negativa test, tycker även mig känna mensvärk komma smygande... :/


    Åh nej vad tråkigt! Beklagar det negativa testet. Förstår att det känns supertungt just nu men inget är över förrän mensen kommer. 
  • Anonym (M)

    Åh vad tråkigt tjejer att de inte blev något plus :(:(. Finns liksom inga andra jag verkligen önskar skulle bli gravida förutom ni<3 Men härligt att se att ni ändå är taggade på ivf!

  • Anonym (M)
    Russin112 skrev 2021-03-04 20:31:53 följande:

    Tack för din omtanke <3

    Hur mår du nu?


    Jag mår okej har börjat få lite mensvärk så den kommer nog om ett par dagar.

    Hur mår du?

    Under varje kur har jag fått ont i äggstockar 3-4 dagar efter äl som håller i sig ända till de går över till mensvärk i ett par dagar sen kommer mensen. När jag fått mens naturligt får jag liksom mensvärk och så kommer mensen direkt. Så skumt att de kan skilja sig så under kur och inte kur.

    Känns konstigt att inte ha letrozol hemma inför mensen får nojja ibland att jag ska ångra mig!
  • Anonym (M)
    Russin112 skrev 2021-03-05 08:12:53 följande:

    Då var de min tur inatt, mensen kom och jag har varit vaken i timmar av mensvärk... :(


    Åh nej :( så jävla tråkigt!!!

    Hoppas mensvärken släpper snart!
  • Anonym (M)
    Anonym (Syskonförsök) skrev 2021-03-05 10:02:30 följande:

    Känns det ändå okej att inte fortsätta nu?


    Hm både och! Vill typ ha letrrozol hemma bara för att veta att jag har möjligheten att ta om jag vill. Men samtidigt känns de typ menat att dom är slut samtidigt som jag tagit en paus. Det är skitsvårt vet inte hur jag känner när väl mensen kommer.

    Grattis till blåsan! Det verkar som att gonal f sprutorna gör susen!
  • Anonym (M)
    Russin112 skrev 2021-03-05 23:00:22 följande:

    Vad märkligt, jag svarade på ditt inlägg imorse men det verkar ha försvunnit... jäkla familjeliv.

    Skrev iaf det att det är så märkligt hur letrozol ändrar så mycket med kroppen och man känner knappt igen sin egen kropp. Sen undrade jag även om du står fast vid att inte fortsätta försöka eller om ni pratat mer om att eventuellt fortsätta försöka? <3


    Haha ja! Jag har fått tvärtom att meddelandet skickats flera gånger!

    Nej man gör ju inte tyvärr!

    Sambon vill men jag känner mig så tvådelad som jag skrev till syskonförsök så är jag inställd på paus men kanske får helt andra känslor när mensen kommer de är ju alltid känslosamt. Det blir liksom ett så tydligt kvitto på att man int är är gravid men för sånna som oss så är mensen också möjlighet till nytt försök. Men känner mig inte längre vad ska jag säga pepp på att försöka om vi försöker. Har dessutom inga letrozol kvar hehe!

    När börjar du med letrozol? Imorgon?
  • Anonym (M)
    Anonym (St932) skrev 2021-03-07 10:38:28 följande:

    Hej!

    Jag är på cd 10 idag och har tagit letrozol 2.5 mg cd 3-7. Fick vallningar men inte så mycket mer än så. Känner mig helt som mig själv igen.

    När kan jag kanske förvänta mig äl? Jag har egen äl som brukar vara på dag 17-19. Äl testen är sjukt svaga (mer svaga än de brukar vara i ?naturlig? cykel). Ska på vul cd 12 och tror inte att det är någon follikel på g där inne.


    Jag har fått äl cd 15, 16 och 22 så väldigt varierande. Men har då tagit ovitrelle också, har din gyn sagt något om ovitrelle?
  • Anonym (M)
    Vicki89 skrev 2021-03-07 08:37:32 följande:
    Mensen kom nu på morgonen. Nu börjar jag med sista Letrozolkuren i övermorgon och går det inte så blir det IVF nästa månad.
    Hejja dig Vicki89 hoppas att det går vägen denna månad! Om inte annat så har ni en helt annan resa framför er som jag tror kanske är skönare på ett sätt? Tänker mycket på att de kanske är skönare att "lämna" över ansvaret till andra liksom. Vilket fall så hejjar jag på er allihopa! 
  • Anonym (M)
    palettblad1 skrev 2021-03-06 13:36:02 följande:
    Det kanske är skönt med en paus, att få fokusera på relationen och läka det som blev skadat i denna process. Sen tänker jag att det är upp till din kille att visa att han är 100% med på tåget och att han förstår dig och vill kämpa för ER dröm. Hejar på er! <3
    Jaa det är lite det jag är inne på också! Jag har dock sagt att jag vill att gyn ringer upp mig så att jag har ett paket letrozol redo tills jag väl känner att jag/vi vill dra igång. Men funderar på att be om provera också, vet ju inte hur min cykel fungerar utan letrozol längre. Innan kurerna hade jag ingen egen mens alls liksom.

    Tack <3 och detsamma<3
Svar på tråden Letrozol, PCO