• Anonym (SD)

    Hjälten Jimmie Åkesson tar tag i problem, åker själv till Grekland, informera flyktingar att inte komma till Sverige!!

    Är Jimmie Åkesson Sveriges bästa partiledare någonsin?? Han är nu störst i många mätningar, ändå tar han tag i problem och åker själv till Grekland och informerar flyktingar att inte komma hit.

    Övriga partiledare snackar bara skit och gör sina väljare besvikna gång på gång.

    Vem minns inte när S och M tävlade om att välkomna flyktingar till Sverige 2015 genom "Vi bygger inga murar" eller "öppna era hjärtan". Ja det är lätt att vara god med andras pengar. Men när verkligheten kommer ikapp är det inte lika kul. Endast SD var nyktra nog att se verkligheten även då..

    M och KD verkar ändå ha vaknat lite. Även S, men där går det fortfarande ganska sakta fram.

    Sverigedemokraterna har verkligen gjort nytta i Svens politik, fortsätter de med sitt goda arbete skulle det inte förvåna mig om det blir det största partiet nästa val.

    Kommer ni rösta på SD nästa val?:)

  • Svar på tråden Hjälten Jimmie Åkesson tar tag i problem, åker själv till Grekland, informera flyktingar att inte komma till Sverige!!
  • Anonym (gäst)
    Lucius Vorenus skrev 2020-03-05 12:03:29 följande:

    Det Åkesson bevisar med detta tilltag är att kostymer kan pressas, armbindlar gömmas i lådor och kängor ställas i garderober men rasist förblir man i själ och hjärta.


    Vissa länder värderar mänskliga rättigheter betydligt lägre än Sverige. Men det har undkommit dig helt eller? Finns andra faktorer som gör folk invandringskritiska än det du har blivit hjärntvättad med. Exempelvis av rent humanistiska anledningar. Varför ge asyl till potentiellt fientliga utlänningar som kan utgöra ett hot mot civilbefolkningen? Att ha lite självbevarelsedrift borde inte anklagas för att vara rasism. Det handlar ju i grunden om att bry sig om sina egna samt allierade och försöka bevara fred i världen. Att spendera miljarder av skattepengar på potentiellt fientliga invandrare tror jag är brottsligt till och med.. med tanke på den skada det haft på samhället borde det vara det iaf.

    Asyl bör ges till folk som på något sätt står i allians med svenska/skandinaviska/europeiska principer och värderingar och är i behov av det, extra utsatt dvs. Ex. kvinnor, barn, politiska flyktningar, homosexuella etc. Inte ensamkommande män i stora grupper som kommer från regioner som skiljer sig kulturellt och värderingsmässigt från skandinaviska regioner. Bara för att de existerar och klassifiseras som människor så innebär inte det att Sverige har ansvar i att bistå dessa vuxna män med någon som helst hjälp. Allt handlar inte om dessa män. Det finns barn som lider i krigsdrabbade områden som behöver hjälpen bättre.
  • Anonym (SD)
    Anders 386 skrev 2020-03-05 12:37:01 följande:

    Nej, inte SD nästa val.

    Röstade på dom förrförra valet för att dom var det enda parti som förutsåg vad som kunde hända. Nu har dom flesta partier fattat och har samma åsikter som SD stod för för några år sedan. SD har blivit ett onödigt parti - om dom skulle komma till makten är risken stor att dom skulle splittras eftersom det finns väldigt olika åsikter i allt annat förutom invandrarfrågorna. Dom lever på att dom aldrig själva har behövt ha makten, det är först när du har makten som missnöjet kommer.
    De som röstar på SD idag kunde lika gärna rösta på Moderaterna - SD har gjort mycket bra men dom behövs inte i framtiden. Dom har varit en väckarklocka för Sverige - men dom har redan väckt dom flesta nu och behövs inte längre.

    Det som är så komiskt är att så få människor tänker själva. Dom fortsätter rösta på samma parti dom alltid gjort trots att deras parti gått från att vilja hjälpa alla flyktingar till att inte vilja hjälpa några flyktingar. Människorna själva ser inte att dom har blivit exakt likadana som dom personer dom kallade rasister för några år sedan.
    Förvånad


    Håller med dig till viss del. Tror att SD skulle förlora många röster om de fick makten, de är starka som enda riktiga oppositionsparti i Sverige. Men tror fortfarande det är viktigt att fortfarande röstat på SD. Finns många inom M som gillade Reinfeldt och öppna era hjärtan. 
  • lövet2

    Han är ingen hjälte för mig i alla fall. Han påminner lite om en jag kände. En som missunnade alla andra sådant som han själv ville ha. Han kastade hellre bort saker än att ge bort sådant han inte behövde. Och hjälpa andra? Varför då? De fick väl ta hand om sig själva!

    Jag ser likheterna mellan Jimmie Åkesson och den personen jag kände, och då kryper det av obehag efter ryggraden på mig.

  • Familjefaren

    Ni som vill att vi ska ta emot mer flyktingar. Tar ni själva emot flyktingar i era hem? Att ta in mer flyktingar i landet minskar ju inte bostadsbristen precis.

  • Anonym (L)
    Familjefaren skrev 2020-03-05 15:37:49 följande:

    Ni som vill att vi ska ta emot mer flyktingar. Tar ni själva emot flyktingar i era hem? Att ta in mer flyktingar i landet minskar ju inte bostadsbristen precis.


    Du som vill att det äldre ska ha lättare att få boenden, tar du emot äldre i ditt hem?
  • elmadumle
    Anonym (SD) skrev 2020-03-05 12:14:12 följande:
    Tror han bryr sig lika mycket om gamla och sjuka som S och M politiker. Fast vi ser ju svart på vitt hur S, MP, C och L nu väljer att prioritera, inte är det gamla och hemlösa i alla fall....
    Exakt när brydde sig M om de gamla och sjuka? Aldrig säger jag, de är bara intresserade av att sänka skatterna för de redan rika som sedan betalas genom försämringar av a-kassa, sjukpenning osv. 
  • Anonym (SD)
    Anonym (L) skrev 2020-03-05 15:44:07 följande:
    Du som vill att det äldre ska ha lättare att få boenden, tar du emot äldre i ditt hem?
    Om man vill att unga och äldre ska få boende så är väl ändå inte lösningen att vi ska ta emot tusentals flyktingar till, eller tycker du det??
  • elmadumle

    JÅ tar sig friheten att skriva under med hela Sverige, jag har inte gett mitt tillstånd att han ska tala för mig, alltså har han fel där, hela Sverige står inte för hans idioti. 

  • Familjefaren
    Anonym (L) skrev 2020-03-05 15:44:07 följande:

    Du som vill att det äldre ska ha lättare att få boenden, tar du emot äldre i ditt hem?


    Ja det gör jag faktist på sätt och vis.:) Skillnaden är dock att de äldre finns redan i landet. Du vill ta in fler fast bostadsmarknaden redan är pressad.
  • Anonym (L)
    Familjefaren skrev 2020-03-05 15:53:06 följande:

    Ja det gör jag faktist på sätt och vis.:) Skillnaden är dock att de äldre finns redan i landet. Du vill ta in fler fast bostadsmarknaden redan är pressad.


    Hur på sätt och vis? Har du dem i din lägenhet/villa?
Svar på tråden Hjälten Jimmie Åkesson tar tag i problem, åker själv till Grekland, informera flyktingar att inte komma till Sverige!!