• Anonym (Bey)

    TJEJER : Hur tänker ni om era killkompisar?

    Sägs ju att killar har den synen på sina tjejkompisar att de helst skulle vilja komma innanför trosorna no matter what. Kanske är en myt men hur tänker ni tjejer om era killkompisar?

  • Svar på tråden TJEJER : Hur tänker ni om era killkompisar?
  • Anonym (Kompis)

    Killkompisar är killar jag friendzonat och inget jag är intresserad av. Är det däremot kompisar till kompisen är det en annan femma.

  • Anonym (E)

    Inget mer än att de är just kompisar. Har inget som helst intresse av att ligga med, eller dejta, någon av mina kompisar. Bara tanken på det äcklar mig.

  • Anonym (Svårt det där)

    Jag får nog svara väldigt personligt. Jag har legat med flera av mina killkompisar som jag kommit nära. Det är 3st. genom åren. Gillar jag någon väldigt mycket så kan jag inte skilja på det och kärlek efter ett tag.

    Jag funkar så, det är kärlek för mig. Jag blir inte tänd på vem som helst utan det kräver att vi är vänner först. jag har aldrig legat med någon annan än de tre heller.

  • Anonym (Tjejer och killar funkar på olika sätt)

    Det är ingen myt att killar tänker f*tta som f*tta och tar det som erbjuds när de får chansen. Nu menar jag inte att de skulle våldta sin tjejkompis (även om det finns såna killar med) men de hade inte tackat nej till ett samlag. Den absoluta majoriteten av killarna tänker så, men självklart finns det undantag där som med allt annat.

    Tjejer kan ha killkompisar utan att vilja ha sex, de tycker mest att det är skönt att kunna ha en killkompis som INTE vill ha sex med dom.

  • Anonym (gäst)

    Tror man värderar vänskapen till killen mer än att eventuellt förstöra den med sex och känslor. Blir man sugen är det väl ganska lätt att hitta nån annan än en kompis. Men killar upplever väl att det inte riktigt får ut nåt av vänskapen med tjejer många ggr jämfört med den vänskapen till andra killar så det är väl därför de håller på så. Killar är inte i behov av kvinnliga vänner tydligen , de får mer utav av att ha sex med dem bara. Killar älskar att umgås med andra killar, tjejer är bara en liten sidogrej som underlättar för dom och garanterar fortsatt förökning till deras dumma lilla mansvärld

  • Anonym (Olof)

    Lösaktiga av båda könen tänker liga, ligga, ligga. Andra gör det inte. Jag har en hustru, henne vill jag ligga med. Jag har kvinnliga vänner de är mina vänner.

  • Mandel

    Har en killkompis där vi båda är lika angelägna om att komma innanför underkläderna på varandra när vi är singlar/inte dejtar aktivt.

    Har en killkompis som mer än gärna kommer innanför mina trosor, men det kan han fetglömma då jag fysiskt inte tänder på stora magar...

    Har en killkompis som jag nog mer känner mig som en morsa åt ibland än som en kvinna, så sex är inte att tänka på och med tanke på hur det ser ut hemma hos honom så vet jag inte ens vart jag skulle klara av att ha sex i hans hem
    Tjatar på honom som på mina egna barn om att hålla ordning och städa!
    Skulle nog kunna sova bredvid honom - i mitt hem!, utan problem.


    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
  • Anonym (Bara vänner)
    Anonym (E) skrev 2020-02-28 14:42:31 följande:

    Inget mer än att de är just kompisar. Har inget som helst intresse av att ligga med, eller dejta, någon av mina kompisar. Bara tanken på det äcklar mig.


    Känner exakt samma. Noll attraktion, därför man kan vara vänner och hoppas förbli så. Tyvärr har inga av mina manliga vänner den åsikten och nästan alltid blivit kära eller försökt något vid flera tillfällen:( Ibland har vänskapen farit riktigt illa av det. Skulle aldrig mixa vänskap och sex!
  • Anonym (Uppfattas)

    Om en tjej har en massa skitsnygga killkompisar uppfattas det positivt bland andra tjejer får hon en viss status?

Svar på tråden TJEJER : Hur tänker ni om era killkompisar?