• Anonym (Inte så snygg)
    Tue 24 Mar 2020 22:28
    1137 visningar
    74 svar
    -1
    74
    1137

    Snygg= Kan bete sig hur som helst med män?

    Jag umgås ganska tätt med ett gäng grabbar och tjejer. Jag har märkt hur killarna verkligen smörar för en av tjejerna. Nej, inte mig. Ja, jag är avundsjuk. Så var det erkänt och ur världen.

    Hon är uppenbart väldigt snygg och väldigt medveten om det. Detta får grabbarna att bete sig väldigt fånigt. Även de som är upptagna. Inte lika illa som singelkillarna, men lite samma tendenser.

    Hon bjuds alltid på grejer. Drinkar, middagar, skjuts, hjälp med diverse, fika osv. Sånt som normala människor får betala själv. Hon utnyttjar detta till max med. Hon hintar lite om att hon inte har råd, och genast så betalar någon av grabbarna åt henne. Det är lugnt jag bjuder osv.

    Skall hon möblera om så kommer snabbt någon över och hjälper henne med det. De allra enklaste grejer, vill hon ha hjälp får hon det. När som helst på dygnet. För att jag skall få en man att agera så hjälpsamt mot mig så måste jag ligga med honom, han älskar mig och vi är ett par. Men hon kan bara fladdra lite med lösögonfransarna och så får hon vad hon vill ha.

    Även småsaker som om när man planerar något ihop med en killkompis, en fest eller så, vi jobbar på en gästlista. Hennes namn är alltid det första de kommer på. Du har 10 andra tjejkompisar och säkert nästan lika många killkompisar, men ändå är det alltid henne du tänker på först? Sådana saker.

    Är jag bitter och avundsjuk? Ja. Men fan män är så jävla korkade...det här är inga småpojkar heller utan killar på mellan 20 och till 30! Fullt vuxna män som gärna sätter sig i bilen och skjutsar någon mitt i natten en vardag 3 timmars körväg utan att ens få bensinpengar, bara för att hon är snygg och frågar om det. Ok, väldigt snygg, men ändå.

    När slutar män bete sig såhär och växer ifrån det? Vid 35? 40? 50? 100? Aldrig?

    När växer sådana här kvinnor upp och inser att jag inte kan ringa en man som kommer på stört och hjälper mig med smått som stort och faktiskt själva börjar planera, spara, sköta sin budget, lösa sina egna problem, ta ansvar osv? 25? 30? 40? Aldrig? 

  • Svar på tråden Snygg= Kan bete sig hur som helst med män?
  • Anonym (Inte så snygg) Trådstartaren
    Tue 24 Mar 2020 22:58
    #2
    Anonym (Inte så snygg kvinna) skrev 2020-03-24 22:47:21 följande:

    Fascinerande! Följer! Vill veta mer!


    Tack, ja vad vill du veta? Hur alla som pratar i mun på varandra stannar upp och lyssnar när hon säger något? Eller hur de skrattar när hon skämtar, trots att hon egentligen inte är så rolig? Eller att hennes åsikt om vi diskuterar något är så mycket intressantare än andras åsikter? Hur hennes åsikter inte kritiseras på samma sätt? Det finns jättemånga skillnader på hur vi behandlas beroende på hur vi ser ut. Även av män som är väldigt respektfulla mot alla kvinnor, de är extra respektfulla mot henne.

    Nu menar jag inte att mina killkompisar är respektlösa eller taskiga, men det kan bli ganska rått om vi diskuterar tex. politik, säger jag något dumt så får jag höra det, och det är väl ok...men med henne är det inte så. Som om hon vore extra skör och man absolut inte får göra henne upprörd.
  • Anonym (Inte så snygg) Trådstartaren
    Tue 24 Mar 2020 23:13
    #4
    eriknilsson1987 skrev 2020-03-24 23:01:39 följande:

    Men fan män är så jävla korkade...det här är inga småpojkar heller utan killar på mellan 20 och till 30! Fullt vuxna män som gärna sätter sig i bilen och skjutsar någon mitt i natten en vardag 3 timmars körväg utan att ens få bensinpengar, bara för att hon är snygg och frågar om det. Ok, väldigt snygg, men ändå.

    1. Ja vissa män är verkligen så korkade. Många av dom kommer säkert forts att smöra mm några år till. Jag hade inte brytt mig om jag va dig.
    Det är inget varken hon eller killarna vinner på i längden.

     


    Det är faktiskt lite svårt. Jag gillar de här killarna, och även tjejen, jag gillar henne med även om det inte låter så. Men när jag får se någon jag respekterar och ser upp till litegrann, kanske för att han är smart, trevlig osv. tappa 10 IQ-poäng och ändra beteende från en man till en toffel så retar det mig litegrann.

