Inlägg från: Majson |Visa alla inlägg
  • Majson

    Ang Corona

    Hej! Är i liknande sits. Men vi kör på som vanligt. Känner inte att jag kan spilla massa månader på att vänta ut något som inget vet när det är slut.

    Det som är tråkigt är ju det med vården så klart. Men hoppas det blivit bättre när en bebis väl tittar ut och att pappan får vara med. Kulmen kommer ju (antagligen) ske nu i vår. Min kompis ska föda i juni och blir ju så klart påverkad även om detta inte va någon hon hade med i planeringen när hon blev gravid.

    Tråkiga saker händer i världen, vilket det kommer fortsätta göra efter Corona blåst förbi.

  • Majson
    Soffi90 skrev 2020-03-25 10:36:20 följande:

    Nej det är inte lätt att veta hur man ska tänka.. jag har väntat på att min sambo ska vara redo i 4 år.. jag har precis fyllt 30 år och dessutom fick jag reda på att jag har endomitrios för ett tag sedan.. läget känns redan hopplöst och stressande pga det och ålder.. så kommer detta precis när vi börjat ????

    Man har ju ingen aning om hur lång tid allt detta kommer ta och hur det ser ut den dagen bebis kommer.

    Vill ju inte låta ?onödig? tid bara gå..


    Om du eller även din sambo oroar er för detta och att det känns fel att bli gravid i dessa oroliga tider så tycker jag ni ska vänta.

    Känner ni inte så, utan bara vill bli gravida NU (som vi), så kör på. Som sagt, kan ju ta lång tid att bli gravid ändå. Och tänk om det händer något annat oroligt i världen efter Corona, ska ni fortsätta vänta ut det också..? ;)
Svar på tråden Ang Corona