• Anonym (Lilly­92)
    Sat 28 Mar 2020 16:02
    298 visningar
    4 svar
    4
    298

    Kan orgasm göra att man blir lättare gravud?

    Läste på olika sidor där alla skriver olika. Kan man verkligen bli lättare gravid om man får orgasm någon dag efter eller dagen man får äl? Just det att det blir ett sug. Står mycket i de amerikanska sidor men inget i svenska därmed min forum inlägg.

  • Svar på tråden Kan orgasm göra att man blir lättare gravud?
  • Anonym (Anony­m)
    Sat 28 Mar 2020 16:07
    #1

    Nja asså efter äl gör det ju ingen som helst nytta, det har inte alls med äl att göra. Det ska ske precis i samband med samlaget då spermierna redan finns så långt upp som möjligt. Efter mannens utlösning kan du/ni se till att du också får orgasm. Det kan ha en viss positiv inverkan men är ingen mirakelkur, som så mycket annat. Men det skadar knappast att prova.

  • Anonym (Nej)
    Sat 28 Mar 2020 16:12
    #2

    Nej, orgasm spelar ingen roll. Det är lika liten chans att bli gravid vid ägglossning om man får orgasm som när man inte får det.

  • Anonym (53)
    Sat 28 Mar 2020 16:31
    #3

    Kvinnlig orgasm i samband med manlig vid ÄL kan absolut hjälpa. Den kvinnliga orgasmen hjälper att "putta" upp spermierna till livmodern.

  • Anonym (Ja)
    Sat 28 Mar 2020 16:33
    #4
    +1

    Ja läkare hävdar det. USA gjorde test på det där man sprutade in en vätska i kvinnans underliv (som man kunde se via ultraljud). Men såg att vätskan drogs upp i rätt äggledare vid kvinnans orgasm.

    Så att få orgasm samtidigt som mannen eller efteråt är fördelaktigt.

    www.gravid.se/orgasm-gor-orgasmen-det-lattare-att-bli-gravid/

Svar på tråden Kan orgasm göra att man blir lättare gravud?