• Anonym (M)
    Mon 2 Mar 2020 20:21
    27314 visningar
    689 svar
    +1
    689
    27314

    Letrozol - följas åt 2020

    Hej!! Jag har ett barn på 4 år och har försökt med syskon i två år. Fyraåringen kom till efter ca 2 års försök och efter tredje dubbeldosen pergotime. Nu äter jag letrozol och ska äta tredje dubbelkuren. Får ägglossning av dubbelkur vilket man konstaterat med blodprov. Fick mens häromdagen och ska ta de första tabletterna imorgon. Segt att gå runt och vänta, hoppas på bättre tur denna gång. Väntan är superkombination och tiden går sååå långsamt.

  • Anonym (M)
    Tue 3 Mar 2020 21:42
    #21
    LucyLoo skrev 2020-03-03 20:25:04 följande:

    Hej!

    Vad skönt ändå att få börja med letrozol igen?

    När ska du börja med första tablett? Och har du redan nu ett inbokat VUL?

    Vill du så skriver jag upp dig i listan så följs vi åt?


    Ja det känns jättebra men det tär ju lite som ni kanske vet:) jag tog första tabletten idag. Där jag bor får man inte göra VUL utan jag tog ett blodprov dag 24 i cykeln och då konstaterade man ägglossning. När jag åt enkeldos visade blodprovet dåligt resultat så därav dubbeldos. Ska ni göra VUL och när gör ni det? Det jobbiga med att de inte kollar med VUL är att det är lite svårt att veta när man har ÄL. Jag har aldrig riktigt fått till det där med ägglossningstester. Hur gör ni?

    Du får gärna skriva med mig i listan!
  • Anonym (M)
    Wed 4 Mar 2020 18:26
    #23
    Mammamadde03 skrev 2020-03-04 12:42:56 följande:

    Förstår vad du menar med att det tär på en, har lite hatkärlek för dem haha.

    Vet du varför man inte får göra VUL hos er? Tänker att under VUL så ser de ju hur många äggblåsor som har vuxit och förmodas släppa :/ Där jag bor finns det ingen fertilitetshjälp att få så får lov att åka ca 7 mil enkel resa varje gång det är dags för VUL eller annan läkarträff :(

    När jag har varit på VUL så brukar läkaren säga vilken dag jag ska börja testa på, har även menskalendern Flo som hjälper mig hålla reda på dagarna :)


    Åh vad långt att åka. :/ Ja i grannkommunen får de göra VUL men inte där jag bor, men de känner sig nöjda att mäta genom blodprov. De kollar progesteronvärdet. Jag har och och har ingen mens alls men nu när jag äter letrozol så har jag en regelbunden cykel så de säger att jag kan lite på att det funkar då. Vi brukar försöka få till det kring dag 14 plus/minus några dagar där omkring. Jag upplever dock att jag har väldigt kort mens och ganska så sparsamt men men.

    När har du BIM?
Svar på tråden Letrozol - följas åt 2020