• Anonym (SD)

    Hjälten Jimmie Åkesson tar tag i problem, åker själv till Grekland, informera flyktingar att inte komma till Sverige!!

    Är Jimmie Åkesson Sveriges bästa partiledare någonsin?? Han är nu störst i många mätningar, ändå tar han tag i problem och åker själv till Grekland och informerar flyktingar att inte komma hit.

    Övriga partiledare snackar bara skit och gör sina väljare besvikna gång på gång.

    Vem minns inte när S och M tävlade om att välkomna flyktingar till Sverige 2015 genom "Vi bygger inga murar" eller "öppna era hjärtan". Ja det är lätt att vara god med andras pengar. Men när verkligheten kommer ikapp är det inte lika kul. Endast SD var nyktra nog att se verkligheten även då..

    M och KD verkar ändå ha vaknat lite. Även S, men där går det fortfarande ganska sakta fram.

    Sverigedemokraterna har verkligen gjort nytta i Svens politik, fortsätter de med sitt goda arbete skulle det inte förvåna mig om det blir det största partiet nästa val.

    Kommer ni rösta på SD nästa val?:)

  • Svar på tråden Hjälten Jimmie Åkesson tar tag i problem, åker själv till Grekland, informera flyktingar att inte komma till Sverige!!
  • Anonym (SD)
    Anonym (L) skrev 2020-03-05 08:41:49 följande:

    JÅ som sa flyktingar skulle hjälpas på plats. Han hade alla möjligheter att göra det när han var där. Men gjorde han det? Knappast!

    Naturligtvis röstar jag inte på SD nästa val, korkad fråga.


    Så du menar att han själv skulle göra något Grekland och Turkiet som land har svårt med? JÅ är ingen gud som du verkar tro.
  • Anonym (SD)
    8airam8 skrev 2020-03-05 08:54:04 följande:

    Det som SD:s partiledare har gjort nu är så oerhört hänsynslöst, brutalt, omänskligt, cyniskt och fel att jag mår illa. Jag hoppas innerligt att man ser partiets rätta färger nu och slutar stötta dem. SD får mig att vilja slåss och gråta, allt på samma gång.


    Omänskligt är att som S och M gjorde och locka hit folk som riskerade sina liv för att komma hit och som nu behandlas dåligt. S och M har många människoliv på sitt samvete.

    Ska vi hjälpa ska vi hjälpa kvinnor och barn. Inte som nu, mestadels unga män som borde vara hemma och bygga upp sina länder.
  • Anonym (SD)
    Dennadagdettaårdennastund skrev 2020-03-05 08:57:14 följande:

    Såklart inte. Mkt låg intelligens på den mannen föratt inte tala om hans Eq, jösses. Tur att de inte styr skulle aldrig aldrig rösta på dem. Så vidrig människosyn.


    Vi har ju sett hur det gått med populistpartierna S, M, C och MP som höll på att förstöra Sverige bar för att spela goda. Och det var inte kvinnor och barn de hjälpe heller, utan unga män som har lätt till ett mansöverskott värre än Kina. Mansöverskott som alla vet leder till mer våld och brottslighet. 
  • Anonym (SD)
    Vildbi skrev 2020-03-05 09:35:57 följande:

    Jag har röstat SD de senaste fyra valen. Givetvis röstar jag SD även nästa val, förutsatt att Åkesson blir kvar som partiledare.


    Jag har inte röstat på SD innan men de kommer få min röst. Vet dessutom fler som gått över till SD bara i år:)
  • Anonym (SD)
    nonameleft skrev 2020-03-05 09:51:11 följande:

    Ingen människa med normalt fungerande empati kan stötta JÅ och hans fascistparti. Ingen med humana värderingar kan tycka att det är ok att en politiker delar ut flygblad till människor på flykt från krig, där det står att vi vill inte ha er i vårt land. 

    TS, om du befann dig i ett land med krig och riskerade ditt liv varje dag, skulle du stanna där eller skulle du försöka sätta dig i säkerhet genom att fly någon annanstans? Endast om du själv ALDRIG skulle fly så kan du ha en åsikt om andra människors rätt att fly. Att söka asyl är en grundläggande mänsklig rättighet! 


    SD går till val på en enda fråga; invandringen! De skiter fullständigt i fattiga pensionärer, sjuka och icke arbetsföra. När ska ni SD-anhängare förstå det? Har du sett hur det blivit i kommunerna där de kommit till makten? Har du förstått vad SD vill?


    -Stopp för Prideflaggan på offentliga byggnader
    -Krav på åsiktsregistrering och bestraffning av journalister med fel 
    -Toppstyrning av bibliotek
    -Krav på inflytande i kulturen
    -Avskaffande av public service

    Tro inte att du själv är säker om de kommer till makten bara för att du röstar på dem. Vad du tycker och tänker kommer de också ha koll på. Det kan du vara säker på. Sluta vara så naiv och tro att tomtarna i SD kommer göra Sverige till ett bättre land. 


