• 8airam8

    Hjälten Jimmie Åkesson tar tag i problem, åker själv till Grekland, informera flyktingar att inte komma till Sverige!!

    Det som SD:s partiledare har gjort nu är så oerhört hänsynslöst, brutalt, omänskligt, cyniskt och fel att jag mår illa. Jag hoppas innerligt att man ser partiets rätta färger nu och slutar stötta dem. SD får mig att vilja slåss och gråta, allt på samma gång.


    The first glass of wine is all about the food, the second glass is about love and the third glass is about mayhem.
  • 8airam8
    Lucius Vorenus skrev 2020-03-05 12:03:29 följande:

    Det Åkesson bevisar med detta tilltag är att kostymer kan pressas, armbindlar gömmas i lådor och kängor ställas i garderober men rasist förblir man i själ och hjärta.


    Exakt så.
    The first glass of wine is all about the food, the second glass is about love and the third glass is about mayhem.
  • 8airam8
    Anonym (Ja) skrev 2020-03-08 03:19:32 följande:

    Håller med trådstartaren....Men har inte läst alla inlägg.

    Jimmie var den enda som vågade åka ut till Grekland för att förklara att Sverige är fullt. Den som inte fattat att Sverige är fullt har inte behövt söka sjukvård, har inte varit i behov av lägenhet, har inga problem att få ut sina viktiga mediciner på apoteket osv.

    De som är emot Jimmie Åkessons parti är bara det för att mamma, pappa, mormor, morfar, farmor, farfar  röstade på sossarna eller moderaterna. Då ska dem följa troget som släkten gjort.....

    Finns inte många svenskar som vågar stå på egna ben och rösta som dem egentligen vill göra....För det finns väl inte en Svensk som vill att vi har Hemlösa fattigpensionärer ute på gatorna Fryser i hjäl?.

    Det finns väl ingen Svensk som önskar att våra funktionshindrade inte får ha kvar sina assistenter? (som det nu är så är dem utan assistans.)

    Att varken ungdomar eller vanligt folk får boende om dem inte stått i kö i 5 år.

    Sittande regering gör inget för att se till att Sverige fungerar.....Sittande regeringen vill bara får mer folk utomlands i från för att få dem att rösta på en regering som ger GRATIS allt....Fri sjukvård, fri tandvård, fria boenden som socialen står för (skattebetalaren)...Om ni inte viste det står för kostnaderna....

    Nä folket fattar inte.


    Mycket tydligt i det här inlägget att SD:s propaganda fungerar på en del personer. Sjunker in, liksom. Blir till någon slags upplevd sanning. Det här inlägget får mig att vilja ta fram skämskudden av ungefär samma anledning som när JÅ stöd och malde om att han "minns" en massa hittepågrejor som han faktiskt inte ens upplevt. Huvva.
    The first glass of wine is all about the food, the second glass is about love and the third glass is about mayhem.
Svar på tråden Hjälten Jimmie Åkesson tar tag i problem, åker själv till Grekland, informera flyktingar att inte komma till Sverige!!