• Anonym (nja)

    Är det bara jag som flirtar för att vara snäll och för att det är kul?

    Anonym (Julie) skrev 2020-03-26 10:45:15 följande:

    Jag har alltid älskat att flirta och utifrån gensvaret så verkar jag bra på det också! Kyss 
    En väninna kallad mig häromdagen för "sjuk i huvet" för att jag gör så.

    Har därför börjat fundera om det jag gör ÄR sjukt?

    Kan t.ex. vara i mataffären, stå i en kö och ha tråkigt eller liknande och söka ögonkontakt med någon man, le lite flyktigt och söka hans ögon upprepade gånger. Och ja de brukar flirta tillbaks!
    Detta gör jag alltså inte för att jag vill ragga på honom eller för att söka bekräftelse (som jag ser det), utan för att det är ett tidsfördriv!

    Kan även flirta med lite mindre attraktiva killar ibland för att boosta deras ego lite!

    Är det fler som håller på så här? Är det ett dåligt beteende?

    Har nog hållit på så här sedan jag var 10 - 12 år (när jag börjat fatta att jag var söt och att killar gillade mig), nu är jag över 40! 


    Men gud, jag tänkte direkt bara "oj vad omoget!" som om du är kvar i den där lilla flickan vid 10-12 som upptäckte att folk tittade på henne. 

    Bra att du reflekterar över det, tänker jag. Du skriver att det inte är för din egen bekräftelse men sen skriver du sist att du startade göra så för att du upptäckte att du var söt och att killarna gillade dig. Om inte det handlar om bekräftelse så vet jag verkligen inte. Jag tror du har försökt intala dig själv att det inte handlar om att du tycker om deras uppmärksamhet, utan att du gör det av någon slags altruistisk känsla av att du "hjälper" dem. Det är nog inte hela sanningen.

    Inget fel att ta kontakt med andra människor, men nja, jag skulle säga att ditt sätt är lite suspekt. Du kan göra människor besvikna och det finns en hel del personer som skulle ta dina ögonkontakter som tecken på att du vill lära känna dem mer. Blir knasigt om du inte vill det och någon tar steget att prata mer med dig. 
Svar på tråden Är det bara jag som flirtar för att vara snäll och för att det är kul?