Inlägg från: Anonym (E) |Visa alla inlägg
  • Anonym (E)

    Vågar jag ta jobbet som lokalvårdare på lassarettet

    Jag skulle tagit det. Du kan smittas överallt annars (även av vanliga sjukdomar) och det är ett jobb som verkligen är viktigt just nu. De har säkerligen restriktioner.

  • Anonym (E)

    Ni som säger nej, är det inte bättre att motivera?

  • Anonym (E)

    Som det ser ut nu så lär ni få det ändå. Eller annat. Det går inte att sluta leva helt.


    Hur löser du inkomsten om du inte ska jobba?

  • Anonym (E)
    Anonym (Sök annat) skrev 2020-03-27 13:58:21 följande:
    Idiotiskt svar. Hon kan väl jobba med annat? Om man ska jobba i vården nu riskerar man ju sitt liv betydligt mer än andra i samhället och borde få väldigt bra betalt i så fall.

    Man riskerar alltid att bli sjuk rent krasst. Covid-19 riskerar man att få så fort man är ute. Även annan influensa så tycker jag inte att det är så värst idiotiskt. Det är inte alltid lätt att få jobb och att tacka nej till jobb kan få konsekvenser för försörjningen.

  • Anonym (E)
    Anonym (Solen20) skrev 2020-03-27 13:51:15 följande:

    Ja, så kan man ju alltid säga att man kommer att få det ändå:( man kan ju ändå hejda det för ett tag framåt om det går.. kan tänka mej på talet att du är en av dom som kan tänka dej att åka till sälen eller vara med stora folksamlingar.. tycker inte att det är rätt utan tycker mer att ?det är rätt att tänka att tillsammans gör vi skillnad) gäller att inte vara för oansvariga????


    Snacka om att slå på höga växlar. Nej jag åker inte till Sälen(!) och undviker att gå ut samt har nu självisolerat mig i några dagar pga något som inte behöver vara ett symptom. Innan så gick jag ut till jobb och annat nödvändigt för vad ska man göra? Spridningen ska hålla jämn/låg takt så att sjukvården hinner med. Sannolikheten att bli sjuk av någonting kommer alltid att finnas. Eller att bli påkörd. Jag är påverkad av situationen men ett jobb är viktigt.


     

Svar på tråden Vågar jag ta jobbet som lokalvårdare på lassarettet