    Ja det är lite avundsjuka också det kan jag erkänna, men det är inte bara det. Det stör mig av någon annan anledning med. Killar jag känner bra och gillar känns jobbigt att tappa en del av respekten för. .
  • Anonym (Inte så snygg) Trådstartaren
    Tue 24 Mar 2020 23:47
    #9
    -1
    Anonym (Ja) skrev 2020-03-24 23:18:26 följande:

    Ja, såna män är oerhört korkade och pinsamma. Nästan lika mycket som såna där tjejer.


    Jag vet inte om jag tycker hon är så pinsam egentligen, mest dem. Jag kan erkänna anonymt att det hade vart rätt soft faktiskt att kunna få hjälp med allt och inte behöva planera saker. Tex. om jag skall flytta, jag vet alla ställer upp men jag måste liksom meddela i god tid innan. Jag kan inte ringa på hjälp och få den om en halvtimme.

    Den typen av hjälp och stöd av män har jag bara upplevt en gång, och vi var förlovade och det var en man. Hon behöver inte vara tillsammans med någon för att få den typen av manlig hjälp, hon kan fladdra lite med lösögonfransarna och se hjälplös ut.

    Rent krasst så har hennes fladder med lösögonfransar samma effekt som när jag fladdrar med blygdläpparna...ok det lät fel. Dessutom lät det kanske lite sunkigt. Men det är så det är.
  • Anonym (Inte så snygg) Trådstartaren
    Wed 25 Mar 2020 07:00
    #17
    Anonym (Anonym) skrev 2020-03-25 00:02:33 följande:
    Alla tjejer har utnyttjat det mer eller mindre i alla tider. Inget att bry sig om.
    Värre att vara kille och be om hjälp.
    Alla tjejer har inte utnyttjat det. Jag har givetvis försökt ta efter, nu är jag väl kanske inte den mest begåvade skådespelartalangen i världen men när jag försöker vara som henne och skapa samma effekt så kan en killkompis fråga om jag har ont i magen eller om jag sovit ordentligt i natt.

    Tack för omtanken liksom men jag försökte öva på att vara flirtig utan att fläka upp mig.


  • Anonym (Inte så snygg) Trådstartaren
    Fri 27 Mar 2020 00:06
    #59
    Anonym (Kvinna35) skrev 2020-03-26 23:37:12 följande:

    Jag är objektivt sett en attraktiv tjej med en feminin framtoning men jag skulle skämmas inför mig själv om jag bad om hjälp istället för att lösa mina egna problem. För mig är min självständighet och känsla att jag klarar av nästan vad som helst det som jag ser som min främsta styrka och det som jag är mest stolt över med mig själv. Jag utmanar mig själv hellre än att leta efter enkla lösningar och är enormt stolt över hur tuff och kapabel jag är som människa. Jag har en lång och tuff utbildning bakom mig, en framgångsrik karriär där jag hjälper människor och mina medmänniskor respekterar mig för min kompetens och för min förmåga att hantera svåra och komplexa situationer. Jag skulle bli enormt ledsen om folk respekterade mig för mitt yttre istället.

    För mig spelar det bara roll att min sambo tycker att jag är attraktiv. Utseendet kommer försvinna nån dag, precis som för alla andra. Men det är min förmåga att kämpa och inte backa inför svårigheter som jag är mest stolt över och som har gjort mig framgångsrik här i livet. Det är en styrka som få människor antar att jag besitter, för när de ser mig ser de en kvinnlig och feminin tjej med mjuk framtoning. Men bakom den fasaden är jag som en atlet mentalt sätt. Ungefär som en långdistanslöpare.

    Så sådana tjejer som beskrivs i denna tråd skulle jag ha svårt att umgås med för jag skulle tycka att de saknade kämpaglöd.


    Jag försöker tänka lite så med. Men det verkar så himla bekvämt att någon karl alltid fixar allt åt en. Nu har jag det inte så, sist en karl fixade något för mig var han och jag ett par.

    Det bor en liten latmask i mig som är avundsjuk. Just det här med att behöva planera grejer och fixa i förväg för en sådan sak som skjuts. Jag kan få det, men jag måste fråga innan, han som skall skjutsa kollar sitt schema, han kanske inte ens kan och då får jag fråga någon annan. Jag är snäll och ger bensinpengar och bjuder honom på fika om det är långt. Men för henne så kan hon göra sådant spontant, utan att ge bensinpengar och bli bjuden på fika. Ingen kallar henne snål, eller gnäller för att han missat något annat osv. Hon är inte till besvär när hon gör så, eller det upplevs inte det. Det vill jag ha. Den friheten.
Svar på tråden Snygg= Kan bete sig hur som helst med män?