Inlägg från: Anonym (eh) |Visa alla inlägg
  • Anonym (eh)

    Vad är det som är fint med att vara smal?

    Smal och kurvig är inte två olika saker på samma skala eller motsatser. Smalhet handlar ju om vikt medan kurvighet handlar om form och hur den vikten distribueras. Låter som att du pratar om kurviga smala tjejer vs. smala tjejer med en mer rak+platt form? Och att ha stora bröst, breda höfter eller en stor rumpa har väldigt lite med vad man strävar efter att göra eftersom det inte direkt är något man tränar sig till. 

    Och varför detta försök att tracka ned på kvinnor som är eller vill se smala ut med rak+platt form? Så länge man är smal, oavsett form, brukar man inte direkt ha problem med killar. Vissa gillar mycket kurvor vissa gillar den raka modellen. Det spelar inte ens någon roll det viktiga är ju vad tjejerna själva gillar och trivs med. 

    Eller så kanske du menade smått mulliga kvinnor eftersom du pratade om extra vikt på magen också, eller just specifikt mulliga kvinnor som även har en kurvigare form. Jag skulle säga att något fler män föredrar smala kvinnor framför mulliga kvinnor men att det spelar ytterst liten roll. Trivs man som mullig så var det, ingen anledning att trycka ned andra kroppsformer för att försöka höja din egna. 

Svar på tråden Vad är det som är fint med att vara smal?