• Thu 25 Feb 2021 11:27
    107040 visningar
    3231 svar
    3231
    107040

    Letrozol, PCO

    Anonym (M) skrev 2021-02-24 22:15:22 följande:

    Det blev inget sex idag! Och de kommer nog inte bli något alls denna månaden. Så en massa hormoner i onödan då. Efter middagen tog jag en dusch satte på lite snyggare underkläder. Kommer ut efter jag nattat sonen och sambon ser ja jag vet inte typ sutr ut. Jag frågar lite försiktigt vill du inte? Jo svarade han okej ja så vi ska börja med lite förspel. Han garvar in princip hela tiden och säger att han känner sig så pressad. Då sa jag att de behöver du inte göra du får se de här som en mysig stund. Han fortsätter garva hela tiden och påpekar vet inte vad som är fel men får inte upp den.

    Jag svarar: men de är väl inte så konstigt du håller ju bara på och garvar hela tiden? Försöker kyssa honom flera ggr men han bara garvar. Jag säger till slut något i stil men asså allvarligt du måste ju sluta garva. Han ba jag känner mig som en spermadonator då sa jag men vad tror du jag känner mig som? En jävla avelsko.

    Han fortsätter garva och hålla på så jag reser mig till slut upp och går och säger att vi skiter i de här. Har varit så jävla arg och ledsen och gråtit en hel del.

    De här är fan topp 3 gångerna i mitt liv som jag känt mig så jävla förnedrad. Där ligger jag i lite finare underkläder och har outat i måndags om hur psykiskt dåligt jag mått sen i april över de här och berättat allt om pressen/stressen som blir varje månad osv. och blir typ skrattad åt? Skiter i om han skrattade åt situationen eller inte de var så jävla förnedrande. Han försökte inte ens! Jag tror faktiskt att jag kommer lägga ned de här nu. Detta kändes som droppen som fick bägaren att rinna över. Jag känner någonstans att jag just nu efter de här inte vill ha fler barn med honom och just nu vet jag faktiskt inte om jag ens vill vara tillsammans med honom överhuvudtaget. Trodde aldrig han skulle få mig att känna mig så pissad på efter 10 år tillsammans.


    Åh vad ledsen jag blir för din och er skull!! Verkligen. Det är så svårt att bära på längtan och att ens partner inte kan förstå den på det djup som vi förstår det.

    Jag förstår att du kände dig förnedrad, du var ju sårbar och ställde sig själv i en utsatt situation. Självklart tänkte du att din sambo skulle ta hand om dig i den situationen oavsett vad han kände, och oavsett om det blev sex eller inte. <3

    Tänker som Vicki89 skrev, att det kan vara bra att prata om det tillsammans. Helst på neutral mark, där ni båda försöker förstå varandra. Han kan ju ha haft en stressreaktion och kanske inte vågat möta de faktiska känslorna han kände. Ofta är ju skratt eller ilska en försvarsmekanism för att skydda oss själva, även om det inte är rätt eller om det sårar någon annan. Förhoppningsvis kan ni möta varandra och dela era känslor med varandra, och förlåta! Men innan dess så har du en liga kvinnor bakom dig som förstår dig och din sorg och frustration och att du blev sårad. <3
  • Sun 28 Feb 2021 23:41
    Vicki89 skrev 2021-02-28 22:05:18 följande:

    Än så länge är det jättetidigt att testa, så jag hade tagit det negativa testet med en nypa salt. Jag har testat positivt som tidigast på bim-2. Har du några graviditetstecken?


    Det är ju sååå svårt att hålla sig. Mina två graviditeter har jag testat positivt på CD10 och CD typ 14 (oklar ägglossning). Jag har också börjat testa nu, svårt att låta bli. Sen tyckte jag det var intressant att se när Ovitrelle gick ur kroppen också. Hade fortfarande svaaaaaaagt streck 9 dagar efter sprutan, så från nu borde det vara på riktigt om det visar nåt framöver.

    Håller tummarna för alla!!
  • Mon 1 Mar 2021 13:32
    Russin112 skrev 2021-03-01 09:40:58 följande:

    Ja men visst! Det är typ omöjligt att hålla sig :p

    Vilken dag är du på nu? :)


    Är på dag 11 efter Ovitrelle nu! Så det är ju tidigt än så länge. Ska kanske avvakta till onsdag eller torsdag och börja testa då.

    Brukar ni vänta till 14 dagar efter äl eller Ovitrelle?
  • Tue 2 Mar 2021 16:18
    Russin112 skrev 2021-03-02 07:54:45 följande:

    14 dagar efter ovitrelle och fortfarande negativa test, tycker även mig känna mensvärk komma smygande... :/


    Usch vad tråkigt! Samma här med negativa test. Alltid en tomhet blandad med försiktig förhoppning om att nästa dag ska nånting synas. Lika jobbigt varje gång när det inte gör det. Men säger som de andra, än är det inte över!! <3

    Jag har varit lite illamående igår och idag, men tempen började gå ner idag så eventuellt är mensen påväg här också. 12 dagar efter Ovitrelle idag!
  • Wed 3 Mar 2021 09:52
    Russin112 skrev 2021-03-03 07:32:22 följande:

    Precis så känns det... sen blir man så less att man tillät sig själv att hoppas ytterligare en gång där det ändå inte har tagit sig.

