Inlägg från: Anonym (Pryd?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Pryd?)

    Låna annans vibrator och sexleksaker? Normalt eller äckligt?

    Är jag väldigt pryd nu? En tillfälligt inneboende har använt mina sexleksaker. Jag hade inte ens berättat att jag har en låda med sexleksaker, men hon hade hittat dem, flyttat in dem på sitt rum och tydligt använt dem.

    De går ju att tvätta av osv. Men det känns ändå äckligt. En satysfyer, en dildo, geishakulor, plug osv. Det här är saker jag inte bara använt vid punkt 1) utan även vid punkt 2) och det har även hon som lånat dem gjort. Jag kanske är äcklig osv med punkt 2), men det är ju mitt äckel. Jag vill inte dela det med en annan kvinna.

    Dessutom finns det ett socialt stigma kring ja annan användning av sådana föremål och ja det är faktiskt rätt skämmigt att en gillar sådant och inget jag vill att andra skall veta om mig.

    Är jag pryd nu eller är det här väldigt fel gjort av henne?

  • Svar på tråden Låna annans vibrator och sexleksaker? Normalt eller äckligt?
  • Anonym (Pryd?)
    Anonym (12345) skrev 2020-03-24 20:52:24 följande:

    Köpa en dubbeldildo så kan ni ta en sida var å mötas på mitten, otroligt härligt när man känner en varm fitta möta sin egna.


    Är inte lesbisk eller bi. Vi har kyssts en gång efter lite vin men det var flera år sedan. Så det är ganska långt från att mötas med "varma fittor". Nu blev det dock ofrivilligt nästan det på sätt och vis då hon "lånat" mina sexleksaker.
Svar på tråden Låna annans vibrator och sexleksaker? Normalt eller äckligt?