Inlägg från: Anonym (Kisen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kisen)

    Finns det några vettiga och normala killar tro?

    Nej, alla killar oavsett ålder, utbildning eller uppfostran är ovettigt, korkade, egoister och helt onormala. Alla killar är onormala...Deras sexualitet är alltid ful och för mycket. De behöver lära sig och förstå kvinnor, allt som kan gå fel är deras fel.

    Ja, alla tjejer är normala ovasett hur de beter sig. De är så bra människor, aldrig obegåvade, egoististiska, otåliga eller hamnar i vardagsmissbruk. De är helt underbara. Deras sexualite tär alltid så fin, de behöver inte göra något alls liksom. De behöve rint elära sig något, för de är Guds gåvor allihop.

    Så resonerar mobben här på FL i varje tråd...
  • Anonym (Kisen)
    Anonym (...) skrev 2020-03-24 10:57:47 följande:

    Fast det är ju sant att många män inte är normala eller vettiga, och många kvinnor har dåliga erfarenheter av män.


    Fast det är ju ännu mera sant att många kvinnor inte är normala eller vettiga och många många män har dåliga erfarenheter av kvinnor.... 
  • Anonym (Kisen)
    fiffilisa skrev 2020-03-24 12:19:50 följande:
    Ja men det är ju deras eget fel? Ni är ju sämst
    Det är ju alltid alla killars fel allt som händer. Vi har ju ingen självinsikt. Vi skyller inte heller ifrån oss och menar att allt är kvinnors fel. Kvinnor kan ju inte göra fel och behölver ingen självinsikt efterosm de är perfekta och sååå charmiga.

    Man vill ju bara vara med såna tjejer så ofta man kan. Så mysiga. Inte alls tröttsamma och tråkiga.
  • Anonym (Kisen)
    fiffilisa skrev 2020-03-24 12:21:09 följande:

    Det är fan helt otroligt hur sjuka i huvudet och äckliga män är... det är skrämmande


    För kvinnor är ju så friska i huvudet alltid, och inte allas äckliga, ilstället så fina. Det är verkligen till att berömma. Du verkar vara en sådan supermänniska som aldrig kan ha menatala problem, eftersom du är just kvinna..
  • Anonym (Kisen)

    Det är ömsesidigt. Men om du visste hur många jättejobbiga ego-tjejer man stöter på. Jag dissar dem direkt, man har lärt sig.


    Anonym (J) skrev 2020-03-24 12:44:11 följande:
    ...och vi tjejer gillar killar som inte berättar för oss hur positiva vi ska vara. Varför inte börja med dig själv? Min sambo och jag har jäkligt kul ihop och tycker fortfarande om varandra när vi faktiskt inte pallar att vara positiva. Vi både delar bördor och garvar hejdlöst ihop.
  • Anonym (Kisen)
    fiffilisa skrev 2020-03-24 12:49:03 följande:
    Ja, kvinnor är biologiskt och andligt överlägsna män. Men ni har ju lurat i folk i massa skit de senaste tusen åren. Förstår du inte hur mycket ni kommer lida för det? Nej det förstår jag att du inte gör
    Så du har källor och foskning som visar att ni är biologiskt och mentalt överlägnsa oss män och att vi inte är värda särksilt mycket alls då? Får vi lkillar ens leva då?

    Hur ser du på din pappa, morfar och farfar? Hatar du dem lika mycket? Du kommer aldrig att få söner, men om du fått det skulle du föraktat dem så mycket?

    Varför skulle vi nu levande killar/individer få lida för det som hänt förr i historien? Ska du genomföra åtgärder för att skada oss - fysiskt och mentalt? Det låter ju varken friskt och lagligt.

