• Tue 24 Mar 2020 09:49
    1365 visningar
    61 svar
    61
    1365

    Gjort allt med slutade med otrohet

    Hej!

    Jag är helt förtvivlad ,tom och ledsen och måste få höra vad andra människor tycker.

    Efter ett missfall så ifrågasatte hon ALLT, min kärlek, min vilja till ett andra barn ja allt. Jag ville ha familjen med henne som vi alltid haft i sikte men de spelade ingen roll vad jag sa eller vad jag gjorde.

    Samma kväll som missfallet sprang hon ut till datorn och ville veta vilken dag jag mer eller mindre kunde spruta i henne igen. Som besatt, vi båda var förstörda av händelsen, jag ville sörja och ha min partner nära mig. Hon blev i stort sätt en 15 åring som skrev efter kärlek men hon kunde inte lugna ner sig och se att hon kunde få det.

    De hela efter flera veckor slutade med att hon flyttade, fortfarande på ett manisk sätt. Och de enda jag kunde göra när man älskar nån som inte förstod de var att hjälpa henne. Jag tänkte att om jag alltid ställer upp för henne så kanske hon ser de när hon lugnat ner dig och vill flytta tillbaka.

    Hon har menat hela tiden att jag aldrig vågat satsa vilket har gjort mig förbannad för de är en sjuk lögn från hennes sida.

    Jag hjälpte henne att flytta in sätta upp möbler ja you name it. Under tiden så har hon lugnat ner sig och vi har varit intima och kärleksfulla.

    Men sen fick hon för sig att vi hade ett kk förhållande och de vill hon inte ha, hur hon kom fram till de vågar jag inte ens tänka på.

    Hennes humör har svajat upp o ner och blivit kall mot mig men jag har ändå varit där.

    Sen infanns sig känslan av att hon gjort nåt dumt och inatt berättade hon.

    Hon var otrogen men säger att hon ångrade sig när han "gick in" och bad honom åka, så de jag inte vet nu är, ska jag se de som en bra sak hellre än att om hon hade haft fullbordat samlag??

    Hon ångrar sig och hela den biten men hur ska man kunna lite på henne igen.

    Jag älskar ju henne och vet inte vad jag ska göra, tänka eller känna?

    Jag vill ge henne allt hat jag någonsin känt samtidigt som jag vill kunna krama och söka rådgivning hos min bättre hälft.

    Och jag hade planerat nu i mars när barnet vi förlorade skulle kommit att vi skulle vara tillsammans för att kunna trösta. Framförallt för hennes skull och så tror jag de hade varit nyttigt för oss att bo tillsammans igen.

    Hon kunde sett känt och mysat igen med oss och mig, men nu ändrade hon allt och nu sitter jag här ensam utan katt 2 barn och min kvinna :(

    Vad ska jag göra?

  • Svar på tråden Gjort allt med slutade med otrohet
  • Tue 24 Mar 2020 10:22
    #2

    Vi har ett barn, vi skulle haft ett till

    Tack!

  • Tue 24 Mar 2020 15:00
    #4

    Är dem flesta av samma uppfattning, läst mycket olika besked. Jag vet ju att de slutgiltiga valet ligger på mig

  • Tue 24 Mar 2020 18:58
    #14

    Han trängde in i henne och då kände hon att de kröp i kroppen på henne så hon bad honom att åka, vilket han gjorde.

    Ja hade nog sett annorlunda på det om dem hade kört på så att säga, då hade de varit helt finito för mig.

    Men sen är ju frågan om jag ksn lita på henne angående just de.

    Ja de har varit väldigt kärleksfullt

    Nu lämnar hon inte min sida utan säger att hon kommer ta all skit jag kastar på henne, så hon får se de jag får genomlida pga henne. Hon tyckte tom att jag skulle ha rätt o göra samma sak så vågskålen kommer i balans.

    Just nu vet ja varken ut eller in, bara sovit en timme o är helt förkrossad

  • Thu 26 Mar 2020 10:25
    #34

    Ja de är mitt beslut som sagt, de enda jag är

  • Thu 26 Mar 2020 11:10
    #35

    Ja de är mitt beslut som sagt, de enda jag känner är värt nåt nu är sanningen.

    Allt annat betyder ingenting och vill inte bygga nåt på en lögn. Och isåfall vad händer nästa gång hon känner att jag inte vågar satsa på oss.

    Sen att hon "råkade" ha oskyddat sex, enligt henne så sket han i den och hon upptäckte den låg bredvid öppnad. Men enligt henne så hann han bara stoppa in den 2 gånger. Innan hon bad honom sluta.

