• Wed 11 Mar 2020 07:59
    2214 visningar
    18 svar
    18
    2214

    När presentera ny partner för x-make/x-fru?

    Jag tror att du är för på helt enkelt. Ditt beteende skrämmer nog lite, om han själv håller på och straffar dig kanske han tror att du är ute efter samma sak?

    Backa så kommer ni nog träffas tids nog.


    Korrekturläser som en kratta
  • Wed 11 Mar 2020 12:07
    #12
    Mandel skrev 2020-03-11 08:22:25 följande:

    Detta straffande har han ärvt efter sin mamma. Hon kör med samma metoder. 

    Jag jobbar verkligen inte så och det borde han efter 25 år ihop vara medveten om.

    Jag är väldigt noga med att poängtera för honom att jag är glad att han har träffat henne och hon verkar vara en bra människa. Efter 25 år ihop så är han en av mina bästa vänner och det är just det jag saknar mest efter skilsmässan. Detta kalla handen och att att han knappt kan titta på mig. Ingen annan var inblandad i skilsmässan utan vi tog död på äktenskapet på egen hand. 

     

    Men eftersom jag känner honom utan och innan så gläds jag med honom för sådan är jag. Och jag är noga med att poängtera för barnen att det är jättebra att pappa har träffat någon och att hon har fått fart på honom.

    Jag beundrar alltså henne utan att ens ha träffat henne. 

    Hon har lyckats med något jag misslyckades med, men jag har inga problem med det. Jag visste att jag var tvungen att gå för att barnen skulle få en mer närvarande pappa och att något skulle sätta fart på honom.

    Jag håller tummarna för att han ska ha insett vad livet handlar om och inte halka tillbaka till att jobba dygnet runt.


    Man får ju hoppas att du har rätt men ofta tror folk att andra är som de själva. Det låter som att du är väldigt positiv men också väldigt på om det hela. Det är superbra att du känner så men du bör ändå backa. Både han och den nya måste känna intresse av att ni ska träffas för att det ska ske och just nu vet du att intresset inte finns. Den nya har nog tillräckligt med att skapa sig en plats i familjen och lära känna honom och barnen. Möjligheten finns också att hon kanske är en sån människa som aldrig kommer vilja träffa dig.
    Korrekturläser som en kratta
Svar på tråden När presentera ny partner för x-make/x-fru?