    Jag tror att dina argument här bevisar att vi som individer har helt olika andlig och biologiskt frisk nivå. Och det utfaller inte till din fördel. Jag beklagar att du inte lyckats hålla din känslomässiga självkontroll och intellektuella nivå under din uppväxt. Jag beklagar omständigheterna men tycker att du ska skaffa självinsikt och nog faktiskt söka hjälp inom vården. Hoppas att du blir bättre och finner någon sorts lycka framöver.
  • Anonym (Kisen)
    Anonym (goodlucktoyou) skrev 2020-03-24 12:56:33 följande:
    Min mor uppfostrade mig väl. Jag lurar ingen. Och de senaste tusen åren? Shit, jag har inte levt ett halvt sekel ännu. Och om jag ska lida för det som andra har gjort, nej det förstår jag inte.
    Jag beklagar din mors öde. Hon gjorde säkert sitt bästa, men hade nog behövt en snäll och klok man bredvid sig som kunde gett dig frid och tolerans under uppväxten.

    Jag förstår verkligen att du inte levt i tuden år. Du låter väldigt färsk, och arg.

    jag tycker inte heller att du ska behöva lida. Du använder gärna det ordet om andra. Vill du skada andra? Det är inte bra tänkt. Prata med din trötta mamma om just detta. Är hon i 60- eller 70-årsåldern?
  • Anonym (Kisen)

    Det kanske är så att vi människor, män som kvinnor, är nyfikna och vänliga mot varandra. Att vi längtar efter varandr aoch trivs i varandras sällskap.

    Attt vi är många av båda könen som motsätter oss den sortens onödiga splittring och antagonism som du rätt obalanserat ger uttryck för. Du generaliser och överdriver grovt. Dina underligheter biter inte, de bara speglar ditt eget sinnes kaos. Jag förstår att du har det svårt och kanske egentligen längtar efter närhet och kärlek?


    fiffilisa skrev 2020-03-24 13:22:00 följande:

    Men visste ni inte att kvinnor har empati till skillnad från män eller? Självklart kommer det daltas med bra värdiga, dugliga män. Ni kommer bli såå bortskämda, ni kommer bli de nya kungarna som regererar världen, i er lilla mansfalang.. Vi behöver ju er för fortsatt reproduktion och dessutom har ni ju fantastiska egenskaper och förmågor som gör stor nytta. Ni kan ju faktiskt vara riktigt härliga och underbara ibland.. Oskyldiga män ska naturligtvis värnas och respekteras men först måste ni ju bevisa er oskuld, man kan ju knappast chansa.. Skyldig till motsatsen bevisas. Sexistiskt? Ja. Fel? Nej.


  • Anonym (Kisen)

    Du har svårt för att erkänna och acceptera lust, manlig såväl som kvinnlig kanske? Jag hoppas så att du kommer i konakt med ditt eget känsloliv och inte skäms för det, eller äcklas av andras. Månniskor är mänskliga och sex är fint och naturligt. Nästan heligt.


    fiffilisa skrev 2020-03-24 13:35:39 följande:
    Haha ja precis. Kåtdjuren kan inte hålla sig från att störa folk.. hahaha
  • Anonym (Kisen)
    Mandel skrev 2020-03-24 13:33:38 följande:
    Jag har en killkompis som aldrig ens skulle komma på tanken att utnyttja någon kvinna på något vis. 
    Han följer inte ens med sådana som raggar upp honom på krogen och ger honom skamliga förslag för han pysslar inte med sådant.
    Han är i dagsläget den ende jag har som bryr sig om mig och hur jag mår och han har aldrig någonsin försökt få mig i säng eller utnyttjat mig på något annat vis.

    Han är både snygg och snäll utan att vara ett svin!
    Jag känner många snygga och snälla människor av båda könen.

    Menar du att din killkompis är särskilt snygg och snäll eftersom han inte hänger sig åt sin lust? Vore det så ofint om han gjorde det? Är celibat plötsligt trändigt? Varför lägger du en värdering och potentiell värdering? 

    Det är varken olagligt eller omoraliskt enligt modern livssyn att tacka jag till skamliga förslag om man vill. Även om man är man...

    Är du en boomer eller?
Svar på tråden Finns det några vettiga och normala killar tro?