• Dodidi

    Nervös inför andra dejten

    Hej!

    Jag undrar vad ni tycker man kan göra när man är nervös inför andra dejten? Vad ska man prata om? Har ni tips på samtalsämnen?

    På första dejten gick vi ut och sedan gick vi hem till honom och nu har han bokat bord på en fin resturang åt oss ikväll. 

    Jag gillar honom och vill gärna fortsätta lära känna honom och funderar på om han är den rätta för mig. Han har sagt att han gärna vill ses en gång till och undersöka vad han står samt att han tycker att det är omvälvande att träffa en ny person när man levt ensam en längre tid.

    Angående klädsel så funderar jag ha på mig höga svarta skor, "paperbagbyxor" och en vit lite finare skjorta alt en svart läcker cocktail klänning med svarta strumpbyxor alt en röd elegant virkad klänning med genomskinliga strumpbyxor och svarta stövlar med en naturligt stylad frisyr till. Kom gärna med förbättringsförslag. : )

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2020-03-06 13:39
    Det ska stå *var han står och inte *vad i sista meningen.

  • Svar på tråden Nervös inför andra dejten
  • Dodidi

    Absolut, jag tycker om att göra det!

    Förstår ditt resonemang om ett avslappnat ställe men första gången vi sågs så var det väldigt avslappnat och stimmigt.... eller vad man nu ska säga. Så denna gång så blir det nog mer fokus på att lära känna.

    33 och 47.

Svar på tråden Nervös inför andra dejten