    Illamående är ju ett bra tecken! Hur mår du nu? :)


    Tempen fortsätter falla och känner inte av nåt särskilt ni. Fortfarande negativa test, så känns inte som att det blev nåt denna gång. Är dock väldigt glad över att vi fick igenom en ägglossning, även om det inte blev prick!
    Russin112 skrev 2021-03-03 07:30:36 följande:

    Ingen mens och negativt test idag med :(

    Usch vad sugit, man blir så jävla nerslagen av alla dessa negativa tester. Och även fast man inte ska ge upp förens mensen är här så förlorar man ju hoppet....När fan ska det bli vår tur att lyckas?!?!


    Kan relatera till dessa känslor. Vi är inte ensamma i det iallafall. <3
  • Sat 6 Mar 2021 13:36
    Anonym (M) skrev 2021-03-06 13:02:28 följande:

    Haha ja! Jag har fått tvärtom att meddelandet skickats flera gånger!

    Nej man gör ju inte tyvärr!

    Sambon vill men jag känner mig så tvådelad som jag skrev till syskonförsök så är jag inställd på paus men kanske får helt andra känslor när mensen kommer de är ju alltid känslosamt. Det blir liksom ett så tydligt kvitto på att man int är är gravid men för sånna som oss så är mensen också möjlighet till nytt försök. Men känner mig inte längre vad ska jag säga pepp på att försöka om vi försöker. Har dessutom inga letrozol kvar hehe!

    När börjar du med letrozol? Imorgon?


    Det kanske är skönt med en paus, att få fokusera på relationen och läka det som blev skadat i denna process. Sen tänker jag att det är upp till din kille att visa att han är 100% med på tåget och att han förstår dig och vill kämpa för ER dröm. Hejar på er! <3
  • Sat 6 Mar 2021 13:37
    Russin112 skrev 2021-03-05 08:12:53 följande:

    Då var de min tur inatt, mensen kom och jag har varit vaken i timmar av mensvärk... :(


    Nej vad tråkigt!! Lider med dig. Förstår om du känner dig tom! Ber för att nästa månad ska bli er månad! Hur många dagar efter Ovitrelle kom mensen för dig? Jag har också negativa test och känna som att mensen är på g vilken dag som helst, men är 16 dagar efter Ovitrelle nu så tycker att den borde komma snart..
  • Tue 9 Mar 2021 07:55

    Mensen kom igår. Hade lite spotting i lördags, sen drog det igång igår. Var helt knäckt. Pratade med gyn också som sa att vi ska köra en omgång till med Letrozol och Ovitrelle, men denna gång utan ultraljud, och bara köra ÄL-stickor.. om jag inte får utslag på dem så ska jag ändå ta Ovitrelle cd15. Är det inte konstigt att köra i blindo?

  • Thu 22 Apr 2021 09:38

    Längesen jag både läste eller skrev här nu. Har helt enkelt inte orkat. Det blev en tung månad för min del iom att vi inte fick något ultraljud utan skulle ta Ovitrelle i blindo. Det funkade tyvärr inte och fick ingen ägglossning av det, har varit så ledsen och arg och upprörd på vården och att inte få den hjälp man vill ha. Fick dock en egen ÄL två veckor efter Ovitrelle, och likt flera av er andra är även jag GRAVID denna cykel. Helt sjukt, kunde inte tro det, men är såååå glad!

    Stoooooooooort stoooooort GRATTIS till er som är gravida, gläds så mycket med er och be att det ska vara graviditeter som håller sig kvar <3

  • Thu 22 Apr 2021 10:11
    Russin112 skrev 2021-04-22 09:49:11 följande:

    MEN WOW STORT GRATTIS!!! vad sjukt att kroppen löste det själv :D

    Vilken vecka är du i nu? :D


    TACK!!! Och grattis själv :D<3

    Enligt mina egna beräkningar är jag i vecka 5 (4+4). Ska på VUL om tre veckor för att fastställa det, så väntar ivrigt och lite nervöst! Har du varit på VUL än? :)
  • Thu 22 Apr 2021 13:27
    Russin112 skrev 2021-04-22 10:26:23 följande:

    Tack :) <3

    Okej! spännande :D jag ska dit imorgon/em då jag går in i vecka 8, så nervöst :D


    Jag förstår det!! Håller alla tummar för att det ska gå bra och ni ska kunna se hjärtat! Det är ju det man längtar efter. Hur många ultraljud får ni, eller hur ser själva uppföljningen ut där ni bor när man fått reda på att man är gravid efter att ha fått behandling? :)
    Anonym (M) skrev 2021-04-22 11:02:05 följande:

    Åh stort stort grattis <3 det är när man minst anar det som det händer <3

    Dom måste hålla sig kvar för oss alla så är det bara<3

    När har alla preggos i denna tråden bf egentligen? Vore kul att kanske se en lista :P


    Taaaack! Så ofattbart och roligt. Och så sjukt alla alla ni också lyckades denna runda. :D
  • Fri 23 Apr 2021 11:24

    Nej, hahah vad sjuuuukt!!! SÅ ROLIGT! STOOOOOOORT GRATTIS TILL DIG <3 :D:D:D

Svar på tråden Letrozol, PCO