• Anonym (Kaffedraken)

    Är verkligen den dyraste vagnen den bästa vagnen ?

    Hej!

    Jag har en fråga och undrar lite hur ni tänker ?

    Som rubriken lyder , är verkligen den dyraste vagnen den bästa? Eller går det lika bra med en vagn från jollyroom tex för ett par tusen mindre ? Är det en ekonomisk fråga eller en status fråga liksom?

  • Svar på tråden Är verkligen den dyraste vagnen den bästa vagnen ?
  • Anonym (Kaffedraken)

    Hm kollektivtrafik åker jag väldigt väldigt sällan, vi har bil och bor i ett litet samhälle , vi har däremot hund och gillar att vara ute och gå.. vi gillar att vara i naturen och så ...

    vi har fått en vagn , beemoo från jollyroom den ser suverän ut, stora hjul och verkar vara bra , har läst lite om den och det skrivs bra om den. men tänkte om det är någon som har facit i hand .. tänker mer om folk köper dessa Emmaljunga vagnar för 12000 för status eller om dom verkligen är värd sina pengar .. och att dom ganska billiga ( som vi har fått ) är mindre bra ..

    Jag bryr mig inte om status verkligen , för jag tycker den är fin som vi har fått .. utan för mig handlar det om säkerhet , vill ju min lilla bebis ska ligga säkert ..

  • Anonym (Kaffedraken)

    Hm har också kollat på blocket , har dock aldrig hittat Emmaljunga för 1000kr. Folk ska ha 7-10 tusen för dom ..

  • Anonym (Kaffedraken)

    Ja så kan man ju göra , funkar den inte alls så får man bara köpa en ny. För lägga pengar på en vagn kan jag , tänker mer onödigt om det funkar lika bra med billigare .. ser ingen mening med de såfall. Ja vi får se sen när hon har kommit , hehe

  • Anonym (Kaffedraken)

    Ja en ny bugaboo kostar 19 tusen om du ska ha duovagn + bilstol + adapter. Annars kostar som ca 12-13 tusen beroende på vart man köper .. Men tycker inte som känns som en vagn man går i skogen med .. ?

Svar på tråden Är verkligen den dyraste vagnen den bästa vagnen ?