• Anonym (eh)
    Mon 30 Mar 2020 18:25
    1947 visningar
    48 svar
    +2
    48
    1947

    Är det våldtäkt? De bor ihop. Killen vill typ aldrig ligga, tjejen vill alltid. Nu har de sex. Tjejen ber om närhet under sexet, "kom närmre" varpå killen trycker ner hennes huvud hårt. Hon säger "sluta", han fortsätter tills hon stänger benen.

    Jag fattar nog inte riktigt, de har samtyckande sex och under sexet trycker killen ned tjejens huvud? Alltså att trycka ned någons huvud är väl svinigt men jag förstår inte hur det blir våldtäkt att trycka ned någons huvud direkt. 

  • Anonym (eh)
    Mon 30 Mar 2020 19:15
    #14
    Anonym (Frågandes) skrev 2020-03-30 19:00:20 följande:
    Aah förstår... Fick inte plats med superdetaljerat i rubriken så det blev lite tokigt. Alltså tjejen säger typ kyss mig, för han är hårdhänt. Varpå han trycker ner hennes huvud (ansiktet ner i kudden) hårt så hon typ inte kan andas, som ett svar då på hennes önskan om intimitet. Och hon säger Sluta. Och han slutar inte. 
    Okej, men "sluta" var inte menat för själv sexet va? Alltså låter otroligt svinigt och som en enorm varningsflagga att en kille från ingenstans trycker ned sin flickväns ansikte så hon inte kan andas och inte ens slutar när hon säger till. Jag skulle vara orolig för den tjejens säkerhet och välmående. 

    Men att trycka ned någons ansikte är ju inte sex eller en handling jämförbar med penetration så jag ser inte direkt det som våldtäkt. Om jag nu inte missförstod igen och hon sa stopp till att ha sex också. 
  • Anonym (eh)
    Wed 1 Apr 2020 14:03
    #44
    Anonym (Frågandes) skrev 2020-03-31 18:43:02 följande:

    Förtydligande till er alla som undrar mer om ?trycka ner huvudet?

    I detta scenario är det så att hon ligger på mage och han är bakifrån. Han tar hennes bakhuvud och trycker ner hennes ansikte i kudden. När hon sa ?kom närmre ge mig en kyss? och nej, de brukar inte ha hårt eller våldinslag i sexet.


    Kan du tydliggöra vad exakt du sa nej till och hur allt spelade ut sig med att trycka ned huvudet och stänga benen? Ville du fortsätta ha sex och att han bara skulle sluta trycka? 
Svar på tråden Är det våldtäkt? De bor ihop. Killen vill typ aldrig ligga, tjejen vill alltid. Nu har de sex. Tjejen ber om närhet under sexet, "kom närmre" varpå killen trycker ner hennes huvud hårt. Hon säger "sluta", han fortsätter tills hon stänger benen.