• Anonym (Jelly­)
    Thu 26 Mar 2020 10:31
    3935 visningar
    63 svar
    63
    3935

    Manipulera en man

    Har alltid haft lätt för att få killar. Att få en kille på fall är verkligen ingen utmaning liksom!
    När jag var yngre kunde jag flirta med upptagna killar som verkade väldigt stabila och som pratade väldigt väl om sin fru och familj. De som verkade ouppnåeliga och som jag ALDRIG trodde skulle falla och välja att vara otrogna!
    Mitt syfte var nog egentligen inte att ligga eller så, mer att jag ville testa dem!

    Kan säga att de föll för betet, varje gång! Stoppade själv ibland innan det blev sex, men inte alltid! 

  • Anonym (Jelly­)
    Thu 26 Mar 2020 12:19
    #16
    Anonym (Fundersam) skrev 2020-03-26 12:03:17 följande:
    Varför ville du testa dem?
    För att se om du kunde förstöra något?
    Fast hörru.. det är ju inte jag som "förstör" om en upptagen kille väljer att ligga med mig? Det är ju hans val! Var ju inte så att jag behövde våldta dem!
  • Anonym (Jelly­)
    Thu 26 Mar 2020 13:00
    #25
    EA83 skrev 2020-03-26 12:54:22 följande:
    -när du var yngre, skriver du.

    Hur är det idag?

    Och har du varit med om det motsatta?

    Dvs att bli uppraggad när du är i ett förhållande?
    Idag har jag väl mer samvete! Har inte heller samma behov av att testa min attraktionskraft! Eftersom jag är över 40 idag så har den ju också börjat avta, var ju lättare när man var 25 liksom!

    Klart man blir, och har blivit raggad på även när jag har varit i ett förhållande! Men är mycket trogen inom mitt eget förhållande och icke mottaglig för andra!
  • Anonym (Jelly­)
    Thu 26 Mar 2020 13:57
    #27
    Anonym (Fundersam) skrev 2020-03-26 13:06:33 följande:
    Jag har absolut inga planer på att göra något sådant. Finns andra skäl till att jag ställer frågan. Jag förstår inte hur man kan välja att manipulera en upptagen man för att få ha lite roligt. Man är två om att skapa en otrohet och båda två haransvar i det. Hur kan man vara en sån kall och äcklig människa att man väljer att förstöra för andra?? 
    Man vänder och går!
    Man kan ju vända på det också - varför TILLÅTER sig en upptagen man att bli "manipulerad" av en annan kvinna? Tror du att man hypnotiserar honom till att förtränga att han har en fru?
    Kan absolut förstå att man kan tycka att det är moraliskt förkastligt att ragga på en gift/upptagen man, men det är i alla lägen den som är i en relation som har valet att vara otrogen eller inte, alltså den personen som bär huvudansvaret! HAN är inte något offer i situationen!

    Berätta gärna vad du menar med att man "manipulerar" mannen?
  • Anonym (Jelly­)
    Thu 26 Mar 2020 14:02
    #28
    +1

    Om det är så att du, TS är den som har råkat ut för att din man har varit otrogen med en annan kvinna så beklagar jag verkligen!
    Men din man har haft ett val, oavsett på vilket sätt som du upplever att kvinnan har manipulerat och bearbetat honom. Ansvaret mot DIG ligger hos honom, inte hos henne. Om det är så att även hon har en partner så ansvara hon för sina handlingar och val att bedra SIN partner.

Svar på tråden Manipulera en man