    Hon säger att hon blev äcklad och skadan var redan skedd så skällde inte ut honom. Utan bad han åka.

    Ok inte mycket man kan fördärva sig på o tänka om de tänkte jag ......OM de inte hade varit för att detta hände över en månad sen och hon har fortfarande inte testat sig.

    Vad i helvete liksom

    Skyller på att de inte funnits tid så dåliga ursäkter duggat tätt, visst de ha varit rejält mycket vab osv osv

    Under denna sista månad har hon varit kärleksfull mot mig samtidigt som hon inte viljat ha sex med mig

    Sagt till henne att berätta sannigen för jag är inte dum i huvudet, så berätta eller så skiter vi i de för ärlighet är viktigare nu än nån annan gång. Men hon menar dyrt och heligt att de är sanningen.

    Och tror jag henne inte så fanns de inget att bygga på enligt henne och de håller ja med om. Men de var också hon som gjorde de värsta man kan göra mot en annan människa.

    Och jag vet inte men hon är här hemma hos mig, ångerfull sagt att hon ska ta all skit ifrån min söndertrasade själ. Utstå alla faser jag går igenom och se vad jag genomlider. Även pratat om att jag skulle ligga med nån annan, för att få vågskålen i balans men de är nåt som jag inte skulle kunna göra.

    Jag ger mig inte in i nåt ytligt köttsligt när jag har känslor för nån annan. Jag gör inte de jag ser mig själv som en bra människa som försöker göra gott, och om inte detta funkar åtminstone ge henne en en liten wakeup call så hon kan utvecklas som person och må bra, för vår dotters skull.

    Var gärna ödmjuk när ni svarar då i vårt fall har ultimatum aldrig lett till något bra, bett henne göra en egen tråd så hon får ge sin syn.

    De ligger mycket bakom i både hennes liv och mitt som lett upp till detta. Det är ingen ursäkt bara en förklaring.

    Jag är storsint av mig, vill förstå, lära mig och utvecklas som person när tillfälle ges.

    Sen är frågan, kom hon tillbaka till mig eller är de bara en trygghet hon ville ha under dessa corona tider. Jag har erbjöd långt innan allt detta huserum och mininera risken att hon och hennes älsta son blir smittade då dem har astma.

    Allt för deras skull men hon har inte sett de.

  • Thu 26 Mar 2020 20:39
    #38

    Nej hon sa att han skulle ta på den och sen när han hade fumlat lite så stack han in den. Och då ångrade hon sig och såg kondomen låg bredvid.

    Sen hur mycket sanning de är i det är ju en annan sak.

    Vänta en mån o testa sig är märklig, visst läs under så är de nog svårt o komma iväg för en sån sak o jag måste ha barnen

    Jag kom inte på henne, hon hade pratat med en kompis och klart hon skulle berätta. Men tuff sak o berätta så därför hon inte sagt nåt under en mån.

    Under den månaden fick hon akut sjukdom så massa sjukhusbesök och mycket vab, kräksjukan och sen på de kom coronan

  • Fri 27 Mar 2020 02:11
    #41

    Hon berättade själv efter jag frågat varför vi inte har sex

    De berodde på att kolla upp om könsjukdom. Plus att hon inte ville ha mig i sig innan jag visste om de. Ett val jag skulle få göra själv enligt henne.

    Ja de var ett ons, en bekant till en bekant

    Det hände enligt henne pga hon ansåg vi bara hade ett kk förhållande.

  • Fri 27 Mar 2020 14:15
    #49

    Ja vad är otrohet, jag anser att om man har sex med nån är man det. Och när man smyger bakom nåns rygg. Oärligheten är värre.

    De sjuka är att hon tycker otrohet går vid att uppmuntra andra kvinnor. Vilket hon menade jag gjorde när jag gillade andra kvinnor på instagram för över ett år sen. En och annan rumpbild också :/ Ca 3 mån efter dottern kom till världen.

    Jag medgav att de inte var ok och sa att du vet jag tänder på dig, och vi har alltid haft amazing sex men hon trodde då att jag inte tyckte hon var attraktiv.

    Jag bad om förlåt och sa att jag ska sluta med de beteendet, vilket jag handen på hjärtat gjorde.

    Förstår henne helt och hållet men tyckte de gick för långt att jämföra de med otrohet.

    Så blev sur på henne då jag tyckte de var orealistiskt.

    Hon bad mig ta bort alla "skumma" jag följde, vilket jag gjorde, dock andra gången hon bad om de.

    Men hon släppte aldrig de, det kommer upp än idag i diskussioner och jag har känt att hon hyst agg mot mig ända sen dess.

    Man måste kunna förlåta om man ser att personen ändrar på sig.

