Inlägg från: ThreeCherries |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Stäng av Stockholm nu! Ny tråd där du kan vara anonym.

    Anonym (Jag) skrev 2020-03-25 22:59:10 följande:

    Regeringen vädjar, men vad kommer det att hjälpa? Såg ngn intervjuas som sa att hennes förkylda son blivit hemskickad från skolan så då passade de på att åka upp till fjällen och åka skidor istället... Än är inte den sista idioten född!


    Alltså hjälp - hur vågade hon stå fram på tv med detta? Att folk fuskar och gör som de vill är en sak, men att luta sig själva så skamlöst..då har de helt enkelt inte fattat läget alls antar jag?
  • Anonym (Kaffedraken)
    Themis skrev 2020-03-25 22:56:18 följande:

    Jag behöver inte vara anonym, jag står för det. 

    Lockdown i Stockholm nu och över påsk, så inte folk drar iväg och smittar ner alla skidorter i norr.

    Det är helt befängt att det ska behöva diskuteras ens men eftersom folk är idioter så får det väl bli så.


  • Anonym (Kaffedraken)

    Åh, vad jag längtar efter hårdare restriktioner i Sverige nu. Folk i min omgivning tar så lätt på allt. Svärfar ringde precis och förklarade att vi är välkomna till dem (ett län bort) på söndag, fast han vet att han möjligen hade Corona förra veckan (!!!) och vi bor med min mamma som har astma och kol stadium 3.

    Bara en sån sak som att hela familjen låter det vara upp till mig (mig?) om vi ska träffas för att fira fyraåringen (fyllde år idag, yay), trots att halva familjen tror de precis hade Corona (för en vecka sen..hallå). Min man säger han är ense med mig, men han är också konflikträdd och vet inte hur han ska säga till familjen, är vag, vågar inte säga något konkret, så.. då landar det på mig. Bläää. Ångest.

    Jag har sagt att vi lever isolerade nu på obestämd tid. Inga onödiga resor, ingen onödig social kontakt. Det pågår en pandemi, JA det är fruktansvärt trist att inte se barnbarnen på lång tid, men det är faktiskt inte livsnödvändigt, det pågår en pandemi just nu, som inte är under kontroll och vi har ingen aning om hur morgondagen ser ut.

    Så, kan vi inte pausa våra vanliga vardagliga önskemål och behov bara JUST NU tills vidare? Ångest.

    Hej snääääälla Sverige ge oss hårdare restriktioner så att socialångestladdademlivrädda konflikträdda JAG slipper vara den som måste säga åt alla i familjen att de inte får se sina barnbarn/brorsbarn på lång tid! Om min mamma dör i år pga pandemin så vill jag åtminstone veta att vi gjorde allt vi kunde för att undvika smitta.

    Ledsen för OT, snälla strunta i mitt inlägg om det blev för OT. Behövde ladda ur mig. Sorry. Men ja. Stäng allt! Just frickin do it.

  • Anonym (Kaffedraken)
    Pope Joan II skrev 2020-03-27 16:43:51 följande:

    Oberoende av vilket intryck man nu kan få av vad som helst egentligen i den här situationen så kanske man ska vara försiktig med att komma med påståenden som det Anonym pricken åstadkom. 

    Jag känner mig övertygad om att FHM, MSB och regeringen hade både reagerat och vidtagit åtgärder om det pricken påstod skulle vara sant. Hade stockholmare vallfärdat ut från stan i stora paniska skaror så tvivlar jag på att det gått obemärkt förbi.

    Överdrifter gynnar inte vare sig läget eller någon. 


Svar på tråden Stäng av Stockholm nu! Ny tråd där du kan vara anonym.