• Anonym (Flirt­ade för att vara elak)
    Fri 27 Mar 2020 07:27
    1153 visningar
    36 svar
    36
    1153

    Är det bara jag som flirtar för att vara snäll och för att det är kul?

    Jag hade en period i mitt liv när jag var tonåring, mellan 14-17 kanske när jag tyckte det var "roligt" att flirta med killar, män och gamla gubbar som tydligt var tillsammans med en flickvän eller en fru. Mitt framför henne. På ICA, på stranden, överallt. Flirtade även med mina manliga lärare, spec. engelskaläraren i högstadiet och försökte kyssa honom. Ursäkta om du läser detta, jag var dum i huvudet.

    Jag tyckte att det var roligt med reaktionerna på det. Från honom och från henne. Om hon blev sur, han blev obekväm osv.

    Det hände två gånger att vuxna män jag hade gjort så mot tog kontakt med mig efteråt och ville träffas. Då blev jag skiträdd. Vid ett tillfälle när jag flirtade med en kille så klev flickvännen fram och örfilade mig. Då började jag gråta.

    Så jag var inte alls så tuff eller sexig som jag trodde och låtsades, utan bara en snorunge som spelade ett ganska farligt spel. Jag gjorde både min mamma och min storasyster arga på mig med det beteendet när jag flirtade med deras respektive. Hade någon av deras respektive agerat på det när jag gjorde så hade jag nog blivit helt ställd.  

Svar på tråden Är det bara jag som flirtar för att vara snäll och för att det är kul?