    #inteimittnamn #ingenmänniskaärillegal 
    Finns inget parti i Sverige som numera vill ha obegränsad invandring, inte ens MP, V och C. Övriga partier är dock fega och gömmer sig bakom andra länders gränsbevakning och låter Grekland ta smällen. Det JÅ är det mest ärliga. Som sagt, lätt att vara god för övriga partier när de slipper ta ansvar.
  • Anonym (SD)
    IceKitten skrev 2020-03-05 10:28:43 följande:

    Nej, JÅ är ingen hjälte för att han åkt på semester till solen. Och nej, han gör ingen skillnad för flyktingströmmen, han gör lite PR.

    Att du, och andra, inte inser att det är just PR han sysslar med förklarar även varför du röstar på SD...


    Ger ändå en signal när media skriver om detta. Klart det är PR, bra PR dessutom då PK-isterna tvingas reagera och tävla om att ta avstånd. Då ser väljarna vad etablissemanget tycker. Det flesta vill inte tillbaka till 2015, inte bara SDare som inte vill ha massinvandringen från 2015.
  • Anonym (SD)
    Anonym (seriöst) skrev 2020-03-05 10:27:32 följande:

    Men snälla du, du har inte förstått någonting, han har INTE gjort någon nytta i Grekland.
    Hans resa ner dit är ett PR trick för opinionen hemma i Sverige!

    Igår hade migrationskommittén möte i riksdagen där ALLA partier är med för att diskutera 

    De flesta berörda parter tycker att det han gjorde genom att åka ner är helt meningslöst och leder ingenstans men visst han fick folk här hemma att tro att han kan lösa något genom flygblad.
    Seriöst tror man att folk på plats tar någon notis om honom.

    Med det sagt är det inte detsamma som att Sverige ska ta emot hur många flyktingar som helst och vi har tagit emot många och kan inte göra det igen,
    andra länder får ställa upp nu.

     


    Det JÅ gjorde är en viktig markering. Alla vet redan hur övriga partier svikit svenskarna när de ansvariga S, V, C och MP lät hundratusentals män komma till Sverige. Att JÅ åker ner och på plats ser vad som sker har också en betydelse. Medier som är där, hur vinklar de? Kanske är det SVT-reportrar där som försöker smuggla in flyktingar till Sverige, de vet att SVT ställer upp med alla kostnader om de skulle dömas för människosmuggling.

    Och nej, vi kan verken kräva eller räkna med att andra länder kommer ta mer ansvar.
  • Anonym (SD)
    Anonym (seriöst) skrev 2020-03-05 11:01:39 följande:
    Fast nu menade jag inte SVT utan det flesta medier både svenska och utländska.
    Tror du att en person som ingen vet vem det är och som inte ens kom in till området där flyktingarna är gör någon nytta?
    Han kunde alltså inte ens ge flygblad till flyktingarna.

    Varför var han inte migrationsmötet i riksdagen? där kunde han ju stå upp för sitt men han kom inte, då ska han heller inte klaga på de andra partierna och vad dom har beslutat.

    Man måste sluta med att säga vad alla partier har gjort och inte gjort, vad som hände för några år sen är inte nu och ingen kunde förutspå vad som skulle hända inte ens SD fast dom påstår det.
    Men nu är nu och det är vad som EU gör nu som är viktigt.
    SD vill ju själv inte se bakåt utan säger nu är nu när det gäller dom

    Det är krig i Syrien och halva befolkningen har flytt landet, 3,5 miljoner är i Turkiet.

    Varför låter världen detta hemska krig fortsätta?
    Putin håller Assad om ryggen och ingen vågar göra något.
    Det är Europas problem eftersom folk flyr hit.
    Det går inte att hjälpa på plats så länge kriget pågår i Syrien.
    Assad regimen tar död på sitt eget folk och ingen reagerar,
    få slut på kriget så folk slipper fly.
    Dom flesta flyktingarna vill faktiskt inte fly sitt land men gör det pga kriget.
    Du menar på allvar att S, V, C och MP skulle börja lyssna och samarbeta med SD? Intressant.

    EU betalar miljarder till Turkiet just för att man inte kommer klara av en ny invasion av unga män. Högerpartierna kommer då bli ännu starkare. Och håller med, de borde fly till Ryssland, Iran och Turkiet. 

    Och som jag skrev, bra att politiker på plats ser vad som händer och inte bara förlitar sig på vänstermedia..
  • Anonym (SD)
    nonameleft skrev 2020-03-05 11:52:06 följande:
    Du är förstås också ok med åsiktsregistrering, avskaffande av public service, begränsad aborträtt, straff för journalister som inte har rätt åsikter, förbud mot prideflaggan osv osv?

    Hitler var också den mest "ärliga". 
    Hitler?? Snacka om att sakna argument hahah. Sök på Godwins lag;)
Svar på tråden Hjälten Jimmie Åkesson tar tag i problem, åker själv till Grekland, informera flyktingar att inte komma till Sverige!!