Inlägg från: Russin112 |Visa alla inlägg
  • Russin112

    Letrozol, PCO

    Anonym (St932) skrev 2020-08-28 08:28:31 följande:

    Hej,

    Ni som har pco/pcos, vad har ni för symtom?

    Jag har kraftigare hårväxt på magen (under naveln), bröstvårtor, lite hårstrån längst upp på ryggen, några strån på hakan och vid polisongerna (mörka grova)

    Jag har dock okej cykel på 31-33 dagar med ÄL på Dag 18-20 varje månad (tempar). Kan jag ändå ha pco?

    Vi fick ma i februari 2020 (blev gravid på 2a försöket). Är nu uppe i försök nr 6 efter ma och det verkar inte fungera längre


    Hej!

    Mitt främsta och tydligaste symtom är avsaknaden av mens men bortsett från det så har jag lite mer hår än vad som anses ?normalt?.

    Som akalei skev så betyder 6 månader inte att de är något knasigt. Håller tummarna för att de tar sig för er :)
  • Russin112
    MiniNin skrev 2020-09-01 13:51:28 följande:

    Hej, allihopa!

    Tempen gick ner ytterligare lite idag och efter lunch (i affären av alla ställen) började en kraftig mensvärk krypa sig på som sakta men säkert tog över hela kroppen på typ 10 min och jag blev alldeles kallsvettig. Väl hemma på toa (efter en kämpig färd hem) så upptäcktes en vattnig men klar blödning. Mens :(

    Så nu ligger jag nerbäddad med kraftig mensvärk som ilar som satan ner i benet och tycker synd om mig själv. Att det inte var vår tur nu :(

    Enligt läkaren skulle jag ta ett graviditetstest trots blödning så har kontaktat kliniken och inväntar svar om ifall jag ska ta ett test idag eller vänta tills imorrn då jag kan ta ett med morgonurin. Tanken är ju att jag ska börja med Menopur-sprutor direkt på cd 1 om det går, annars funkade cd 2 eller cd 3 också bra (beroende på när på dagen/veckan den kom).


    Åh nej vad tråkigt.... :( 
    även fast de är svårt så försök se denna månad som en vinst, du fick ägglossning!!! :D de är ett steg närmare eran bebis! <3
  • Russin112

    MiniNin: Andra försöket. Start Menopur-sprutor 2/9. Första ultraljudet 11/9.

    amandakollb: positivt gravtest 10/7 på tredje omgången dubbeldos letrozol+ovitrelle. kub 8/9.

    akalei: Andra försöket med trippel dos Letrozol. BIM 13/9.

    Russin112: påbörja provera 6/9

  • Russin112
    Anonym1Ha skrev 2020-09-07 08:26:42 följande:

    Hej igen i tråden! Kort rapport från mig :)

    Fortfarande ingen graviditet här men gjorde en skrapning och tog bort en polyp i livmodern i början av denna månaden. Behövde inte vänta nånting utan vi är inne på letrozol kur nr 6, ägglossning har varit, gjorde inget VUL denna månaden så ingen ovitrelle, så nu är det bara å vänta 14dagar och se. Fått ny energi nu efter att polypen försvann iaf. Blir det inget nu blir det ställningstagande till IVF nästa månad. Nu håller vi tummarna!!!


    Välkommen tillbaka :) gick allt bra med borttaget? Tror dem att den kan ha gjort att det inte har tagit sig?

    vad skönt att ni kunde fortsätta direkt efter. Fortfarande enkelkur?

    Men vad skönt att ha en plan, håller tummarna att denna månad är er <3
  • Russin112
    amandakollb skrev 2020-09-08 16:08:20 följande:
    Perfekt, skönt med ovitrelle med! Det tror jag, håller alla tummarna för fin blåsa på fredag :D

    Nu har jag varit på kub och allt såg jättefint ut! Fick jättelåg risk för kromosomavvikelser och den sprattlade jättemycket. Nu ska jag äntligen börja inse att det kanske kommer bli en bebis ändå <3

    WOW. :D Stort grattis <3
  • Russin112

    Uppdatering från mig:


    Idag kom mensen för mig på dag 9 av proveran så ska ringa kliniken imorgon och se om jag ska köra på trippla eller X 4 med letrozolen denna cykel :)


    Vill ju inte bli överstimulerad så vet inte om jag törs köra på x4...

  • Russin112
    MiniNin skrev 2020-09-15 15:52:38 följande:

    Hej!

    Idag var jag på VUL nummer två och till skillnad från sist hade det hänt väldigt mycket! I fredags var det två blåsor som var precis på gränsen till 10 mm och idag var det två blåsor på 12 mm och en på hela 16 mm! Blev helt tagen på sängen och glömde bort att ställa mina frågor jag förberett. Så glad!

    På vårt första försök visade sista VULet en blåsa på 16 mm och då fortsatte jag ta Menopur fram tills Ovitrelle två dagar efter. Tanken är densamma denna gång men för säkerhets skull så ska jag in på ett VUL till på torsdag 17/9 för att se hur stor den större blåsan blivit innan Ovitrelle och bara dubbelkolla de mindre blåsorna. Känns superbra!

    Vi skulle ligga ikväll i alla fall, utifall att den större blåsan får för sig att växa med raketfart och hinner släppa innan torsdag. Andra försöket, here we (soon) go!


    Men vad kul att höra! stort grattis!! :D
  • Russin112
    akalei skrev 2020-09-16 06:59:51 följande:


    Hörni jag tror fasen att jag har plussat?!?!?! Känns helt sjukt?!?!? Vill typ gå och köpa tio test till för att se att jag inte testat fel?! Men tänker att jag ska testa varje dag några dagar till och se att det stegras och så.

    Känns helt jäkla overkligt. Och nu börjar ju oron för allt som kan gå fel men ska verkligen försöka ta en dag i taget och glädjas också!
    STORT GRATTIS!!!!!!!!!!!!!! :D helt fantastiskt!
  • Russin112
    MiniNin skrev 2020-09-17 17:00:48 följande:

    Nu är det några som är gravida här i tråden! Hoppas vi snart blir fler. Jag hade liksom gärna joinat det gänget :)

    För mig så visade VUL nummer 3 idag att den större blåsan växt rejält till 21 mm! De mindre såg inte större ut utan hade antingen stannat av eller gått tillbaka så den där större tog verkligen täten. Så jag tog Ovitrelle idag kl. 16.00 så antar att jag får ägglossning imorrn någon gång :) Vi låg i tisdags och tänker köra enligt rekommendation ikväll, imorrn och på lördag. Kommer vara helt slut på söndag :D


    Även jag hänger gärna med i gänget ;)

    Vad skönt att det fungerade även denna månad! Ni verkar ju ha hittat den perfekta dosen för dig! :) hoppas verkligen det tar sig denna månad! (Både för dig och mig)

    Jag ska på vul den 25e cd 11.
  • Russin112
    MiniNin skrev 2020-09-17 20:11:14 följande:

    Det bestämmer vi ;)

    Ja, det är verkligen så skönt att det funkade ännu en gång! Försök nummer två på egen hand <3 Det trodde vi aldrig!

    Blev det trippel eller kvadrupel för dig? Jag är på CD17 idag vilket gör ägglossning supertidigt för min del!


    Tänk så glad man kan bli bara av att få en ägglossning och vara ?normal?, få en ärlig chans att faktiskt skapa ett liv!

    Trippel, vi vågade inte riktigt köra på 4. Äter metformin nu också som tydligen kan göra att man får bättre resultat av letrozol :)
Svar på tråden Letrozol, PCO