    Idag har vi varit och testat oss för könsjukdomar, för jag har tagit på henne såklart senaste månaden och tagit på mig själv efter så nu tog vi alla prover man kan ta.

    För jag vill verkligen inte bli smittad, tanken på det får mig att spy i munnen ????

    Är nåt test positivt måste man ju skriva vilka man legat med sista halvåret vilket skulle vara intressant.

    Jag kan visa henne och hon kan visa mig, om de nu är detta hon verkligen vill.

    Ljuga där är ju straffbart

  • Mon 30 Mar 2020 13:03
    #52

    Om insta var den utlösade faktorn som jag tog på mig skulden för borde hon kunna släppt de och litat på mig.

    De året som följde bestod av mängder med hot även att hon inte tyckte de var det.

    Som tex, kallar mig en dålig karl, hotar om ensam vårdnat för hon tyckte jag inte lyssnade på henne angående dottern, ska be sitt ex om sperma för att kunna bli gravid även att jag ville, ville bara sörja efter missfallet. Skulle jag lägga ett finger på henne så skulle hennes bror åka och slå ihjäl mig.

    Jag ville inte umgås med familjen för jag inte hann köra vid olika tillfällen, jag missunnade hennes son resa till äventyrsland när de handlade om att vi inte hade råd.

    Tyckte att jag inte skulle umgås med grannarna för dem tyckte inte om djur och barn. Dem har både djur barn och gifte sig.

    Hotar om bodelning, frågar om jag har kvitton på saker innan vi flyttade ihop

    Listan kan bli lång

    Men ok visst hon hade en kris men de finns fan rimliga gränser hur man beter sig eller är jag värd att bli behandlad så.

    Allt de påverkade mina känslor självklart, jag hoppades att de skulle gå över men vet inte om allt de kan bero på insta, är de ens rimligt??

  • Tue 31 Mar 2020 14:26
    #56

    Nej de var hon verkligen inte, innan de stöttade hon mig i allt jag tog mig an och var jordnära.

    Och jag kände mig så extremt trygg och förälskad med henne, inte hade jag trott att de var hon som skulle skapa min otrygghet i framtiden.

    Men då ska man ha i åtanke att då var hon gravid, blev ett hus och ville gifta sig på samma år. Jag tyckte de gick alldeles för fort, efter andra året tillsammans bara.

    Så för en stund kände hon säkert att jag var på väg att ge henne allt, men sen när jag bara ville sakta ner farten så kom allt annat som jag inte kände igen från hennes sida. Jag var inte längre den provider hon ville ha och då kom bitterheten.

    Hennes ex verkar besatt av henne, kör 6 mil enkel resa sent på kvällen för att lämna mat då hon inte har några pengar, hon bad honom aldrig köpa utan satt och klagade i telefonen om hur fattig månad de blir. Jag var där då.

    Han ger henne saker hela tiden, har sagt att hon utnyttjar honom. Men nej nej hon kan inte påverka de. Klart hon kan.

    De jobbigaste av allt är att jag känner folk i byn sneglar på mig, nästan tar avstånd och sett vissa tom tagit bort mig på fb. Detta gör jävligt ont för jag har alltid varit en person som hjälpt och ställt upp för andra människor. Varit vänlig och bemötande. Vad har hänt liksom??

  • Thu 2 Apr 2020 20:12
    #59

    De låter som nåt hon själv hade kunnat skriva de.

    Jo vi var på samma ställe i livet, men för henne skulle allt hända på en och samma gång, jag ville åtminstånde vänta tills vi hittade tillbaka till varandra, jag ser att man gifter sig när det är bra, inte när det är dåligt.

    Ja de var ett lågvattenmärke från min sida och bad om förlåt från djupet, men ja fortsatte inte. De var dessa profiler som var kvar, kommer inte ihåg allt exakt, över 1 år sen. Men tog bort dem när hon påminde mig.

    Där och då slutade de.

    Om man spenderar mer eller mindre all tid ihop och kan inte hålla sig borta från varandra anser jag att då står man i ett vägväl. Då tar inte jag den 3e vägen av respekt för det som varit. Sen att vi varit intima och kärleksfulla mot varandra och känner att man är på väg tillbaka till de som gjorde att vi föll för varandra fick iallfall inte mig att tänka på nån annan.

    Var bara några dagar innan händelsen som vi sa vi älskar varandra och de kändes bra. Där i ligger sveket. Förstår att hon ville se om gräset var grönare på andra sidan, de hade jag nog också behövt göra men har inte gjort och skulle aldrig falla mig in heller.

Svar på tråden Gjort allt med slutade med otrohet