Inlägg från: eriknilsson1987 |Visa alla inlägg
  • eriknilsson1987

    Snygg= Kan bete sig hur som helst med män?

    Men fan män är så jävla korkade...det här är inga småpojkar heller utan killar på mellan 20 och till 30! Fullt vuxna män som gärna sätter sig i bilen och skjutsar någon mitt i natten en vardag 3 timmars körväg utan att ens få bensinpengar, bara för att hon är snygg och frågar om det. Ok, väldigt snygg, men ändå.

    1. Ja vissa män är verkligen så korkade. Många av dom kommer säkert forts att smöra mm några år till. Jag hade inte brytt mig om jag va dig.
    Det är inget varken hon eller killarna vinner på i längden.

     

  • eriknilsson1987
    Anonym (Inte så snygg) skrev 2020-03-24 23:13:57 följande:
    Det är faktiskt lite svårt. Jag gillar de här killarna, och även tjejen, jag gillar henne med även om det inte låter så. Men när jag får se någon jag respekterar och ser upp till litegrann, kanske för att han är smart, trevlig osv. tappa 10 IQ-poäng och ändra beteende från en man till en toffel så retar det mig litegrann.

    Ja det är lite avundsjuka också det kan jag erkänna, men det är inte bara det. Det stör mig av någon annan anledning med. Killar jag känner bra och gillar känns jobbigt att tappa en del av respekten för. .
    Har du frågat killarna varför dom så?
  • eriknilsson1987
    Anonym (Tjejen) skrev 2020-03-24 23:33:13 följande:

    Jag är en av de där snygga tjejerna du pratar om. Jag har alltid fått hjälp, skjuts, tjänster osv utan att göra något. Jag utnyttjar det faktum att män( obs generaliserar) är så korkade som de är. Ser du bra ut som tjej/kvinna så slår reptilhjärnan på och de svansar som en hund. Låt dem göra det om de nu är så dumma som de gör sig. När det slutar? Jag vet inte men jag återkommer om ca 15 år då jag passerat 50 med råge.


    Skrattande precis
Svar på tråden Snygg= Kan bete sig hur som helst med män?